2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aman Allah korusun canim kitle falan dusunme ole seyler :) gecer gecer ben buraya neler yazmistim emziremicem taamm bitti artik emzirme surem buraya kadarmis falan aqrin sancin atesin yoksa cok iyi quzelce saqarsin biter qider Allah'in izniyle

Teşekkürler.
1 buçuk aydır devam ediyor bazen az bazen çok o yüzden reflü olduğuna eminim maalesef. Tek yanına yatirmiyorum çünkü kafa şekli bozulur diye hergün farklı yöne yatırıyorum birkaç gundur de sirtüstü yatırıp başını çeviriyorum yan yatinca ne kadar desteklesem de öne arkaya devrilmeye başladı. Ya da eğilip destek olarak koyduğum battaniyeleri emiyor.

Öncelikle en güzel süt çekici bebegin sürekli emzir. Bir de bir yerde okumuştum mastit olayında çocuğu ter emzirmek gerekiyormus yani şöyle ki sen sağ göğsünü emziriyorsun mesela cocuk kucağında uzanıyor ayakları sol tarafa doğru. Bu hep yaptigimiz pozisyon. Şöyle yapacaksın sağ göğsünü emziriyorsun ayaklar da dışta saag tarafta olacak şekilde uzanacak. Birilerinden yardım alabilirsin. Bu şekilde bir iki gun yapınca bütün kanallar aciliyor ben öyle kurtuldum

Birlikte duş filan mı alsanız ten tene temas filan yapın olmadi. Ya da emzirirken sakin karanlık bi yere geçin gündüz de. Yüzünü emzirme örtüsü ile ortsen fayda eder mi acaba

Zaten 3-4 gündür bizim odamızda loş ışıkta emziriyorum onun faydası oldu biraz,uzun emiyor arada.ama aydınlkta konsantre mi olamıyor ne:) 5 dk fln anca...emzirme önlüğünü evde denedim ama hiiç istemedi,agladı.
Artk deneme yanılma yontemleriyle yapcam artık bişeyler.

Kızlar günaydın,, harika bir gece geçirdik. Nasıl başardı bilmiyorum ama sabaha kadar sadece bir kez uyanarak uyudu Duru. Bir de Ayşe'nin oyuncaklarından sesli kitap buldum, bi deneyeyim ilgilenecek mi diye dedim ve çok hoşuna gitti. 4 kez baştan okudum şimdi, güldü hep :) almak isteyenler varsa bebişler hazır, alabilirsiniz bence :)

Eklentiler

• IMG_2436.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 62
Beb de aynısını yaşıyorum şu an ve genelde her sabah 5:30 gibi
Saatli yapıyorlar bi de
Bizimki de artık bi emiyor bi yüzüm e bakıyor gülüyor filan. Dediğin gibi konsantre olamıyorlar

G gunesli gunler bende çoğu kez aynı şeyi yaşıyorum ama altını pis bırakmam ya
Aynen ya çok kötü hissediyorum empati yapıp

Ben bırakıyorum artık valla.. sorun olmuyor cnm..
Ben kaka yapmamışsa sabah uyanınca değiştiriyorum bezini. Zaten çok dolu olmuyor eahatsız olduğunu sanmıyorum. Gündüzde sık değiştirmiyorum. Zaten kaka saatimiz akşam uyumadan önce olunca rahat oluyor

damaksiz kullanmak sart mi?
damaklilar dis yapisini mi bozuyor?
Canım ben öok uğraştım emzik alsın diye. En son chicco nun 0-6 ay emziğini denedim birazda ısrarla onu tuttu. Bu damaklıydı ama çok sert değil ve diğer damaklıkar gibide değil. Onu emiyor yaklaşık bi kaç haftadır. Evde emzik kolesiyonumuz var. Dün bir deneyeyim dedim diğerlerini tutacak mı diye. Aaa baktım çocuk tüm markaları kiraz uç düz uç damaklı damaksız hepsini cok cok emiyor:) bende şimdi soothie vermeye başladım. Seninki eğer damaklıyı alırsa alıştıktan sonra bi denersin belki o da kabul eder diğerlerini. Chicco yu bi dene istersen başlamak için

soothie var bizde. bir iki dakika tutuyor ancak. biraz agir oldugu icin destekliyorum ama uzun uzun tutmuyor.
dedigin gibi farkli deneyim bakalim. onlarda da aynisini yapacak mi,alisirsa tekrar soothie yi denerim. sagol canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…