2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Defne bugün 3 kez büyük ve birkaç kez de küçük küçük kustu. Hem süt kustu hem de kesik süt gibi. Birkaç gündür artmıştı zaten ama bugun zirveye vurdu. Reflü için ilaçsız tedavi bilen var mı aranızda? Doktor ilaç verdi geçen hafta ama ben hem ilaç kullanmak istemediğim için hem de antibiyotikle başka bir şey vermemek için vermemiştim ama böyle her yediğini kusarsa bu ay 650 gr bile hayal olacak. Yedikten sonra hemen yatirmiyorum, reflü yatağında yatırıyorum, dik tutuyorum, gaz tutmuyorum çıkartıyorum mutlaka ama sadece yemekten hemen sonra değil uyandıktan hemen sonra da kustu. Hatta sanki kusmak için uyandı çocuk yatağından aldım ve ne emdiyse çıkarttı. Bugün 5 kez kıyafet değiştirdik, daha da gün bitmedi. Ay yavrumun sıkıntısı bitmedi ya

Süt sürekli üretiliyor canım. 2 saatlik üretip sonra boşalana kadar üretim durmuyor yani. Senn çevir çevir emzir, birini emerken diğerinde birikir. Sırf aç olduğu için emmiyor bana kalırsa o yüzden sürekli memede. Atak haftalarında daha çok emmek isterler bi de. Gerçekten aç olsa gelene kadar uğraşır. Sık bak sütün var mı öyle yaptığı zamanlar. İpek de yapıyor bi kaç gündür. Sıktım baktım dün akşam her yerimiz yüzü gözü süt oldu demek başka bi sebepten emmek istemiyor aç değil demek ki sırf kaka yapmak için bile meme istiyor ipek yutkunmadan sadece çekiştirip duruyor. Bağırsakları çalışıyor emerken çünkü.

kizlar buhar makinesi alan veya alacak olan var mi? varsa marka?
kaloriferler baya kurutuyor havayi.
peteklerin ustune su koymak yeter mi ki?
Ben aldım canım daha yeni weewell whc752. Şimdilik iyi gibi. kumandalı. Soğuk sıcak buhar falan var. İyonizerli. Memnunum ben. Faranjitim var benim de kalorifer açılınca duramıyorum. Kaç gündür De grip olduk asrının burnu tıkanıyor. Ona iyi gelir diye aldım zaten. KıŞ geliyor almakta fayda var.

Ben de bütün gece ayaktaydım. Resmen 15-30dk lık periyotlarla uyandı. Grip ve nefes alamamak yüzünden
Çok yorulduuum çünkü gündüz De max 10dk uyuyor
Nasıl olacak bu iş böyle bilmiyorum ama ben artık error vermeye başladım.
Kollarım ve bileklerim çok ağrıyor. Bel fıtığım azdı. Ben de gribim dişlerim diş etlerim ve başımın ağrısı bitiriyor artık beni.

8 günde 250 gr alan bir bebeğin annesine sütün yetmiyor demeye ben utanirdim, doktor nasıl utanmamis hayret! Sen dinleme o doktoru, belli ki mama meraklısı biri her fırsatta sütün yetmiyor dediğine göre. Benim aklıma ilk olarak atak haftası gelirdi, atak zamanı zamkla yapıştırıyorum çocuğu memeye kollarım taşımaktan agridigi için. Senin de öyle bir zaman olabilir, çocuğunun bir sıkıntısı vardır annesine ve memeye yakın olmak istiyordur, karni daha fazla acıkıyordur. Nasıl ki bizim başımıza geliyor bazı günler doymak bilmiyoruz, senin beben de öyle bir zamandadır. İmkan varsa doktor değiştir imkan yoksa ne dese 2 kez düşün, araştır. Bana hiç güven vermedi.

Kızlar babalarınızın yanında Bebek emziritpr musunuz ? Örtüyle veya örtüsüz? Ben utanıyorum çocupu alıp başka odaya geçiyorum hep de normal mi sizce
Yok hiç emzirmedim ama örtüsüz mümkün değil emzirmem örtülü olarak zamanla değerlendirebilirim.

Sezaryenle doğum yaptım iki ay oldu mekiğin zararı olır mı sence
Doktorum bana 6 ay karın kaslarını yorma, 6 aydan sonra hafif bir sporla başla pilatesi de biraz daha ertele dedi. Mekik için bence çok erken. Yürüyüş ve yüzme önerdi doktor bana.

Benim 40 çıkınca dr gittim mekiğe başla demişti başlamadım ama başlanırmış yani :)
Bana 6 ay yapma dedi, her doktor başka şey mi söylüyor ya.

Canım ben foto paylaşmadım karıştırdın galiba:) ama bak tabii kontrol et
Karıştırmış olabilir miyim acaba sanki sendin gibi hatırlıyorum, peki parmağına saç dolandığı için şişen bebek kimindi? Belki de onu hatırlıyorum, ay kafalar hala lohusa

Ya memede uyuyan gül gibi çocuğu uyandırdım gülmekten, alacakları olsun
Ay neler yapıyor kadın onu geçtim bebek nasıl öyle sakin, garipkedi'nin dediği gibi ben masaj yaparken onu da geçtim kıyafet giydirirken kasıyor kendini o kolu hareket ettirebilene aşk olsun, bu bebek ekmek hamuru gibi yoğruldukça yoğruluyor. Bir bakıyorsun Ponpon kız lideri bir bakıyorsun trombolinde atlayan bir sporcu, neden yapıyor acaba kadın.

Hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun
Da
O hırsı nasıl yaptın? Sürekli meme mi verdin?
Benimki de bu ay muhtemelen daha az aldı. Malum grip ve ishalden

Evet canım ben de biliyorum onu. Abimin çocuğu Amerika'da sezeryan ile doğdu. Bağırsaklar probiyotik üretemiyorum aezeryanda. Vermek lazım dışarıdan.

Kesinlikle önemli 2.800 bebe doğurdum dikişler 20 günde anca geçti üstüne hemoroid oldum üstüne çocuk alerjik çıktı ne anladım bu işten ben

Güzel özetlemişsin
Benimki Ters olduğu için zorunlu sezeryan oldu ama 2740gr doğunca ben de normal olsaydı keşke ufak da hem doğururdum diyordum.
Demek işin iç yüzü beni yakar diyorsun :)

Hava çok güzel güneş terletiyor burda ama rüzgar dokunuyor demek ki siz dışarı çıkarıyor musunuz bebişi ? (Küçük olanı :) )
Ben dışarı Çıkmasam da balkona çıkartıyorum hergün mutlaka.
Ama haftada 2-3 kez de dışarı çıkartmaya çalışıyorum. Markete kadar da olsa çıkıyoruz arabasıyla.
Genelde beni yarı yolda çığlık çığlığa ağlayarak rezil ediyor ama olsun :))

Evet evet benim örtü dr senin bahsettiğin şekilde oradan bakışıyoruz Arada :)

Yok canım her sabah 5 damla veriyorsun. Dediğim gibi gaz için etkili bir takviye değil. Gaz için relaktaz öneren arkadaşlar var ben denemedim ama belki o iyi gelir size de

Hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun
Da
O hırsı nasıl yaptın? Sürekli meme mi verdin?
Benimki de bu ay muhtemelen daha az aldı. Malum grip ve ishalden
Valla işte 2 saatte bir emzirdim kesin, çok su içtim ama 2 saatte bir ciddi emzirdim kusana kadar emzirdim. Sonra her istediğinde bi de, 2 saat aralığında istedi mi dayadım memeyi ama o 2 saatin sonu öğün gibi yine verdim. Karnı tok olunca gece de uzun uyudu. Bu arada çok su içtim, yemek yedim kendime de iyi baktım. Bir hırs nelere kadir o kadın görecek mama önermek neymiş, beni sorgulamak neymiş!

kizlar emiri geceleri sirt ustu,kafasini da yan yatiriyorum. bu yuzden kafasinin yan taraflari baya duzlesti.
gunduzleri yaninda oldugum zamanlarda kafasi dik yatiriyorum. ebebekten yastik aldim,ona yatiriyyourm.
sizler nasil yatiriyorsunuz ve duzlesme var mi? gecer mi sizce?

Güzel özetlemişsin
Benimki Ters olduğu için zorunlu sezeryan oldu ama 2740gr doğunca ben de normal olsaydı keşke ufak da hem doğururdum diyordum.
Demek işin iç yüzü beni yakar diyorsun :)
Ya ben gerçekten hamile olduğumu öğrendiğim an normal doğurmayı kafama koymuştum ama şuan o kadar da önemli olmadığını düşünmeye başldım linç etmeyin nolur bide 3 kilo altı candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…