2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

oyyy kuzu ya
o makarnali saclar geldi gozumun onune
macerali gunler bizi bekliyor yani

Ay sagolsun gercekten.. Beni ne gerdi ne uzdu..Cok dusuncelidir. Bir de lisede ogretmendi. 5 sene once emekli oldu. Genclere nasil davranacagini, genclerin ruhunu iyi biliyor..

Kızım burnunu ilk sümkürdüğünde oyuncak almak niyetindeyim. Ne zamana kadar biz açacağız bu çocukların burunlarini ya?
Ilk ne zaman sumkurdu hatirlamiyorum tam ama babasi ogretti ona. Soyle yap falan diye. Yani buyuyup laftan anlar hale gelmisti artik. Biraz buyuyunce acmamiza da izin vermemeye baslamisti. Biz acamiyoruz o sumkuremiyor. En iyi cozum banyo oluyordu.

Bugün daha iyi hissediyorum, ateşim de yok. Tuzlu yaprak koy dediler. Etki ediyor. Duşta masaj, üstüne eğilerek emzirmek, hafif sıcak havlu hepsini denedim. Ateş olmazsa gitmem sanırım.
Allah yardimcin olsun. Nasil simdi gogsun, sut geliyor, bebek emiyor ama sertlik mi var?

Ay cekik mi gozleri

Ay sagolsun gercekten.. Beni ne gerdi ne uzdu..Cok dusuncelidir. Bir de lisede ogretmendi. 5 sene once emekli oldu. Genclere nasil davranacagini, genclerin ruhunu iyi biliyor..
Bizim de lisede çok öğretmenimiz vardı ama içlerinden gençlerenasıl davranılacağını bilen sadece 2 kişiydi. Sana iyisi denk gelmiş

Ilk ne zaman sumkurdu hatirlamiyorum tam ama babasi ogretti ona. Soyle yap falan diye. Yani buyuyup laftan anlar hale gelmisti artik. Biraz buyuyunce acmamiza da izin vermemeye baslamisti. Biz acamiyoruz o sumkuremiyor. En iyi cozum banyo oluyordu.
Ay ben öğretirim, kitabı varsa kitabını alırım, okulu varsa okuluna giderim eğitim alırım. Öğrensin yeter ki
Han şu an kaç yaşında?
Ay cekik mi gozleri
Çekik teyzesi, mini capon :)

Ben de blw yapıcam bu arada.

Ya blwde ilk baslarda tek bi besin eline verilio cesitli kriterler var o beklenio iste dokundu agzina goturdu fln ben kendi kafama gore verdim eline muzu corbayi makarnayi kofteyi debelendi.Bunun yaninda gunluk yemesi gerekenleri de hazirlayip kendim yedirdim.

Saol cnm benim biz de blw ‘ye devam edicez bu arada.. kararlıyız :)

Evet evet.. kayinvalidem secmece :))

Bazi seyler var, cocuklarin onlari yapabilmesi onem tasir. Mesela tukurmek oyle. Han’a tukurmeyi ogretiyordum disini fircalarken. “Tukur simdi, tuuu yap diyordum” “dööö” diyordu :) sumkurmek de mi oyle acaba, bilmiyorum. Ama tukurmenin gelisimde onemli bir yeri oldugunu okumustum.
Han 29.04.2014 dogumlu. 3,5 yasini biraz gecti :)

Benim en yakin arkadasim bir Japon. 2,5 yasinda kizi var, cok severim. Sen cekik gozlu deyince burdan kanim kaynadi. Sever teyzesi Defne’nin gozlerini :)

Aynen öyle her ikisinde de üstelik. Kanallar boşalıyor ama sertlik gitmiyor
Ya benim de olmustu ama boyle sonradan olmadi. Bir de ates olmadi, usume-titreme olmadi. Han’i dogum yaptim ve hemen sutum geldi. Hastanede sol gogsumun kanallari tikandi. Boyle sol koltuk altimdan gogsumun yari kismina kadar onlarca leblebi-findik buyuklugunde sertlik vardi ve Han’i sutten kesene kadar gecmedi.bazen cok fena olurdu, disardan bakildiginda portakal kabugu gibi gozukurdu o sisliklerden dolayi gogsum. Cok cektim acisini. Cerraha gittim, ameliyat dediler ama ameliyat olsan o gogsumu emziremeyecektim. Seninki baska bundan. O yuzden bir sey diyemiyorum. Sabunla masaj yap demislerdi bana mesela dus alirken. Gogsunun ust kismindan baslayip asagi dogru tariyor gibi surtuyorsun sabunu. Lahana yapragi kapattik, cevizin icini cikarip kabugunu gogus ucuma koyduk.. cook yontem denedik. Bu yontemlerin hepsi de gercekten sutumun akmasini sagliyordu ama serlik gitmedi bir turlu. Lahanayi dene istersen. Allah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…