2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
evde ne kadar süre açık bırakıyorsun Can'ım buhar makınafını

Gecmiş olsun... aslinda artik saglik ocaklari da bilinclendi alin aşinizi getirin biz yapariz diyorlar. Dr recete ediyor cepten alinip saglik ocaginda yaptirabilirler. Bizim cocuk dr umuz yapti hastanede ama her dr da bir olmuyor tabi
Bizimkine de muhakkak yapılıcak demişti. Bunda da öyle dedi. Bir de bazı konularda çok ciddi,, hani ben yaptırmamayı düşünüyorum desek "o zaman ben takip etmeyeyim artık" diyecek neredeyse... tabi doktorla sağlık ocağıyla da bitmiyor. Burada bir komşum var, kendisi doktora yapıyor, kocası neredeyse kürsü başkanı olucak,, geçen konu açıldı,, "verem aşısı yaptırmayı unutmuşuz" dedi 3 yaşındaki kızı için! Saçmalama git verem değil raporu al yaptır hemen dedim, "amaaan verem mi kaldı artık" dedi... daha ne denilebilir ki :))

Hava çok güzel güneş terletiyor burda ama rüzgar dokunuyor demek ki siz dışarı çıkarıyor musunuz bebişi ? (Küçük olanı :) )
Canım biz 47 günlüğüz ve 17. Günden ittibaren nerdeyse hergün 2-3 saat parktayıx çünkü bende birde 3 yaş bebesi var onu parka götürürken haliyle küçükte geliyor

İnternetten baktımda bant takmak falan işe yaramıyormuş dediğin gibi yatış pozisyonuna dikkat ediyimde belki düzelir.
Canım olurmu öyle şey kızmam tabiki bende hepinizin bebeğini kendimin gibi okuyup üzülüyorum, seviniyorum, neler yapılabilir diye düşünüyorum. Mutlu bile oluyorum fikir verdiğiniz için laakin bulunduğum yer ilçe olduğu için o bölüm yok malesef olsa hiç beklemem. İlaç iyi geldi ama köpük bitti kan bitti sadece rengi düzelmedi hala yeşil onu da ön sütü çok içmesine bağlıyorum.
Ben sözde mekik çekmeye başladım ama kaç kere çektim acaba mekik çekebilirsin hemen fark ediyor ama bırakınca tekrar çıkıyor
Çekerim ya eşim bile löp et olmuş diyor yanlardan fışkıran hamurumsu göbeğime :) kendime güvenim gelsin forma girmem lazım:)

Bende ikinci dönem başlamayı düşünmüştüm ama başlayamıycam galiba hem bakıcı sorunu var hemde fazla uyusa bile özlüyorum.Bu sene evdeyim kendim bakıp keyfini çıkarıcam. Babamız çalışsın:))
Kuzumunda testisleri kara ama doktor tek tek heryerini inceledi bugün bi sorun olsa atlamazdı herhalde.Sende takma kafana[/QUOTE]
Bizim doktorda her götürmemde yokluyor bişry demiyor olsa derdi evet bide onu takmayım şimdi :)
Yaa ne güzel bende 1 sene hiç gitmeyi istememiştim ama eşim alttan girip üstten çıkarak beni ikna etti. 3 gün çalışacaksın öğlene kadar diye maaşı alsan yeter ek ders alma falan dedi aklıma yattı ama daha çok ufak 6 aylık olacak birde annem falan olsa daha içim rahat eder şimdi hiç tanımadan ufacık bebeği emanet etmesi de sıkıntı. Eve kamera taktırmak geçiyo aklımdan :)
Benim eşimin annesi kulaklarını bantlamış:))
Kulakları gayet küçük ve düzgün ama banttanmıdır bilmem.
Ay nasıl bantlamış :)) bildiğimiz bant mı yoksa bandana tarzı mı

Çok gecmis olsun cnm,kıyamam yaa
Bildigim bi yöntem yok bnm maalesef.insallah bir an önce normale döner,iyi olur.

Çok gecmis olsun,2 gündür gündüz bende fenalardayım
Artık kollarım bacaklarım belim bnmde error vermeye basladı valla insallah bi an önce düzene girer.
Kendine iyi bak,ilac vs verdiyse dr düzenli kullan.normal zamanda zor oluyor hastayken ne kadar zordur kimbilir

Aşı karsitlari yüzunden pek cok hastalik tekrar hortladi cunku toplumsal bagisikligin olusabilmesi icin yuzde 85 lik dilimin aşı olmasi sart... yuzde 15 lik kisim ise aşılara alerjisi olan kisiler ama insanlar bilip bilmeden aşı yaptirmiyorlar sonuc olarak toplumsal bagisiklik bozuluyor hem alerjik insanlar risk altina giriyor hem de virus mutasyon gecirerek aşilandigimiz mikroptan farkli bir mikroba evrildiginden aşının koruyuculugu ortadan kalkiyor.

Allah allah ne oldu ki ya? Reflü mü kesin emin misin? Üşütmüş ya da çok emmiş olmasın? Reflü için klasik yöntemler dışında bilgim yok ama reflü tanısında eğer hafif yüksek yatakta düz yataktan daha iyi uyuyorsa reflü düşünülebilirmiş diğer belirtiler direk reflü olmayabilirmiş

Ya bi de aşı yaptırmama trend haline geldi niye diye sorduğunda cevap veremeyen bir güruh var karşında. Tehlikenin farkında mısınız diyorum ama aşı otizmi tetikliyor diyor. Kaynak göster diyorum mal gibi kalıyor sonra. Otizmi tetiklediğini kanıtlayan bi tane çalışma yok dünyada. Anca sağda solda gazete yazısı forum yazısı.

Ay canım bişey çekti, çıktık geldik bi yerde oturuyoruz o canımın çektiği şeyi yedim üstüne de aşure getirdiler, yedim valla pişman değilim
:)) afiyet olsun noluyosa aşermeler etkisini yitirmedi hala benimde canım tatlı çekiyo bu ara :)
Evet sanırım ondan yağmur yağmıştı fazlaca sularda çok kreçli burda
eskiler yorgun sütü verilmez bebeğe derler demekki bildikleri bişey varmış ben ne zaman çok yorulsam annem dinlenmeden emzirme der
Aynen canım bildikleri bişey varki emzirme diyorlar valla eskiler biliyo bu işleri yeni yeni doğruluğu kanıtlanıyo.

Benim değişiyor bazen sag,bazen sol bazen dik.
Onceleri cok dikkat ediyordum ama simdi cok dikkat edemiyorum uyusunda nasıl uyusun modundayım valla:)
Büyüklerimiz dikkat et diyo bana hep,gecer mi bilmiyorum ama benm bi sorunum da kulaklar:) ben düzeltip yatıyorum bakıyorum dönmüş kıvrılmıs kulak bisey deil kepçe olacak bizim kız.
Buna bir cözüm bulan var mı acep?

Kızla belki yazmıssınız ama ben kacırdım sanırım biberonları yıkamak icin hangi bulasık det kullanıyorsunz frosh u oneren cok var ama? Size de sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…