2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İlaçsız geçmesini beklemeyeceğim ilaca başladım dün akşam ama haber veririm merak etme.

Ayyy canim cok qecmis olsun benim resmen ucu sismisti aqridan duramiodum sol tarafim komple yaniyodu atesim cikti falan evde elektrikli pompayla sagdim damla sut gelmedi aglaya aglaya acile gittik ama antibiyotik vermedi hastanelerdeki pompa farkli okadar guclu cektiki aqrim gecto ucundaki sertlik sislikte biraz emzirme biraz ewde sagmayla duzeldi cok sukur hemen caresine bak bizim kuzen iki kez ameliyat oldu tikaanikliktan dolayi insaAllah bian once atlatirsin

Israrci ol diyosun yani bnde yarin bitane farkli aliyim bari bakalim basaracakmi fistik kizim

Bende 2. Dönemi düşünüyorum süt izni olacak branş öğretmeni olunca idare programı güzel ayarlıyor bende sabah 3-4 saat gitsem öğlene kadar diye düşünüyorum hem bana da değişiklik olur o zamana bayağı bunalmış olurum evde dedim ama bebek sıkıntı işte bakıcı sıkıntım kalmadı gibi bi tanıdık buraya taşındı ama hala acaba diyorum maddi olarakta düşünmek lazım kredi ödüyoruz bayağı zorlayacak bizi bakalım o zaman ne düşünğrüz çok zor karar vermesi ya

Annen dese batmaz tecrübeyle sabit en azından cevap verirsin annene dese bile :)

ahaha bazen isiriyor evet. bide garip bi sekilde bazen emdigi meme igne batar gibi oluyor ayni anda diger memeye de oluyor ayni sey. size boyle bisey oluyor mu?
Bende de oluyor o sonra süt akıyor zaten sağarken de aynısı oluyor kapalı tutuyorum ucunu pedle

benden sut akmiyor artik ya ancak uzerine bastirirsam falan

Hımmm zorla da emmiyor ki bu bebeler.
Ben burda bi bebek mağazasından aldım peluş mont gibi değilde daha çok kalın tulum gibi ama vakikiye gelmiş oraya bakabilirsin

Ben artık Dakka tutmuyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama doğaçlama takılıyoruz bu ara
Sağ olun kızlar dediklerinize bi bakayım.
Ben de tutmuyordum uzun bir zamandır ama düzen oturtabilmek için kızın rutinini bi kaç gün tutayım dedim.

Bir de emme süresi kısaldı sanki ya sizin kaç dakika oluyor? Doymadan bırakıyor gibi geliyor sanki bebe
Bana memede kısa kalma demeeee
Uykuluyken fln uzunda ,yoksa 5-6 dk bazen 3-4 dk bile olabiliyor.
Sinirlerimi bozuyor artık bu durum üzülüyorum cok

Canım reflü olduğuna emin misin? Birşey alerji yapmış ya da gribal bir durum söz konusu olabilir mi?reflü için senin bildikletini biliyorum ben de. Emzirdikten sonra 20dk dik konumda tutmak lazım. Reflü yatağının baş kısmının altına bir havluyu dörde katlayıp koy biraz daha dil olsun. Ve sol yanına yatırman Laz'ım çocuğu.
Geçmiş olsun canım

evde ne kadar süre açık bırakıyorsun Can'ım buhar makınafını
Açıkçası yatmadan evvel odayı 60derece neme gelene kadar açıyorum. Zaten 10dk da o dereceye geliyor. Sonra kapatıyorum. Nem çok hızlı değişmiyor sabaha kadar en fazla 57 dereceye düşüyor.

Bana memede kısa kalma demeeee
Uykuluyken fln uzunda ,yoksa 5-6 dk bazen 3-4 dk bile olabiliyor.
Sinirlerimi bozuyor artık bu durum üzülüyorum cok
Birlikte duş filan mı alsanız ten tene temas filan yapın olmadi. Ya da emzirirken sakin karanlık bi yere geçin gündüz de. Yüzünü emzirme örtüsü ile ortsen fayda eder mi acaba

ben de sag sol degistiriyorum ama duzlesti malesef.
evet benim etrafimdaki buyukler de hep uyariyor kafasini dik yatir diye:)
valla kulaklari ben de bilemiyorum canim.

cok uzucu bir durum. allahim sabir versin.

ben de sag sol degistiriyorum ama duzlesti malesef.
evet benim etrafimdaki buyukler de hep uyariyor kafasini dik yatir diye:)
valla kulaklari ben de bilemiyorum canim.
O oluşan duzlesmeler belirli bir aydan sonra normale dönüyormuş diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim

Off yaa, nerden çıktı şimdi bu. Bende ne ateş var ne sancı, sadece büyük bir kitle var. Ben hatta kist falan oluştu diye gittim doktora.Kendimi hep en kötüsüne hazırladım, mastit diye duyunca biraz sevindim ama doktorun ameliyata kadar gider demesine karşın yine üzüldüm.İnşallah başarırım, atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…