2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ben foto paylaşmadım karıştırdın galiba:) ama bak tabii kontrol et

Ben başladim egzersize artik. Zaten kilolu hamile kalmistim. Simdi de yine kilo almaya basladim. Leslie sansone videolari var. Hamileligimden once onunla baya bi kilo vermistim. Ona basladim yine. Ins basarili olurum. Bide egzersizden en az 1 saat sonra emzirmek gerekiyomus. Vucuttaki laktik asit seviyesi düşsun diye.

Hanımlar bazılarınız bana tepki gösterebilir ama söylemekte fayda görüyorum maalesef bazı drlar bazı mama firmaları ile anlaşmalı çalışıp ilk fırsatta anneyi mama takviyesine yönlendirebilirler. Kendinize sütünüze ve bebeğinize güvenin lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:

canim sezeryanda mi alamiyormus normalde mi?

Ohoo sadece mama firması mı? İlaç firmalarının doktorlara, en basitinden sabah kahvaltısından tatile, çocuklarının kolej paralarını ödemeye kadar promosyonları olduğunu öğrenmiştim.

Ohoo sadece mama firması mı? İlaç firmalarının doktorlara, en basitinden sabah kahvaltısından tatile, çocuklarının kolej paralarını ödemeye kadar promosyonları olduğunu öğrenmiştim.
Aynen araba vs neler neler veriliyor bende ilaç kullanmayı sevmiyorum o yüzden bi göz doktoru vardı her sene düzenli olarak aynı ilacı verirdi şikayet farklı ilaç aynı ilaç kullanmayı bıraktım ben de kocakarı ilaçları en güzeli :)

Hm anladım canım ben bakıcı konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünüyorumda sende aynı durumdaysan fikrini alıyım demiştim. Her sorduğumuz çok ufak 6 aylık bebek diye vazgeçiyor bakmaktan.[/QUOTE]
Bırakırsan da kamera taktır mutlaka. Çok küçük oldğu için derdini de anlatamaz. Ben her yorulduğumda diyorumki ben bile yoruluyorum. Bakıcı ağlatır umrunda olmaz. Herkes için diyemem tabi sen en iyisini düşünmüşsündür bebeğin için ama önlemde fayda var

Mutella bisey sorucam canim ?
Ben bu sutum yetmiyo vs olayini kafada bitirdim oyle bisey dusunmuyorum herzaman olumluya odaklaniyorum bol bol emziriyorum.Kafama takilan bisey var simdi benim kiz nerdeyse qunduzleri hic uyumuyo surekli memede durmak istiyo ben 2 saat oyalayip oyle emziriyim diyorum ama durmuyo ne kucakta ne yerde mecburen emziriyorum surekli memede kalinca her cekisinde nerdeyse 7 kere faaln cekiyo yutkunuyo sonra tekrar 7 kere falan basa donuyoruz...bole oluncada sinirleniyo birakiyo memeyi acaba sut qitmiyomuda okadar cekiyoki yoksa sut hic qitmese birakir tutmazmi ? Ay ne uzun oldu

universitedeki yenidogan doktoru zinco surup verdi cinko alsin diye. ama icinde kullanilmasi gereken yaş araligi 6-12 aydan basliyoe. 6 ay oncesi yok yani. ben de vermedim yeniden sormadan.carsamba kontrolde soracagim.
senin kullandigin bu mu canim?

ben bizim kiza masaj yaparken bacaklarını bazen dizlerinden bükmek için baya zorluyorum. Çocuk bükmek istemiyor o an. Maşallah bu bebiş hamur gibi babannem de yaparmış böyle bu kadar olmasa da. Ne desem bilemedim
Deniz lastik gibi esnek olsa bile asla yapmam. Yalnız çocukta halinden memnun gibi:) ya da alışmış yavrum ne yapsın

ben korse takiyorum sadece.

kesinlikle git. benim annem calistigi halde bakiyor emire evdeyken,ben de dinlenebiliyorum.senin annen hep evde sanirim. senin yerinde olsam hemennnnn giderim. duzene girene kadar destek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…