- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Canım ben foto paylaşmadım karıştırdın galiba:) ama bak tabii kontrol etBiz düşünüyorduk ama bakteri havada asılı kalıyor, hijyenik değil diye vazgeçtim. Odaya bir kase su koyuyorum yine tıkanıyor ama aşırı tıkanma olmuyor.
Maşallah annesi tombik yapacaksın Ipek'i bu gidişle :)
Parmağı da çabucak geçecek inşallah, ohh
Unibaby kullanıyorum.
@drucilla benim emzirme örtümde yukarıdan görebiliyorum çocuğu, sert ve bukulebilen bir cubuk var. Sanırım mycey'di markası bakabilirsiniz nasıl olduğuna. Benim velet durmazdı üstü örtülü sıkıntıya pek gelemiyor.
Nerdesiniz siz, Akdeniz mi? Ben de cevap vereyim bu soruya, hava soğuk bile olsa montunu giydiriyorum çıkartıyorum. Haftada 3-4 gün çıkıyor. Dışarı olmasa 15 dk balkona çıkıyoruz. Bir de rüzgardan sakınıyorum ben, sıcakta da rüzgar varsa şapka takıyorum daha doğrusu kapüşonlu yelek giydiriyorum. Arabasındaysa üzerine battaniye örtüyorum arabanın.
Sen Deniz'in fotoğrafını paylaştığından beri ben 2 bez değiştirmede bir ayaklarını kontrol eder oldum çocuğun. Paranoyak ettin beni
Ben başladim egzersize artik. Zaten kilolu hamile kalmistim. Simdi de yine kilo almaya basladim. Leslie sansone videolari var. Hamileligimden once onunla baya bi kilo vermistim. Ona basladim yine. Ins basarili olurum. Bide egzersizden en az 1 saat sonra emzirmek gerekiyomus. Vucuttaki laktik asit seviyesi düşsun diye.Benim göbeğimde hala 2 aylık hamile gibi.. Ne zaman gidecek bu göbüş birde hiç sert deği. Kendimi pufidik babanneler gibi hissettim 60 kiloyla :) eski kotlarımda olmuyor basen büyümüş.. Egzersiz yapanınız varmııı? Yorgunluk asidi (laktik asit) sütten bebeğe geçiyormuş çok yorulmayın egzersizle diye yazı okumuştumda gidişat iyi değil mecbur başlamak lazım bir yerden.
Dolapta 3 güne kadar bekleyebilir süt bişey olmuyor ama dür k üstüne koyma istersen sıcaklıkları aynı olmalı başka kapta soğusun öyle birleştirAynen öyle biriktirilebilir mi diye sormuştum zaten teşekkür ederim
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1891910101126482&id=1640273999623428
Birisi bana bunu açıklasın. Bu nedir ama ya.
Ay biogaia dedin de aklıma geldi. Sezaryan ile doğum yapan annelere yurtdışında bu damla öneriliiyormuş. Çünkü bebek normal dogumda annesinden alacağı bakterileri alamıyormuş. Bu damla ile prebiyotik takviyesi yapılıyormuş bağırsaklara. Hatta sezaryen doğumda bu bakterilerin olduğu bi havlu hazırlanıyormuş ve bebek doğar doğmaz onla kurulaniyormus.
Ben ilaç kullanımına ayak diretiyordum ne gerek var filan diye ama doktorumuz ve eşim böyle söyleyince e hadi kullanalım dedim ve bir şişe kullandik. Sezaryen olan analara duyurulur.
Sezaryende alamiyormuscanim sezeryanda mi alamiyormus normalde mi?
Ohoo sadece mama firması mı? İlaç firmalarının doktorlara, en basitinden sabah kahvaltısından tatile, çocuklarının kolej paralarını ödemeye kadar promosyonları olduğunu öğrenmiştim.Hanımlar bazılarınız bana tepki gösterebilir ama söylemekte fayda görüyorum maalesef bazı drlar bazı mama firmaları ile anlaşmalı çalışıp ilk fırsatta anneyi mama takviyesine yönlendirebilirler. Kendinize sütünüze ve bebeğinize güvenin lütfen..
Aynen araba vs neler neler veriliyor bende ilaç kullanmayı sevmiyorum o yüzden bi göz doktoru vardı her sene düzenli olarak aynı ilacı verirdi şikayet farklı ilaç aynı ilaç kullanmayı bıraktım ben de kocakarı ilaçları en güzeli :)Ohoo sadece mama firması mı? İlaç firmalarının doktorlara, en basitinden sabah kahvaltısından tatile, çocuklarının kolej paralarını ödemeye kadar promosyonları olduğunu öğrenmiştim.
Ben kiralığım zaten atamadım ücretli öğretmenlik yapıyorum evde eğitim veriyorum. Hasta ya da engelli okula gidemeyen çocukların evlerine gidiyorum. Milli Eğitim gönderiyor. Önceki yıl da özel eğitim okulundaydım. Şimdi hem o okul hem de evde eğitim koordinatörlüğü istiyor beni. Bu yıl çalışamam dedim ama seneye hangisini tercih ederim bilemiyorum
Aman yarabbimhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1891910101126482&id=1640273999623428
Birisi bana bunu açıklasın. Bu nedir ama ya.
Teşekkür ederimDolapta 3 güne kadar bekleyebilir süt bişey olmuyor ama dür k üstüne koyma istersen sıcaklıkları aynı olmalı başka kapta soğusun öyle birleştir
Bende zinco kullanıyordum ama sizden ve çevremden duyup denemek için biogaia aldım bugün 3. Günüm sabahları 5 damla damlatıyorum ama pekte faydasını görmedim sanki.. Mucize olacak sanmıştım hemen yüzünde gülücükler açıp gaz çıkaracağını hayal etmiştim :)) galiba bir damlaya fazlaca anlam yüklemişim :) sezeryanla doğanlara iyi geliyormuş diye yazmıştı G gunesli gunler benimki normal doğum acaba zincoya geri mi dönsem bizde işe yaramadı gibi.. Birde her ıkınmada mı damlatmak lazım veya püf noktası varmıdır
Deniz lastik gibi esnek olsa bile asla yapmam. Yalnız çocukta halinden memnun gibi:) ya da alışmış yavrum ne yapsınben bizim kiza masaj yaparken bacaklarını bazen dizlerinden bükmek için baya zorluyorum. Çocuk bükmek istemiyor o an. Maşallah bu bebiş hamur gibi babannem de yaparmış böyle bu kadar olmasa da. Ne desem bilemedim
Kuzenimin 6 aylık bebeğinin kolu çıkmıştı. Üstelik üstüne titreyen nazik bir annedir kendisi. Inun için çok dikkat ediyorum ben denize. Bunu görünce şok oldum.Aman yarabbimyarısını izleyemedim bile
Benim göbeğimde hala 2 aylık hamile gibi.. Ne zaman gidecek bu göbüş birde hiç sert deği. Kendimi pufidik babanneler gibi hissettim 60 kiloyla :) eski kotlarımda olmuyor basen büyümüş.. Egzersiz yapanınız varmııı? Yorgunluk asidi (laktik asit) sütten bebeğe geçiyormuş çok yorulmayın egzersizle diye yazı okumuştumda gidişat iyi değil mecbur başlamak lazım bir yerden.
Noluyo bu bebelere anlamiyorum...dun bende cildirdim en son artik aqladiqinda esime ben kalkamicam qercekten hic iyi deilim demisim hatirlamiyorum o derece yoruluyorum artik uyumamasi icin hicbir sebep yokken uyumamasi aqlamasi sinirlerim bosaldi ya anneme qece msj attim bakamicam ben qaliba diye yarin oraya qidecem dinlenmem sart yoksa elim ayaqim titriyo artik uyksuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?