Kızlar günaydın,, harika bir gece geçirdik. Nasıl başardı bilmiyorum ama sabaha kadar sadece bir kez uyanarak uyudu Duru. Bir de Ayşe'nin oyuncaklarından sesli kitap buldum, bi deneyeyim ilgilenecek mi diye dedim ve çok hoşuna gitti. 4 kez baştan okudum şimdi, güldü hep :) almak isteyenler varsa bebişler hazır, alabilirsiniz bence :)
Kızlar günaydın,, harika bir gece geçirdik. Nasıl başardı bilmiyorum ama sabaha kadar sadece bir kez uyanarak uyudu Duru. Bir de Ayşe'nin oyuncaklarından sesli kitap buldum, bi deneyeyim ilgilenecek mi diye dedim ve çok hoşuna gitti. 4 kez baştan okudum şimdi, güldü hep :) almak isteyenler varsa bebişler hazır, alabilirsiniz bence :)
Ben kaka yapmamışsa sabah uyanınca değiştiriyorum bezini. Zaten çok dolu olmuyor eahatsız olduğunu sanmıyorum. Gündüzde sık değiştirmiyorum. Zaten kaka saatimiz akşam uyumadan önce olunca rahat oluyor
On bir gibi uyudu, 4 de kalktı, emzirdim hemen uyudu 7.30 da kalktı. Altını değiştirdim,, tekrar emzirdim, kitabı gösterdim biraz ve 8.30 gibi tekrar uyudu :) aslında on birden önce de uyurdu ama hem banyosunu geç yaptırdık hem de Ayşe de uyanık olduğu için biraz geç kaldık :) bu arada gün içinde de çok düzenli uyumuştu. Yalnız daha ayına 2 hafta olduğu halde 900 gr kadar almış; sanırım ne kadar çok doyarsa o kadar çok uyuyor bu veletler
Zaten şimdiden alışırsa birkaç ay sonra harika bir mama sandalyesi aktivitesi oluyor kitap. Ahşap oyuncaklar ve minik kitaplar kurtarıcım olmuştu benim Ayşe'de.
Arada uyandığında dolu dolu yapmış olursa ben de alıyorum,, ama genelde yapmıyor artık. iki gündür hiç kaka yok hatta. Aslında son bezinde pişik kremi sürüp yatırsak o tabaka rahatlıkla korur ama ben de fazla sürmek istemiyorum, sevemedim şu krem işini ezelden beri :)
soothie var bizde. bir iki dakika tutuyor ancak. biraz agir oldugu icin destekliyorum ama uzun uzun tutmuyor.
dedigin gibi farkli deneyim bakalim. onlarda da aynisini yapacak mi,alisirsa tekrar soothie yi denerim. sagol canim:)
Kızlar kanguruların içine konulan yenidoğan sparatları her markaya uygun mu. Kuzenim kanguru verdi denedim çocuk kayboldu içinde. Eğer olursa sadece aparatı alıcam olmazsa yeni kanguru ve aparatı alıcam. Bilgisi olan var mı?
Ben ona hiç bakmıyorum cnm ya, doktor bakıyo açık diyo geçiyo... çok dar şapka takmıyorum,, saç bantları vs de başlamadık daha,, bir de yumuşak fırçayla tarıyoruz (nadiren) ,, onun dışında ekstra birşey yapılmıyor zaten bildiğim kadarıyla..
Valla canım net bi bilgim yok ama ben 5 yaşına kadar emzik emmİsim damaklı çok şükür hiç bişey de yok diş yapımda sonuçta her çocuk aynı deil belki damaklı yi hiç kabul etmicek belkide oburlerini :)
On bir gibi uyudu, 4 de kalktı, emzirdim hemen uyudu 7.30 da kalktı. Altını değiştirdim,, tekrar emzirdim, kitabı gösterdim biraz ve 8.30 gibi tekrar uyudu :) aslında on birden önce de uyurdu ama hem banyosunu geç yaptırdık hem de Ayşe de uyanık olduğu için biraz geç kaldık :) bu arada gün içinde de çok düzenli uyumuştu. Yalnız daha ayına 2 hafta olduğu halde 900 gr kadar almış; sanırım ne kadar çok doyarsa o kadar çok uyuyor bu veletler
Kızlar kanguruların içine konulan yenidoğan sparatları her markaya uygun mu. Kuzenim kanguru verdi denedim çocuk kayboldu içinde. Eğer olursa sadece aparatı alıcam olmazsa yeni kanguru ve aparatı alıcam. Bilgisi olan var mı?
Defne 5 kilo oldu ve biz artık kullanmayacağız onları geçen gün küçük geldi kafası çok havada durdu. 5 kilo Defne sizin çocuk da bu civardaysa ihtiyaç olmayabilir. Altına bir battaniye katlasan aynı işi görür diye düşünüyorum.
Teşekkürler.
1 buçuk aydır devam ediyor bazen az bazen çok o yüzden reflü olduğuna eminim maalesef. Tek yanına yatirmiyorum çünkü kafa şekli bozulur diye hergün farklı yöne yatırıyorum birkaç gundur de sirtüstü yatırıp başını çeviriyorum yan yatinca ne kadar desteklesem de öne arkaya devrilmeye başladı. Ya da eğilip destek olarak koyduğum battaniyeleri emiyor.
Canim ya 2 3 haftadır bizde de her kusmadan sonra kusuyor istisnasız gazını çıkarıyor devamında hemen kusuyor benimki de reflü mu oluyor yoksa fazla mi geliyor anlamadım çocuğu emzirme ye korkar oldum ya