evde ne kadar süre açık bırakıyorsun Can'ım buhar makınafınıBen aldım canım daha yeni weewell whc752. Şimdilik iyi gibi. kumandalı. Soğuk sıcak buhar falan var. İyonizerli. Memnunum ben. Faranjitim var benim de kalorifer açılınca duramıyorum. Kaç gündür De grip olduk asrının burnu tıkanıyor. Ona iyi gelir diye aldım zaten. KıŞ geliyor almakta fayda var.
valla benim büyük sıpa hala sevmiyo,, okulda bile en sevdiğin eşya ne diye sormuşlar "gözlüğüm" demiş :))Imkankn varsa git bence:)
Ay evet ya gözlerini açamıyorlar filan :))
Bizimkine de muhakkak yapılıcak demişti. Bunda da öyle dedi. Bir de bazı konularda çok ciddi,, hani ben yaptırmamayı düşünüyorum desek "o zaman ben takip etmeyeyim artık" diyecek neredeyse... tabi doktorla sağlık ocağıyla da bitmiyor. Burada bir komşum var, kendisi doktora yapıyor, kocası neredeyse kürsü başkanı olucak,, geçen konu açıldı,, "verem aşısı yaptırmayı unutmuşuz" dedi 3 yaşındaki kızı için! Saçmalama git verem değil raporu al yaptır hemen dedim, "amaaan verem mi kaldı artık" dedi... daha ne denilebilir ki :))Gecmiş olsun... aslinda artik saglik ocaklari da bilinclendi alin aşinizi getirin biz yapariz diyorlar. Dr recete ediyor cepten alinip saglik ocaginda yaptirabilirler. Bizim cocuk dr umuz yapti hastanede ama her dr da bir olmuyor tabi
Canım biz 47 günlüğüz ve 17. Günden ittibaren nerdeyse hergün 2-3 saat parktayıx çünkü bende birde 3 yaş bebesi var onu parka götürürken haliyle küçükte geliyorHava çok güzel güneş terletiyor burda ama rüzgar dokunuyor demek kisiz dışarı çıkarıyor musunuz bebişi ? (Küçük olanı :) )
İnternetten baktımda bant takmak falan işe yaramıyormuş dediğin gibi yatış pozisyonuna dikkat ediyimde belki düzelir.Canim nasıl bilmiyorum ama birkaç arkadaşımın bebeği ve benim erkek kardesim de öyleydi geçmedi şimdi küçük oldugu icin yatış pozisyonuna dikkat et genelde kulaklar dışarıda yattiklari içinde öyle oluyor
Canım olurmu öyle şey kızmam tabiki bende hepinizin bebeğini kendimin gibi okuyup üzülüyorum, seviniyorum, neler yapılabilir diye düşünüyorum. Mutlu bile oluyorum fikir verdiğiniz için laakin bulunduğum yer ilçe olduğu için o bölüm yok malesef olsa hiç beklemem. İlaç iyi geldi ama köpük bitti kan bitti sadece rengi düzelmedi hala yeşil onu da ön sütü çok içmesine bağlıyorum.Ya ben hala alerjiden şüpheleniyorum yiğit oğlan için. Burdaki tüm bebeleri kendi bebeğimden ayıramıyorum inan ki. Yeşil köpüklü kaka laktoz intoleransı belirtisi olabilir. Kilo alımınına da dikkat et. Ya burnumu sokup duruyorum kusura bakma ama çocuk gastroenterolojisine götür bence. Bi de kakada kan eşlik etti buna. Ben olsam götürürdüm yani, kızmayın bana :)
Çekerim ya eşim bile löp et olmuş diyor yanlardan fışkıran hamurumsu göbeğime :) kendime güvenim gelsin forma girmem lazım:)Ben sözde mekik çekmeye başladım ama kaç kere çektim acabamekik çekebilirsin hemen fark ediyor ama bırakınca tekrar çıkıyor
Bende ikinci dönem başlamayı düşünmüştüm ama başlayamıycam galiba hem bakıcı sorunu var hemde fazla uyusa bile özlüyorum.Bu sene evdeyim kendim bakıp keyfini çıkarıcam. Babamız çalışsın:))Karanlıkta ben ağzına memeyi veremiyorum bile:)) çocuk kafayı sağa sola sallıyo garibim memeyi tutmaya çalışıyo en son gidip gece lambasını açıyorum :)) maşallah sen altını bile değiştiriyosun
Bende 2. Dönem başlamayı düşünüyorum ama 6 aylık bebeğe bakıcı bulması da zor olacak.. sen nasıl halletmeyi dülünüyorsun 1 yıl ücretsiz izin mi alacaksın?
Geçmiş yazılarında demiştin erkeklerin testisleri siyah olursa korkun anneler diye de bizimkide siyah gibi gibii.. Yani babannesi bile senin o kara ...larını yerim diye seviyo. Acaba endişelenmeli miyim??
Ay nasıl bantlamış :)) bildiğimiz bant mı yoksa bandana tarzı mıBenim eşimin annesi kulaklarını bantlamış:))
Kulakları gayet küçük ve düzgün ama banttanmıdır bilmem.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1891910101126482&id=1640273999623428
Birisi bana bunu açıklasın. Bu nedir ama ya.
Çok gecmis olsun cnm,kıyamam yaaDefne bugün 3 kez büyük ve birkaç kez de küçük küçük kustu. Hem süt kustu hem de kesik süt gibi. Birkaç gündür artmıştı zaten ama bugun zirveye vurdu. Reflü için ilaçsız tedavi bilen var mı aranızda? Doktor ilaç verdi geçen hafta ama ben hem ilaç kullanmak istemediğim için hem de antibiyotikle başka bir şey vermemek için vermemiştim ama böyle her yediğini kusarsa bu ay 650 gr bile hayal olacak. Yedikten sonra hemen yatirmiyorum, reflü yatağında yatırıyorum, dik tutuyorum, gaz tutmuyorum çıkartıyorum mutlaka ama sadece yemekten hemen sonra değil uyandıktan hemen sonra da kustu. Hatta sanki kusmak için uyandı çocuk yatağından aldım ve ne emdiyse çıkarttı. Bugün 5 kez kıyafet değiştirdik, daha da gün bitmedi. Ay yavrumun sıkıntısı bitmedi ya
Can'ın ne çekti canım merak ettimAy canım bişey çekti, çıktık geldik bi yerde oturuyoruz o canımın çektiği şeyi yedim üstüne de aşure getirdiler, yedim vallapişman değilim
Ben de bütün gece ayaktaydım. Resmen 15-30dk lık periyotlarla uyandı. Grip ve nefes alamamak yüzünden
Çok yorulduuum çünkü gündüz De max 10dk uyuyor
Nasıl olacak bu iş böyle bilmiyorum ama ben artık error vermeye başladım.
Kollarım ve bileklerim çok ağrıyor. Bel fıtığım azdı. Ben de gribim dişlerim diş etlerim ve başımın ağrısı bitiriyor artık beni.
Ay yok burda çok hamile lohusa geziniyor söylenmezCan'ın ne çekti canım merak ettim
Aşı karsitlari yüzunden pek cok hastalik tekrar hortladi cunku toplumsal bagisikligin olusabilmesi icin yuzde 85 lik dilimin aşı olmasi sart... yuzde 15 lik kisim ise aşılara alerjisi olan kisiler ama insanlar bilip bilmeden aşı yaptirmiyorlar sonuc olarak toplumsal bagisiklik bozuluyor hem alerjik insanlar risk altina giriyor hem de virus mutasyon gecirerek aşilandigimiz mikroptan farkli bir mikroba evrildiginden aşının koruyuculugu ortadan kalkiyor.Bizimkine de muhakkak yapılıcak demişti. Bunda da öyle dedi. Bir de bazı konularda çok ciddi,, hani ben yaptırmamayı düşünüyorum desek "o zaman ben takip etmeyeyim artık" diyecek neredeyse... tabi doktorla sağlık ocağıyla da bitmiyor. Burada bir komşum var, kendisi doktora yapıyor, kocası neredeyse kürsü başkanı olucak,, geçen konu açıldı,, "verem aşısı yaptırmayı unutmuşuz" dedi 3 yaşındaki kızı için! Saçmalama git verem değil raporu al yaptır hemen dedim, "amaaan verem mi kaldı artık" dedi... daha ne denilebilir ki :))
Allah allah ne oldu ki ya? Reflü mü kesin emin misin? Üşütmüş ya da çok emmiş olmasın? Reflü için klasik yöntemler dışında bilgim yok ama reflü tanısında eğer hafif yüksek yatakta düz yataktan daha iyi uyuyorsa reflü düşünülebilirmiş diğer belirtiler direk reflü olmayabilirmişDefne bugün 3 kez büyük ve birkaç kez de küçük küçük kustu. Hem süt kustu hem de kesik süt gibi. Birkaç gündür artmıştı zaten ama bugun zirveye vurdu. Reflü için ilaçsız tedavi bilen var mı aranızda? Doktor ilaç verdi geçen hafta ama ben hem ilaç kullanmak istemediğim için hem de antibiyotikle başka bir şey vermemek için vermemiştim ama böyle her yediğini kusarsa bu ay 650 gr bile hayal olacak. Yedikten sonra hemen yatirmiyorum, reflü yatağında yatırıyorum, dik tutuyorum, gaz tutmuyorum çıkartıyorum mutlaka ama sadece yemekten hemen sonra değil uyandıktan hemen sonra da kustu. Hatta sanki kusmak için uyandı çocuk yatağından aldım ve ne emdiyse çıkarttı. Bugün 5 kez kıyafet değiştirdik, daha da gün bitmedi. Ay yavrumun sıkıntısı bitmedi ya
Ya bi de aşı yaptırmama trend haline geldi niye diye sorduğunda cevap veremeyen bir güruh var karşında. Tehlikenin farkında mısınız diyorum ama aşı otizmi tetikliyor diyor. Kaynak göster diyorum mal gibi kalıyor sonra. Otizmi tetiklediğini kanıtlayan bi tane çalışma yok dünyada. Anca sağda solda gazete yazısı forum yazısı.Aşı karsitlari yüzunden pek cok hastalik tekrar hortladi cunku toplumsal bagisikligin olusabilmesi icin yuzde 85 lik dilimin aşı olmasi sart... yuzde 15 lik kisim ise aşılara alerjisi olan kisiler ama insanlar bilip bilmeden aşı yaptirmiyorlar sonuc olarak toplumsal bagisiklik bozuluyor hem alerjik insanlar risk altina giriyor hem de virus mutasyon gecirerek aşilandigimiz mikroptan farkli bir mikroba evrildiginden aşının koruyuculugu ortadan kalkiyor.
:)) afiyet olsun noluyosa aşermeler etkisini yitirmedi hala benimde canım tatlı çekiyo bu ara :)Ay canım bişey çekti, çıktık geldik bi yerde oturuyoruz o canımın çektiği şeyi yedim üstüne de aşure getirdiler, yedim vallapişman değilim
Aynen canım bildikleri bişey varki emzirme diyorlar valla eskiler biliyo bu işleri yeni yeni doğruluğu kanıtlanıyo.Evet sanırım ondan yağmur yağmıştı fazlaca sularda çok kreçli burda
eskiler yorgun sütü verilmez bebeğe derler demekki bildikleri bişey varmış ben ne zaman çok yorulsam annem dinlenmeden emzirme der
kizlar emiri geceleri sirt ustu,kafasini da yan yatiriyorum. bu yuzden kafasinin yan taraflari baya duzlesti.
gunduzleri yaninda oldugum zamanlarda kafasi dik yatiriyorum. ebebekten yastik aldim,ona yatiriyyourm.
sizler nasil yatiriyorsunuz ve duzlesme var mi? gecer mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?