2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de böyle düşünüyorum, tomrisin notlarını okuyup ona göre hareket etmeye çalışıyorum kendimce ama böyle şeyler duyunca güvenim azalıyor direkt, eşim falan da etkisinde kalıyor doktorun. Bira mayası, çaylar falan içiyorum ama müthiş etkileri yok sanki.

3500 gr doğum kilosu, şimdi 4520 gr. Boyu 54 cm.

Ne zaman doğdu canım?
Dediğim gibi onların etkisi olacağına inanıp pozitif olunca etki ediyor olabilir. Sen inanmıyorsun tedirginlik var anladığım kadarıyla sana etki etmemiş bak. Mutlu huzurlu sakin olunca bu Oksitosin artıyor.

Ne güzel yazmışsın canım, moral oluyor gerçekten. Ben de bunları düşünüyorum ama başkasından duymak çok iyi geliyor. Emzirme uzmanı falan değil tabi ki kendisi. Oğluma enfeksiyon teşhisini koymadan önce de kilo almamasının sebebini doymamasına bağlamıştı. Her fırsatta mama diyor. Bulunduğum şehir de çok fazla doktor seçeneğim yok maalesef. Dediğin gibi bu konuda dinlemeyim. Sağol canım tekrar.

Evet sanırım ondan yağmur yağmıştı fazlaca sularda çok kreçli burda
eskiler yorgun sütü verilmez bebeğe derler demekki bildikleri bişey varmış ben ne zaman çok yorulsam annem dinlenmeden emzirme der

Dolu dolu çişli bez sayısı epey oluyor canım, tam saymadım ama ‘ne kadar çok yapmış’ diye düşünüyorum genelde. Su içiyorum bol bol ama yeter ki süt artsın, daha da içerim

Kizlar biz demir damlasini simdilik hayatimizdan cikarttik irem 4 gundur kaka yapamiyor geceleri yeni dogan bebek gibi saat basi kalkiyor ve huzursuz... dr umuz demir i benim kullanmami soyledi kabiz icin de bebegime sabah aksam 1 cay kasigi zeytinyagini sutune katip vermemi soyledi bizde durumlar böyle... bir de irem e tahlil yaptirmayin dedi sebebini sormadim kendinize tahlil yaptirin dedi...

1 eylülde doğdu canım. Aynen kullanmaya başladığımda artmış gibiydi ama sonra çok da varmış gibi hissetmiyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama karakterimden de kaynaklanıyor sanırım, her şeyde gereksiz bi gerçekçilik falan arıyorum, ondan herhalde tam kaptırmıyorum kendimi

Dolu dolu çişli bez sayısı epey oluyor canım, tam saymadım ama ‘ne kadar çok yapmış’ diye düşünüyorum genelde. Su içiyorum bol bol ama yeter ki süt artsın, daha da içerim
Maşallah demek ki doyuyor kuzu. Sen dert etme kendine inan

Canım oğlunun boyu da kilosu normal persentil değerlerinde. Kimsenin ne dediğine bakma, onun senin sütüne ihtiyacı var sadece. Emzirdikçe de kilo alacak. Ben nasıl yapıyorum bilmiyorum ama hiç karamsarlığa düşmüyorum. Geçen ay 2. Ay kontrolünde sadece 500 gram almıştı kızım, sağlık ocağındaki ebe az dedi eğer böyle giderse mama başlarız dedi. Asla vermem dedim. 15 gün sonra tarttırmaya getir dedi. Gitmeyeceğim. Hırs yaptım, mama asla bi tercih olmadı benim için. Her zaman sütüm yetmeyecekse bu memeler neden yaratıldı düsturuyla yaklaştım. Allah neden yavruyu verirken sütünü de gönderiyor? diye düşündüm. Bu kadar romantik olmayalım hadi, vücut o emdikçe emmd miktarına göre süt üretiyor, 2 saat arayla emzirdim diye arttı, bugün kendi doktoruna gittik, 9 günde 300 gram almış. Doktoru güldü bana, gayet normal kilosu, 36 günde 850 gram almış neyin hırsını yaptın boyu da uzamış dedi.
Diyeceğim o ki iş kafada bitiyor, benim hassas noktam bebeğimi sadece anne sütüyle beslemek, ilaç takviye vs bile vermeyerek sağlıklıca büyütmek. Bana inanmayan etrafımda kim varsa herkese ispat edebilmek. Benim bebeğime sütüm yeter.
Senin de

Ben dışarı vs çıkınca içirmiştim yada bi sefer eşim veriyordu ben uyurken

Çok haklısın canım, biri sütüm yetmiyor dese ben de aynı şeyleri söylerdim ama üstümdeki baskı artınca mantıklı düşünememeye başladım biraz. Sen de çok iyi yapmışsın, maşallah bebeğine. Stres olmamak için elimden geleni yapacağım. Çok teşekkür ederim, rahatladım sizlerle konuşunca

Anladim canim ne demek burdaki amacimiz zaten tokezledigimiz yerde birbirimizin elini tutmak hic takma kafana ne buyuk nimet ki evlatlarimiz saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…