2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çikolata napıyo ki?
Benim reflüm coştuğu vakitlerde çikolata deli gibi midemi yakıyor, midem yanınca her ne kadar çift yastikla da yatsam sabah boğazım tahriş oluyor sesim bozuluyor anne sütünden Defne'ye de geçiyor olabilir birkaç yerde emziriyorsanız çikolata ve kafeinden uzak durun denmiş çikolata hariç zaten kafein seven bir insan değilim onu da azaltirim.

evet ben bazen tok oldugunu bildigim halde kaka yapsin da rahatlasin diye meme veriyorum.

aynen kusunca ben de cok uzuluyorum. yakiyordur da o geri cikarken kiyamam ya. insallah bi an once duzelir.
Ben de çünkü emerken kolay yapıyor yoksa debelenip duruyor bir de kaşları kırmızı dudak çevresi kara oluyor kızın ıkınırken çok gülüyorum o haline. Yakmaz mı ya, hadi sütü kustuğunda neyse de o pütürlü pütürlü kusması yok mu sonrasında hep ağlıyor bebeğim. Benim kuzenimde de vardı reflü, çocuğun sesi konuşmaya başladığında ergenliğe girmiş gibi çıkıyordu erken ergen diyorduk, çocuk 12 yaşında gerçekten ergenliğe girdi ses hala aynı, o yüzden inşallah kızımda olmaz öyle şeyler önlem almak lazım. Ben yıllarca sabah kalktığımda bet bir sesle uyanıyordum sonradan öğrendim ki reflüdenmiş. Hastalığı öğrenince hayat kalıtem arttı resmen, ne yapıp yapmamam gerektiğini bilince is kolay oluyor ama bebekte bilinmiyor ki laf da dinlemiyor doğal olarak.

Anneler astronot tulum alan varsa ne önerir acaba? Bulamadım ben pek bir şey

ay cok zor gercekten ya. bebekte daha da zor dedigin gibi. insallah her bebekte olan sorunlardir reflusu falan olmaz.
Bende de oluyor eş zamanlı çalışıyor memeler.
digeri hani bana diyor
Anneler astronot tulum alan varsa ne önerir acaba? Bulamadım ben pek bir şey
ben bi bebe magazasindan aldim hic usumuyor cok memnun kaldim ama giydirmesi biraz zor oluyor tam bedenine gore aldiginda. 1 beden buyuk alinabilir. mothercare var bi tane daha onu henuz denemedim. hatta dun gordum epey indirimde suan

https://www.mothercare.com.tr/mothe...9FUJqv4B-faU-_1s2INdhJIFaYL8eX7hoCckAQAvD_BwE

Biz atak haftasında mıyız ya çocuğun huyu suyu değişti uyumuyor sinirli ve mızmiz.. gerçekten atakta miyiz ki??

Bende senin gibi ilaç vermeyim diye düşündükçe ilaçsız geçmeyen şeyler geldi başıma. Baya çok kusmuş inşallah hemencecik düzelir kuzucuk. Uykuya iyice dalana kadar kucağında uyusa dik şekilde faydası olur mu acaba.. Benim bildiğim kadarıyla bu reflü olayı bebeklerin çoğunda görülen bir durum. Bizimki de fışkırarak kustu bugün ama gerisi gelmedi. Gidişattan haberdar et merak ederim ilaçsız geçsin inşallah diye dua edelim

Canim aventin emziqide tam adi ne unuttum :):) ama hicbi emziqi tutacak qibi deil bizimki ya
Canım benim poyraz da aynı annem verince alıyordu hemen annem gidince daha tövbe almıyodu ağzına..avent aldım ilk başta kabul etmedi sonra wee aldım onunla alistirdim o attı ben geri tıktım ağzına inat ettim yani şimdi alıyo avent e alistirdim..sabret ve devamlı ver

Bir de emme süresi kısaldı sanki ya sizin kaç dakika oluyor? Doymadan bırakıyor gibi geliyor sanki bebe
Aynı durum bizde de var 10 dk anca emiyor kakası da zaten yeşil bu yüzden. Son sütü almadığı içinde kilo artışı istediğimiz gibi olmuyor malesef.. Birde tam doymadığından tez uyanıyor. Hep bu az emmeden kaynaklı birsürü sorun peşinden geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…