2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Öncelikle bebeğin kaç aylıkken başlayacaksın işe . Benim ücretsiz izin almamdaki en büyük sebeplerden biridir ek gıda . Eskiler bunu asla yapmaz çünkü. Kilo meselesi ise ilk aylarda zaten amaç alışmak kiloyu anne sütüyle alcak bi kaç ay gözlemleyip duruma göre devam edebilirsin. Kişisel tavsiyem bebeğin sağlık açısından sorun olacak şekilde zayıf olmazsa etrafın gürbüz çocuk görme hevesini yoksaymalısın :)

Bir yasini doldurduktan iki ay sonra bitiyor iznim ama öncesinde bi kursa da katılmam lazım altı ay civarında.
Yazmışsın yeni gördüm 8 ayda çoğu şeyini oturtmuş olursub aslında 8 ay boyunca kendi kendine yiyen çocuk bence sonra kabul etmeyecektir başkasının yedirmesini ve annen de alışacaktır bu süreçte sıkıntı yapma bence

Cok gecmis olsun
Masallah

Çok teşekkür ederim,, Allah razı olsun.. inşallah hasarsız atlatırız. Kilolu olması avantaj oldu anladığım kadarıyla.. tabi anne sütü de öyledir muhtemelen. Büyüğümü memeden kestikten sonra bulaşmıştı da inanılmaz ağır atlatmıştık sadece A tipi olduğu halde.. bu el kadar bebek.. Allah yardım ediyor tabi en başta.. çok ilaç alıyor ama telafi edicez inşallah.. çok iyi bakıcam ona :)

Geçmiş olsun inşallah bu son olur yavrun için ne kadar çok hasta oldu

Aminnn.. gerçekten ya,, biz olsak onların yerine, burunları bile akmasa onların.. Allah çaresiz dertleri olanlara yardım etsin.. klinikteki doktorlardan biri üzülmeyin, daha geçen hafta bir hastamı lösemi teşhisiyle hastaneye yatırdık dedi.. onları düşününce bizimki devede kulak..

Hiç tüketmedim gün boyu halbuki, görünce şaşırıdm baya.

Ben istiyorum canim blw ama annem bakicak korkar o , o korktugu icin benim de gozum arkada kalir.Olmazsa aksam yemeklerinde oyalansin diye eline verip oglen eski usul verilir mi diye dr uma danisicam

Aaa super gozunuz aydin

Canim bence blwyle ilgisi yok cok fazla Bade blwyle buyumedi ama cok serbest birakip kendi yesin olayi yaptim.14 15 aylikken kendisi yiyodu.Yani blw yapmasan da o ust bas yerler bi kirlenicek:)

Bugün daha iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim

Canim bence blwyle ilgisi yok cok fazla Bade blwyle buyumedi ama cok serbest birakip kendi yesin olayi yaptim.14 15 aylikken kendisi yiyodu.Yani blw yapmasan da o ust bas yerler bi kirlenicek:)
Ya bu blw temel prensip olarak kendisi yesin degil mi? Agâh’in onune koyacagim, kendi yemesinu saglayacagim. Yani senin o yaptigin da blw olmuyor mu? Ben bu konuda henuz bir arastirma yapmadim. Ama temel olarak aklimda “birak, kendisi yesin” var. Pek yuregim dayanmaz o kadar ust bas kirlenmesine ama katlanacagim, mecburum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…