Kızlar geçenlerde yazmıştım oğlum kilo alamamıştı, idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı sonradan sebebi. Neyse sonradan kilo almaya başladı da bugün sarılığı için doktor kontrolüne gittik. Vücudunda epey azalmış ama yüzünde var hala. İki gündür de sürekli memede kalmak istiyor, zaten ben de sütümün azaldığını düşünüp emzirme kampı gibi bi şey yapıyordum. Arttı gibi geliyor şimdi.
Asıl yazma sebebim şu, doktor bugün moralimi çok bozdu. Önce kilosunu ölçtü 8 günde 250 gram almış, çok iyi falan dedi. Ben de iki gündür huzursuz biraz, sürekli memede kalmak istiyor deyince tutturdu sütün yetmiyor diye. ‘Bu işler kısmet işi, herkesin sütü olmayabilir, belli ki iştahı artınca sütün yetmiyor’ falan dedi. Aşırı moralim bozuldu. İdrar enfeksiyonunu tedaviye başladığımızdan bu yana 21 günde 1 kilo aldı, son hafta da 250 gram almış işte. Aç olsa kilo almaz diyorum ama son birkaç gündür ben de sütüm yetmiyor mu acaba düşüncesinde olduğum için kendime güvenemiyorum. Gece uykuları düzenli devam ediyor, Kaka çiş sayısı da bayağı iyi, gündüzleri memede kalmak istiyor sadece ve pek uyumuyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada sarılığının geçmemesini de buna bağladı