2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Once emerek uyuyordu. Meme reddinden dolayi birakti emerek uyumayi. Emiyor, karni doyuyor. Kafasini cenemin altina gömüyor, kendi kendine “eeeee eeee” diyerek uyuyor.
Demesene öyle, nasıl imrendiriyorsun insanları, nazar değer sonra. Ben hep sırnaşıp oturayim istiyorum kızımla ama huysuz kızla mümkün değil. Bazen uykudan kalktığında öyle sırnaşıyor babası da ben de mest oluyoruz. Sen de deme öyle, defalarca denendi bozuluyor anında.

Damla zaten persentile göre gitmesin, nasıl dayanır kolların. Senin kızın tombik doğdu normale evriliyor hiç üzme kendini. Doktor kilo alımı normal diyorsa kapat kulaklarını herkese.

Oy masallah yaa ne kadar tatlı bir minnos bu boyle. Birde poz vermis bunlari kaydet yaptiklarim yapacağimin teminatidir der gibi. Benim agustos bocegim ise kucagimda emerken 180 derece dönduruyor kendini ama yerde tamamen düz neden acaba?
Bol bol egzersizle yardımcı olabilirsin. Benim kız da dönme emaresi hiç yoktu nasıl donulecegini gösteren egzersizlerle cabalamaya başladı. Yattığı yerde sol bacağını kivirip iki bacağını da tutup sağa yuvarla. Sağı kivirip sola yuvarla. Yüzüstü biraz kolunu kurtarmasına fırsat ver kurtaramazsa tekrar çevir. Günde 20 kez falan yapıyorum ve hareketlenmeye başladı artık.
Mama ver diye baskı yaşamayan yok ki. Sen kapat kulaklarını bu kız kilo almaya devam ettiği sürece hiç gerek kalmayacak mamaya üzme kendini. Anneni de ikna et gerekirse sağlık ocağına birlikte gidin doktor söylesin kilo alımı iyi diye, içi rahatlasın.

Ay olacak şey mi ya, çokgeçmiş olsun. Kombo yapmış resmen hastalıklar çocukta. Neyse teşhis kondu ya bu da önemli. Tez zamanda gülsün neşelensin yeniden. Bebekler hasta olmasın hic

Son değeri 38.5
Nasıl oldu düştü mü ateşi? İnşallah geçmiştir ama geçmediyse bir oneri var.
Denemedim ama buralarda önerildi.
*Baldırları limon suyuna batırılmış kumaş ile sarmak ateşi düşürür. Bir bardak kaynama noktasında suya bir limon suyu eklenir. Kumaş veya çorap bu suya batırılır. Ilık dereceye inince baldırlara sarılır, üzerine kuru bir çorap giydirilir ve battaniye örtülür. 20 dakika bırakılır.​
Kaynak şu linkte.

Neeee kirkin çıkınca mi? Iyi de ne yedirmiş ki :)))
Ya anneme bugün blw yapan bebek videosu izlettim . Hiç etkilenmedi. Çok mu abartıyorum acaba diyorum içimden:)))
BeyazBulut hakli. Bu is sabir isi. Sanirim ben dayanamadim da ilkinde hic girismedim bu ise. Bakalim ne kadar uygulayabilecegim..

Ya cok sukur simdiye kadar ilk oglumdan itibaren bana hic ne bu cocuk ac diyen oldu ne sutun var mi diyen oldu ne bi karisan oldu. Kayinvalidem mesela; oglum bir sey isteyince once bana sorar”izin var mi kizim, yiyebilir mi” diye. Bebek hasta olur “ne guzel bakiyorsun ama olur boyle, kendini suclama hastalandigi icin” der. Kilo alor bebek; sutun yariyor masallah der.. Annem hep destek zaten. Etrafimda da oyle karisabilecek oek kimse yok veya karismalarini gerektirecek bir durum yok. Okuyorum boyle sizin yazdiklarinizi; sinir oluyorum. Ne cok konusuyorlar. Allah yardimciniz olsun. Yetiskinle ugrasmak cok zor.

Öylemiii @garipkedi duyrulur benim çocuklar aceleci diş konusunda. Doruk iki aylıkken iki dişi vardı çok komikti:) deniz abiye göre geç bile kaldıenizde anlattığın gibi aynen. Oturmak ve ayakta durmak istiyor.

Yok artık lise mi tabii büyüdükçe daha zor oluyor birşeylere alıştırmak.

Tedavi yontemi belli, imkanlar mevcut, bebegimiz guclu.. Allah’in izniyle gececek hepsi, gulecek yeniden.. Her hastalikta ben de derdim “gulecek mi bir daha” diye. Allah yardim etsin Duru’ya ve size, guc versin. Dualarim Duru ile..

Oy masallah yaa ne kadar tatlı bir minnos bu boyle. Birde poz vermis bunlari kaydet yaptiklarim yapacağimin teminatidir der gibi. Benim agustos bocegim ise kucagimda emerken 180 derece dönduruyor kendini ama yerde tamamen düz neden acaba?
Deniz 8 ağustos doğumlu. 10 gün var aralarında ve inan 1 gün bile farkediyor hareketlerinde çıkarsığı seslerde. Bir haftadır denizde değişik hareketlere başladı. Bu dönmeler cee oynuyoruz artık ona tepki veriyor bilinçli olarak. Çıngırakla oynuyor. Bilinçli olarak yapıyor. Senin böcüğünde bir haftaya başlar merak etme

Bu çok iyiydi dostum teşekkür ederiz teyzeleeer ama henüz ucu göründü biraz çıksın bi foto atıcam

Ya Han bir zor uyurdu, kucak sevmezdi, yatmayi da sevmezdi, arabada gezmeyi de sevmezdi, uyumayi da. Cocuklarin sevdigi bir cok seyi sevmezdi. Hepsi duzeldi simdi nerdeyse tabi sma Ilk cocuklar nedense genelde boyle biraz zor oluyor. Agliyordu cok, gazi vard, kolikti falan. Hangi doktora gitsek ilk cocuk degil mi diye sorardi. Demek ki ilk cocukta oluyor boyle davranislar. Bir zorluk. O yuzden Agâh’a bakinca sasiriyorum. Arabada uyuyunca hayret ediyorum. Altini degistirirken guluyor, gidiklaniyor falan; Allah Allah diyorum. Han onu da hic sevmedi tuvalet egitimini sirf bez takmami da cikarmami da sevmiyor diye one aldim. Uyku konusu da ayni sekilde.. Allah nasib ederse gececek.. Hele ki ikinci daha kolay olacak insallah :) imrenen olduysa da imrenenin darisi basina. Allah hep gonlunuze gore versin.

Kıyamam çok geçmiş olsun canım. Hasta birisinden bulaştı herhalde değil mi üşütme vs ile olacak bişey değil bu virüsler. Kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Ya boyle dis, etin arasindan sana bakiyor mu tatli tatli? Alt ön dis mi cikti?
Evet alt iki diş ama henüz tam görünmüyor. Dokununca tırtık tırtık uçlarını hissediyorum ve beyaz yerleri görünüyor. Bir foto çekeyim dedim ama izn vermedi deniz oğlan:) ne bulsa ağzına götürdüğü için telefonu iki eliyle yakaldı kafasınıda kaldırıyor ulaşmak için ağzına götürecek. Güçlü de şebek zor aldım elinden:)

Tabiki paylaşırız şuanda genel hatlarıyla hakimim olaya zamanı gelene kadar detaylıca araştırcam :)

Kıyamam çok geçmiş olsun canım. Hasta birisinden bulaştı herhalde değil mi üşütme vs ile olacak bişey değil bu virüsler. Kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
İnşallah cnm, çok saol. Geçen ay ayrılan bakıcımız çok ağır grip olmuştu gitmeden, ondan geçmiş olabilir. Babam hacdan geldiğinden beri öksürüyor, o da olabilir.. orada domuz gribi salgını varmış çünkü.. ablası da olabilir tabi.. veya bir virüs birinden bir virüs diğerinden... hiç bilemiyoruz yani üstüste büyük talihsizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…