- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Bugündü bugündü. Muhtemelen sabahtan olmuş bitmiştir. Ay inşallah rahat atlatır minik jönümüz.drucilla bugün müydü ya inşallah kolay atlatır Barış oğlan.
Tabiki ben de facebook kullanmıyorum link paylaşmak sebesttir sanırım sonuçta sohbet platformu değil http://blwturkiye.com/blw-bebek-lid...sss-ve-tablolar/tablolar/hangi-ayda-ne-yenir/ bu sitede faydalı bilgiler varCanım ben facebook kullanmıyorum rica etsem o bilgileri burada bizimlede paylaşırmısın.
Ay hadi bakalım haberlerini bekliyoruzBugündü bugündü. Muhtemelen sabahtan olmuş bitmiştir. Ay inşallah rahat atlatır minik jönümüz.
O ilk yeme çabalarında çok komik oluyorlar. Doruğu hatırlıyorum saçlarını kestirmemiştim bonus kafaydı kaşığı zorla tutuyor ağzı yerine burnuna sokuyor:) ya da ağzını açıyor kaşıkla yemeği döküyor ama ağzına değşl tabii üstüne. O kıvırcık saçlarının içinden az makarna ayıklamadım:)
Ay sagolsun gercekten.. Beni ne gerdi ne uzdu..Cok dusuncelidir. Bir de lisede ogretmendi. 5 sene once emekli oldu. Genclere nasil davranacagini, genclerin ruhunu iyi biliyor..Bu yazini kopyalayip kayinvaledeye yollamak istiyorum :) temmuzdan beri bu cocuk usuyordan vazgecmedi de
Kesinlikle eskiler korkuyo..Benim annemde,kayinvalide de eski usul basla diyolar beni de korkuttular iyice.surda bi ay kaldi daha karar veremedim karisik gidicem sanirim.
Ilk ne zaman sumkurdu hatirlamiyorum tam ama babasi ogretti ona. Soyle yap falan diye. Yani buyuyup laftan anlar hale gelmisti artik. Biraz buyuyunce acmamiza da izin vermemeye baslamisti. Biz acamiyoruz o sumkuremiyor. En iyi cozum banyo oluyordu.Kızım burnunu ilk sümkürdüğünde oyuncak almak niyetindeyim. Ne zamana kadar biz açacağız bu çocukların burunlarini ya?
Allah hayirlisiyla son buldursun bu aile sorunlarini. Ailevi sorunlar her zaman cok zorlayiciZor bir hafta geçirdik biraz canım. Eşim ve ailesiyle sıkıntılar oldu, ondan etkilendi diye düşünüyorum
Allah yardimcin olsun. Nasil simdi gogsun, sut geliyor, bebek emiyor ama sertlik mi var?Bugün daha iyi hissediyorum, ateşim de yok. Tuzlu yaprak koy dediler. Etki ediyor. Duşta masaj, üstüne eğilerek emzirmek, hafif sıcak havlu hepsini denedim. Ateş olmazsa gitmem sanırım.
Ay cekik mi gozleriDeme ya, cok zor be her seferinde bebeğe rağmen burnunu açmaya çalışmak. Uyurken uyanıyor, uyanıkken izin vermiyor. Damla damlatayim kendisi atsın hapsurukla diyorum damlaya bile direniyor.
Masterpiece olmuş çocuklar bizim için, bakmayıp da ne yapacağız. Her fırsatta gördüğüm ennnnnn güzel bebek sensin, ennnnnn şahane şey sensin, senin ben çekik gözlerini minik burnunu tontik yanağını yerim diye diye narsist yapacağım çocuğu, nasıl bakilmaz ki
Bizim de lisede çok öğretmenimiz vardı ama içlerinden gençlerenasıl davranılacağını bilen sadece 2 kişiydi. Sana iyisi denk gelmişAy sagolsun gercekten.. Beni ne gerdi ne uzdu..Cok dusuncelidir. Bir de lisede ogretmendi. 5 sene once emekli oldu. Genclere nasil davranacagini, genclerin ruhunu iyi biliyor..
Ay ben öğretirim, kitabı varsa kitabını alırım, okulu varsa okuluna giderim eğitim alırım. Öğrensin yeter kiIlk ne zaman sumkurdu hatirlamiyorum tam ama babasi ogretti ona. Soyle yap falan diye. Yani buyuyup laftan anlar hale gelmisti artik. Biraz buyuyunce acmamiza da izin vermemeye baslamisti. Biz acamiyoruz o sumkuremiyor. En iyi cozum banyo oluyordu.
Çekik teyzesi, mini capon :)Ay cekik mi gozleri
Aynen öyle her ikisinde de üstelik. Kanallar boşalıyor ama sertlik gitmiyorAllah yardimcin olsun. Nasil simdi gogsun, sut geliyor, bebek emiyor ama sertlik mi var?
Ben de blw yapıcam bu arada.Tüm analara saygılar. Iyi ki varlar :)
Işte tecrübesizlik olduğu için her ihtimali okuyup öğrenmeye çalışıyorum:) Elbette su akar yolunu bulur. Bir şekild e yemek yiyecek bu çocuk ama işte insan stres oluyor. Sanırım grupta da BLW yapacak başka kimse yok. Kendimi yalnız hissettim bu konuda :)
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın peki
Benim bildiğim anne sütü ile olmuyormuş
Tabii ki bu 4 ay fragmandı film yeni başlıyoroyyy kuzu ya
o makarnali saclar geldi gozumun onune
macerali gunler bizi bekliyor yani
Tabii ki bu 4 ay fragmandı film yeni başlıyor
Ya blwde ilk baslarda tek bi besin eline verilio cesitli kriterler var o beklenio iste dokundu agzina goturdu fln ben kendi kafama gore verdim eline muzu corbayi makarnayi kofteyi debelendi.Bunun yaninda gunluk yemesi gerekenleri de hazirlayip kendim yedirdim.Ya bu blw temel prensip olarak kendisi yesin degil mi? Agâh’in onune koyacagim, kendi yemesinu saglayacagim. Yani senin o yaptigin da blw olmuyor mu? Ben bu konuda henuz bir arastirma yapmadim. Ama temel olarak aklimda “birak, kendisi yesin” var. Pek yuregim dayanmaz o kadar ust bas kirlenmesine ama katlanacagim, mecburum :)
Saol cnm benimBen de varım blw ye cAnım pars ta da ilk başta blw+ klasik 8. Aydan sonra blw devam ettim ve ben hiç yedirmedim 1 yaşında çatal kaşık kullanıyordu her gören şaşırıyordu restorantta ta felan nasıl yiyot bizimkiler yemşyor diye. 2 yaş sendromu dönemimde dönemsel anne sen edir dönemiz oldu ben yedirdim şimdi yine 6 aydır kendisi yiyor. Kirlenmek güzeldir eyy analar. İkea antilop alacaksın canım altına sofra bezi ikeanın kollu önlüklerini takacaksın. Yemek bitince sofrayı silkele mama sandalyesini banyoda yıka. Bebenin de kafası yemekse sok duşa oldu da bitti hiçbir yer de kirlenmez. Ben ilk çocukta faydasını çok gördüm sarpta da aynı devam edeceğim.
Canjm ben blw yaptım 1 yaşından itibaren kendisi yiyor şuan 3 yaşında.
Geçmiş olsun duruya atlacak inşallah.
Geçmiş olsun cNım
Evet evet.. kayinvalidem secmece :))Bizim de lisede çok öğretmenimiz vardı ama içlerinden gençlerenasıl davranılacağını bilen sadece 2 kişiydi. Sana iyisi denk gelmiş
Ay ben öğretirim, kitabı varsa kitabını alırım, okulu varsa okuluna giderim eğitim alırım. Öğrensin yeter ki
Han şu an kaç yaşında?
Çekik teyzesi, mini capon :)
Ya benim de olmustu ama boyle sonradan olmadi. Bir de ates olmadi, usume-titreme olmadi. Han’i dogum yaptim ve hemen sutum geldi. Hastanede sol gogsumun kanallari tikandi. Boyle sol koltuk altimdan gogsumun yari kismina kadar onlarca leblebi-findik buyuklugunde sertlik vardi ve Han’i sutten kesene kadar gecmedi.bazen cok fena olurdu, disardan bakildiginda portakal kabugu gibi gozukurdu o sisliklerden dolayi gogsum. Cok cektim acisini. Cerraha gittim, ameliyat dediler ama ameliyat olsan o gogsumu emziremeyecektim. Seninki baska bundan. O yuzden bir sey diyemiyorum. Sabunla masaj yap demislerdi bana mesela dus alirken. Gogsunun ust kismindan baslayip asagi dogru tariyor gibi surtuyorsun sabunu. Lahana yapragi kapattik, cevizin icini cikarip kabugunu gogus ucuma koyduk.. cook yontem denedik. Bu yontemlerin hepsi de gercekten sutumun akmasini sagliyordu ama serlik gitmedi bir turlu. Lahanayi dene istersen. Allah sifa versin.Aynen öyle her ikisinde de üstelik. Kanallar boşalıyor ama sertlik gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?