2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Artı bebek yani ağlamayacak mı hiç? Her ağlaması açlığa mı işaret ?
Ben de sinir oluyorum ona canım ya benim annem de öyle hadi aç bu çocuk emzir diye kucağıma getiriyor sürekli, her ağladığında meme verirsek sürekli bunu ister bir de her ortamda meme veremem ki ben, kendi kendine sakinleşmeyi öğrenmesi lazım

Amin,, teşekkür ederim.. en son dün PCR denen çok kapsamlı bir test yapıldı özel bir labaratuarda.. malesef influenza A ve İnfluenza B H1N1 de pozitif çıktı bu testin sonucunda... domuz gribi ve bir de benzeri iki virüs özetle.. antiviral de eklendi tedavisine.. artık daha hızlı iyileşmesini bekliyoruz teşhis nihayet konulduğu için.. Allah yardım etsin, güç versin kuzuma inşallah..

Blw sabır işi gerçekten ben klasik yöntemle başlıyacağım zamanla önüne bişeyler koymayı düşünüyorum kendi yesin diye bakalım zaman gösteriyor böyle şeyleri

Kizlar bebegimin bugün 4. ay asilari yapildi sabah. 1 2 saattir atesi cikti. Ilik dus aldirdik, calpol icirdik. Suan atesi 38.4. Sizin durukunuz nasil oldu asidan sonra?

Canim cok gecmis olsun. Allah güc versin yavruna biran önce gecer insallah.

saol cnm.. bugün konuldu teşhisi.. akşam aldık sonuçları.. iki ayrı virüs kesin poztif çıktı. artı rsv de olduğunu düşünüyor doktor. meslek hayatımda görmediğim bir tablo dedi.. bu senenin en ağır vakası demişti dün de zaten.. artık tedavisini biliyoruz en azından.. buna da şükür..

Canım bizim inin kanadı genelde yeşil ölüyor.Tahlil de birşey çıkmıyor.Onsutu fazla aldığı için olabiliyor.

Neeee kirkin çıkınca mi? Iyi de ne yedirmiş ki :)))
Ya anneme bugün blw yapan bebek videosu izlettim . Hiç etkilenmedi. Çok mu abartıyorum acaba diyorum içimden:)))

Blw için hangi kitabı okuyacaksınız yada okudunuz?
Ben şu an bunu okuyorum. Içeriği oldukça tatmin edici. Facebookta zaten blw turkiye grubunu da takip ediyordum uzun zamandır. O yüzden konuya da vakıfım yani. Onu da tavsiye ederim eğer sosyal medya kullanıyorsan.

Eklentiler

• Screenshot_20171213-002211.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 72
Kimin ne dedigine lutfen bakma canim hiç bir seyden anladiklari yok. Saglıkli ve mutlu bir bebekse icin rahat olsun. Kilo alır obez derler zayiflar doymuyo derler onlar hep elestirecek diyecek bir sey buluyorlar. Zümra 2945g 48cm dogdu zayıf ufacik falan dediler. Cabuk toparladı 2 ayda hemen hemen iki katı oldu cok şisko her istediginde meme verme dediler. Şimdi kızimın 10 gundur balgami var ve biraz da meme reddi bu niye yemiyo diye taktilar süzulmuş yanaklari bosalmıs falan halbuki son kontrolde 6küsürdü. Bebek bu yani senin benim gibi hep aynı olamaz. Bence sen istedigin sagliklı ve icine sinen yontemi uygula.
Bu arada ben blw yi cok araştırmamakla beraber nedense biraz önyargılıyım. Seni ne cezbetti acaba?

Bende blw yapcam sanirim. kapsamli bi sekilde arastirmadim daha. Sunnet gecti cok sukur. Iyilessin haftaya asilari var. Sonra uyku egitimi sonra ek gida derken ortada kitaplara gomulmus ve cildirmis bir sultan kaliyor. Oleeeeyyyy

Yatağını artık kendi odasına taşıycam, kamera mı telsiz mi sizce? Marka önerisi de alırsam sevinirim.
bende istiyorum oneri. Kamera wifiyle baglanmasin. Yada baglansin ama net kesilip geri geldiginde kamera baglantisini kendi kursun

ben bugun cok fazla maydanoz ,dereotu ve marul yedim. Aksaminda aynen yesildi.

Neeee kirkin çıkınca mi? Iyi de ne yedirmiş ki :)))
Ya anneme bugün blw yapan bebek videosu izlettim . Hiç etkilenmedi. Çok mu abartıyorum acaba diyorum içimden:)))
Muhallebi yedirmiş blw istememe nedeni ne annenin onun üstünden gidebiiirsin ikna çalışmalarına, bir de ben tam araştırmadım da ek gıdaya geçişte direk hemen blw yapılabiliyor mu ilk zamanlar yine püremsi mi yemesi doğru olan, 6-7aylıkken yutabilir mi Bebişler acaba

canim cok cok gecmis olsun. allahim sifa versin.

Ah yavrum benim.. Kucuk bedenler buyuk mucizeleri ve gucleri bunyelerinde tasimalariyla bilinir. Allah’in izniyle kizin bunun ustesinden gelecektir. Genel olarak keyfi yerinde mi? Suanki tedavi planiniz nasil?

Ah yavrum benim.. Kucuk bedenler buyuk mucizeleri ve gucleri bunyelerinde tasimalariyla bilinir. Allah’in izniyle kizin bunun ustesinden gelecektir. Genel olarak keyfi yerinde mi? Suanki tedavi planiniz nasil?
İnşallah.. şu an influenza virüsleri için enfluvir şurup,, tekrar döngü oluşmasın diye Ayşe’ye de aynı şurup.. ayrıca eve girip çıkan bütün yetişkinlere 5 gün boyunca aynı ilacın tableti.. vücutta süper enfeksiyon oluştuğu için iltihaplanmayı tedavi etme amaçlı antibiyotik, ve tabi anladığım kadarıyla bronşları açmak balgam sökmek için bricanyl + sekrol,, ciğer koruyucu olarak da zespira.. ayrıca oksijen tüpüyle ventolin, atrovent ve floxitide buharı.. beş güne tamamlayıp kontrole gidicez.. başka çaresi yokmuş malesef,, tedavi edilmediği zaman ciddi hayati tehlikeleri var... şu an genel olarak keyfi fena değil.. ama vücudu yorgun, hissediyorum.. oturmayı çok sevmişti, şimdi geriye atıyor kendini, yatmak istiyor.. kahkahalar atıyordu, günlerce gülmedi bile.. tokat yemiş gibidir, yazık nasıl dayandı dedi doktor bile.. elimizden gelen sözde en iyi hastanelerden birine götürdük acile biliyosunuz.. alerjik dedi gönderdi adam.. Allah hep işinin ehliyle karşılaşmak nasip etsin.. şu testi yaptırmasak kaç gün daha perişanlık çekecektik kimbilir... bu halimize de şükürler olsun..

Blw yaparken de püre verebilirsin canım.. biraz tarumar olur ortalık tabi ama olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…