2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu yazini kopyalayip kayinvaledeye yollamak istiyorum :) temmuzdan beri bu cocuk usuyordan vazgecmedi de

Kesinlikle eskiler korkuyo..Benim annemde,kayinvalide de eski usul basla diyolar beni de korkuttular iyice.surda bi ay kaldi daha karar veremedim karisik gidicem sanirim.

Elbette tedirginlik bende de var ilk ay daha garantici gitmeyi düşünüyorum boğaza kaçma ihtimaline karşılık çocuğun ağzına ilk defa başka bişe girecek çünkü . Blwtürkiye nin sitesine bi bakmanızı tavsiye ederim ordaki tabloda hangi ay neler yenileceği var ve bir çok besin güvenlik sebebiyle sonraki aylara atılmış bunu açıklamışlar yazılarında

Ben de varım blw ye cAnım pars ta da ilk başta blw+ klasik 8. Aydan sonra blw devam ettim ve ben hiç yedirmedim 1 yaşında çatal kaşık kullanıyordu her gören şaşırıyordu restorantta ta felan nasıl yiyot bizimkiler yemşyor diye. 2 yaş sendromu dönemimde dönemsel anne sen edir dönemiz oldu ben yedirdim şimdi yine 6 aydır kendisi yiyor. Kirlenmek güzeldir eyy analar. İkea antilop alacaksın canım altına sofra bezi ikeanın kollu önlüklerini takacaksın. Yemek bitince sofrayı silkele mama sandalyesini banyoda yıka. Bebenin de kafası yemekse sok duşa oldu da bitti hiçbir yer de kirlenmez. Ben ilk çocukta faydasını çok gördüm sarpta da aynı devam edeceğim.

Canjm ben blw yaptım 1 yaşından itibaren kendisi yiyor şuan 3 yaşında.

Geçmiş olsun duruya atlacak inşallah.

Bugün daha iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim

Geçmiş olsun cNım

Günaydın
A AysheDuru çokk geçmiş olsun. İnş bi an önce iyileşir minik Duru
Teşekkür ederim inşallah iyiye gider bundan sonra.. iki gündür sürekli halsiz artık,, uyumak istiyor öksürük izin verdiği müddetçe.. uyusun diye gözünün içine bakıyoruz ya hep çocukların, halbuki böyle zamanlarda da uyuması bile tasalandırıyor insanı

Haklısın ama sen çok güçlü bir annesin.

Canım ben facebook kullanmıyorum rica etsem o bilgileri burada bizimlede paylaşırmısın.

benim kv de kahvaltiyi gec YAPABILDIGIM bak YAPTIGIM demiyorum YAPABILDIGIM icin "sütün az olur" dan vazgecmiyordu. uyardim,vazgecti. ben senin iyiligin icib diyorum,sen bilirsin dedi,küstü
Gece nobetinden cikmisim
uykudan oluyorum o da ye ye derdinde
kesinlikkkkle biliyorum ki iyi niyetle soyluyor ama biri surekli arkanda dolaninca da bir sure sonra fenalik geliyor,bu kim olursa olsun.

en buyuk teyzem de takti simdi,her gelisinde cocugun yuzune cok bakiyon,annenin nazari deger diyor.
o kadar bakmiyorum diyorum,yok ben goruyorum diyor. 2 ayda 1 geldiginde goruyor yani
he he diyorum ben de herkese napayim

cok guzel anlattin canim,sok duşa bitsin

cok guzel anlattin canim,sok duşa bitsin
O ilk yeme çabalarında çok komik oluyorlar. Doruğu hatırlıyorum saçlarını kestirmemiştim bonus kafaydı kaşığı zorla tutuyor ağzı yerine burnuna sokuyor:) ya da ağzını açıyor kaşıkla yemeği döküyor ama ağzına değşl tabii üstüne. O kıvırcık saçlarının içinden az makarna ayıklamadım:)

Hala yok bizim büyük cadıda
Deme ya, cok zor be her seferinde bebeğe rağmen burnunu açmaya çalışmak. Uyurken uyanıyor, uyanıkken izin vermiyor. Damla damlatayim kendisi atsın hapsurukla diyorum damlaya bile direniyor.

Masterpiece olmuş çocuklar bizim için, bakmayıp da ne yapacağız. Her fırsatta gördüğüm ennnnnn güzel bebek sensin, ennnnnn şahane şey sensin, senin ben çekik gözlerini minik burnunu tontik yanağını yerim diye diye narsist yapacağım çocuğu, nasıl bakilmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…