2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok görünmüyor çocuk :)
O zaten memenin yerini biliyor, bırak içeride takılsın. Karanlık olur uyur hem :)0
ahaha o oyle olmuyor ya bazen hedefi tutturamiyor bide ben burnunu kapatirim farketmem falan diye bakmadan duramiyorum.
Sen relactaz dene mutlaka. Biz ona başlamadan önce dr muayene de uçan balon diyordu denize:) bizim iki aylık dönemde relactazdan önce ve relactazdan sonra diye iki dönem var. Israrla tavsiye ediyorum
valla eger uzunca bi sure gecmezse onu da deneyecegim.
benimki de ayni aslinda mycey. ama niyeyse durmuyor ortu kendiliginden kendim tutmak zorunda kaliyorum

Çok gecmis olsun cnm,kıyamam yaa
Bildigim bi yöntem yok bnm maalesef.insallah bir an önce normale döner,iyi olur.
Çok teşekkürler inşallah döner.

Yok zaten 1 aylıktan beri hatta daha öncesinde de belirtisi vardı ama bu hafta çok arttı. Köpüklü kaka, kusma, hatta kusmasa bile ağzına gelen sütten dolayi çok sık hıçkırık... Bir de babada ve annede reflü var. Ben uzun zamandır bez değiştirirken bile başının altına battaniyesini katlayıp koyuyorum yoksa yemeğin üzerinden ne kadar geçmiş olursa olsun kusuyor. Ağzından gaz çıkardığında yanma yüzünden öksürük de cabası.

Motilium vermişti doktor kullanmaya başladım, bakalım geçer inşallah. Çocuk nefret ediyor ilaç içmekten direndikçe direniyor bugün 10 dakika içsin diye bekledim biberonun ucu ağzında bir sağa atıyor bir sola, velet ya

Pfff. Üzülüyorum. Hayır bi de illa ilaçlı hastalık bulup geliyor bişey de diyemiyorum.

baris kustugu zaman aynen dedigin gibi emdikten hemen sonra degil 1.5 saat sonra da kusuyor. daha bugun oldu hatta. ne emdiyse cikardi cocuk. ama inanilmaz gazi vardi. kaka yapmak icin ugrasti durdu. sizin de oyle bi durum mu acaba? sabah ve oglen kaka yaptigi halde hep bi ikinma halindeydi bugun. ya da usutmus olabilir mi diyecegim ama guzel giydiriyorsun pek usumesine ihtimal yok gibi

Biz okuyalım diye annem mutfağa sokmadı ablamı da beni de o yüzden pek ilgim yok mutfağa. Meyve tabağımı çayımı hep ders çalışma masama getirdi annem. O yüzden dolabı açıyım da meyve yeyim düşüncem de olmadı. Aklıma gelmiyor göz görürse yiyorım yoksa olsa da yesem demiyorum. Bunu eşim çok iyi biliyor şimdi kv yanımda kalıyor eşimin yanında 'yandın sen oğlum bu çiğdem sana meyve falan çıkartmaz dolapta ne olduğunu unutup gidiyo ' diyor bende 'o zaten biliyor beni' dedim sustum. Devam etti biraz daha ve cevap vermedim asabım bozuldu. Ne yani eşime beni mi şikayet ediyor?.. Meyve varsa getirir misin dediği an gidip ne var ne yok yıkayıp getiriyorum zaten. Dünyanın en iyi kv de olsa sonuçta kv demişlerya aynen öyle düşündüm şuan. Belki annem dese zoruma gitmez miydi bilemiyorum. Çok desteğini görüyorum ama lafları can sıkıyor.

Pfff. Üzülüyorum. Hayır bi de illa ilaçlı hastalık bulup geliyor bişey de diyemiyorum.
Hiç deme ya, iyi ki ilaç vermek istemiyorum diyorum buldukça buluyor. Biraz araştırdım tekrar ve başka belirtiler de buldum, ilaç şart gibi bir de birkaç gündür çok çikolata yedim canım aşırı tatlı çekiyor diye, o da etkilemiş olabilir onu da azaltacağım. Bir de sık sık ama az beslemek gerekiyormuş, nasıl alacağım Defne'nin sütünü ağzından onu yazmamislar ama deliriyor çocuk memeyi çekince, gaz çıkartmama bile izin vermiyor.

Bence kullanma yumuşatıcı ütüleyince yumuşuyor nasılsa.
aşıya karşı olmakla alakalı mantıklı tek bir açıklama bulamıyorum ben ama... madem öyle hastalığı kaptığında da tedavi olma,, doğamız bu de mutlu mutlu öl... anlamıyorum şu ikilemi :)

Üşüttüğü zaman kakası kötü kokuyor ama bu ara kötü kokmuyor. Defne uykudan hep ıkınmayla kalkıyor sabah akşam fark etmiyor bütün uykuların sonu ıkınma bizim kızda :)
Bakalim 1 hafta düzenli kullanacağım, köpüklü kaka ve kusma azalırsa reflüden diyeceğim azalmazsa doktora gider bir konuşuruz yine. Ama daha fazla her yediğini kusmasını izleyemeyeceğim çok huzursuzdu bugün çocuğum, bir de çok kustuğu için memede daha az tuttum ona da sinirlendi "e kızım kusuyorsun diye veremiyorum sana süt" diye açıklama yapıyorum ama dinleyen kim, kendini kaydıra kaydıra memeye inip tişörtün üzerinden emmeye çalışıyor yamyam

Çikolata napıyo ki?

Aynen cnm tuhaf gercekten...

Geçmiş olsun canım bol bol kayısı hoşafı iç, meme varsa tuvaletten sonra zeytinyağlı pamukla veya elinle içeri it. Zeytinyağı sür. Zamanla geçiyor ilerlememişse. Ilerlerse ameliyat ediliyormuş. Çok dikkat etmek laızm.
Valla ben de kendimi normal doğum diye şartlamıştım aynı psikolojik yıkımı ben de bu yüzden yaşadım. Insan kendini bir şeye çok şartlamayacak bunu anladım. Hala daha ameliyatı ve sonrasını düşündükçe fena oluyorum. Doğum kader o ya da bu sekikde olacak diye bir sart yokmuş. Önemli olan bebeğin sağlığı annenin sağlığı.

Benden bir kac hafta sknra doğum yapacak essimin kuzeninin başına gelenler tum ailemizi çok üzdü. O da benim gibi normal doğum diye şartlamıştı kendini. Kirk birinci haftada sabah gittiği doktor zamanin gectigini soyluyor sezaryan yapalım artık diyor ve kabul etmiyor bizim kız. Ertesi gün başka bir hastaneye başka bir doktora gidiyor ve doktor bebeğin anne karnında bir önceki gün akşam gibi öldüğünü söylüyor. Tabi brbek ölü olduğu için de sezaryene almıyorlar. Tüm o süreci yaşıyor ve malesef kollarımız boş kalıyoruz. Bu olaydan sonra her şeyin hayırlısı olsun diyorum.

Ne denir bilmiyorum çok üzücü bir durum Allah sabır versin. Bence de şarlamamak lazım önemli olan sağlık.

evet ben bazen tok oldugunu bildigim halde kaka yapsin da rahatlasin diye meme veriyorum.
aynen kusunca ben de cok uzuluyorum. yakiyordur da o geri cikarken kiyamam ya. insallah bi an once duzelir.

evet ben bazen tok oldugunu bildigim halde kaka yapsin da rahatlasin diye meme veriyorum.

aynen kusunca ben de cok uzuluyorum. yakiyordur da o geri cikarken kiyamam ya. insallah bi an once duzelir.
Barış da ısırıyor mu memeyi? Bazen ağzında meme ıkınırken öyle bi ısırıyor ki çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi

Barış da ısırıyor mu memeyi? Bazen ağzında meme ıkınırken öyle bi ısırıyor ki çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi
ahaha bazen isiriyor evet. bide garip bi sekilde bazen emdigi meme igne batar gibi oluyor ayni anda diger memeye de oluyor ayni sey. size boyle bisey oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…