2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yumusatici olarak sirke tavsiye edebilirim hem deterjan kalintilarini temizlio hem de kuruyan camasirda asla kokmuo.Yine de emin degilseniz veya guzel koksun die bikac damla lavanta yagi kullanabilirsiniz.

kizlar buhar makinesi alan veya alacak olan var mi? varsa marka?
kaloriferler baya kurutuyor havayi.
peteklerin ustune su koymak yeter mi ki?
Petek sulukları pek bi işe yaramadı bizde loobex marka buhar makinası aldık çok memnunuz hem sıcak hem soğuk buhar özelliği var

Hadi geçmiş olsun. Inşallah ateşsiz, ağrısız, aglamazsiz atlatin:)
Bol bol su iç. Bebeğin gün sonundaki cisli bez ağırlığı bir margarin agirligindaysa doyuyordur ki bence senin bebek doyuyor ki kilo almış. Sürekli memede olması çok normal ilk üç ay. Her annenin sütü bebeğine yeter. Doktor halt etmiş.

Baklavadan nefret ederdim su saatte yiyorum resmen doqumdan sonra tatli hastasi oldum emzirmek hamilelikten daha cok aserdiriyo sanirim
Ben de aynı durumdayım Can'ım ya hamilelikte bu kadar yemezdim şimdi saat başı bişey atıyorum kendime koca Borcama tatlı yapıp tel başıma bitiriyorum falan Hadi süt yapıyor diye kesmiyorum şimdilik ama kaç aydan sonra diyete başlayabiliriz acaba

Sadece doktorunu değiştir canım onun söylediğini komşu teyzeler de söylüyor

Bu atak zımbırtısı ne kdr sürüyo allah askına,atak haftası diolar ya 1 hafta fln mı yoksa?
2 gündür cıldırcam,uyutuyorum koyuyorum 5 dk sonra viyyyyaaaakkkk
Sabııırrr Allahımmmm
Yaklasik 10 gün sürmüştü bizim besinci hafta atağı

Kızlar babalarınızın yanında Bebek emziritpr musunuz ? Örtüyle veya örtüsüz? Ben utanıyorum çocupu alıp başka odaya geçiyorum hep de normal mi sizce

Geçmiş olsun. Maşallah size

Kızlar babalarınızın yanında Bebek emziritpr musunuz ? Örtüyle veya örtüsüz? Ben utanıyorum çocupu alıp başka odaya geçiyorum hep de normal mi sizce
Ilk zamanlar emziremiyordum ama artıık emziriyorum valla:) örtülü genelde örtü olmasa da üzeeimdeki tisortle fln kapatıyorum

Güzel anneler merhaba. Artık göğüs ucu çatlaklarıma dayanamadığım için göğüs kalkanı aldım. Benim size sorum bu kalkanda biriken sütleri napıyosunuz. Kızım uyanınca imkanı yok saniye durmuyo hemen emmek istiyo, emip karnını doyuruncada ağzını kilitliyo, yarıda kesip verincede uykusu şaşıyo huzursuz oluyo. Acaba biriktirip verilebilir mi

Gecmiş olsun... aslinda artik saglik ocaklari da bilinclendi alin aşinizi getirin biz yapariz diyorlar. Dr recete ediyor cepten alinip saglik ocaginda yaptirabilirler. Bizim cocuk dr umuz yapti hastanede ama her dr da bir olmuyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…