Uygulama bazen takılıyormuş geçen ay da garipkedi'nin uygulaması açılmıyordu. Doğum tarihini söyle ben fırsat bulunca screenshot atarım.
Pilav yaparken dizi izlemek. En azından 2 şık bir arada gider. Ben dizilerimi hep yemek yaparken izliyorum. Bir tek o zaman vakit bulabiliyorum.
Benim de capon arkadaşımolsaydı keşke çok eğlenceli olabilirdi
Eskiden hazır bez olmadığı için anneler bu benden kesme işlemini çok erken yaparmış hatta muhtemelen çocuk daha hazır olmadan. O yüzden büyük insanların çoğunda tuvalet hep bir sorun. Başka yerde yapma-yapamama-çekinme-fazla serbest bırakma vs. O yüzden beceriyi edinebilir ama zorla olursa ileride iz kalabilir. Bunu da neden yazdım bilmiyorum. Sanırım çocuk işaret vermeden ve onu hazirlamadan tuvalet eğitimi vermeyin demek için.
Deme ya, cok zor be her seferinde bebeğe rağmen burnunu açmaya çalışmak. Uyurken uyanıyor, uyanıkken izin vermiyor. Damla damlatayim kendisi atsın hapsurukla diyorum damlaya bile direniyor.
Masterpiece olmuş çocuklar bizim için, bakmayıp da ne yapacağız. Her fırsatta gördüğüm ennnnnn güzel bebek sensin, ennnnnn şahane şey sensin, senin ben çekik gözlerini minik burnunu tontik yanağını yerim diye diye narsist yapacağım çocuğu, nasıl bakilmaz ki
Emir'i ekledim. Vakit bulur bulmaz göndereceğim ama kızım bugün çok huysuz.emir uyudu. pilav yapip uyudum:)
beklenen d.t. 02.09
d.günü 16.08 ama gelisimi de 1 ay geriden geliyordu hamileyken.
yani doktor 4 ayi degil 3 ayi tamamlamis olarak düşün dedi.
Capon arkadasim cok tatli gercekten. Japonya’nin Turkiye iyi niyet elçisi gibi.Uygulama bazen takılıyormuş geçen ay da garipkedi'nin uygulaması açılmıyordu. Doğum tarihini söyle ben fırsat bulunca screenshot atarım.
Pilav yaparken dizi izlemek. En azından 2 şık bir arada gider. Ben dizilerimi hep yemek yaparken izliyorum. Bir tek o zaman vakit bulabiliyorum.
Benim de capon arkadaşımolsaydı keşke çok eğlenceli olabilirdi
Eskiden hazır bez olmadığı için anneler bu benden kesme işlemini çok erken yaparmış hatta muhtemelen çocuk daha hazır olmadan. O yüzden büyük insanların çoğunda tuvalet hep bir sorun. Başka yerde yapma-yapamama-çekinme-fazla serbest bırakma vs. O yüzden beceriyi edinebilir ama zorla olursa ileride iz kalabilir. Bunu da neden yazdım bilmiyorum. Sanırım çocuk işaret vermeden ve onu hazirlamadan tuvalet eğitimi vermeyin demek için.
Neden bu bolume gideceksiniz merak ettim. Ben Eskisehir’de Han’i goturdum de cocuk gastroenteroloji bolumune. Sira bulmak gercekten cok zor. En son universitede bi hocadan guc bela randevu alabildik.İstanbul Avrupa yakasında tercihen Küçükçekmece Avcılar Bahçelievler ve bu civarlarda çocuk gastroenterolojisti olan hastane biliyor musunuz? Baktıklarım hep devlet hastanesi ve sıra bulamadım.
Canım ben de Eskişehirli değilim:)Afyon/Emirdağ'lıyım bilirsin Eskişehir'de çok Emirdağlı vardır. Ümit Hastanesinde doğum yaptım, Tanser Beyde. Çok şükür iyi ki de orda doğum oldu çok memnun kaldık hatta ikinci çocuğumuz olursa orada yapalım diye düşünüyoruz eşimle:) Eskişehir'de teyzem var hatta 2 hafta sonra gideceğim inşallahBen hatirliyorum burda ailesinin yanina gidip orda dogum yapan biri vardi diye. Eskisehirli misiniz demek.. Seviyorum ben orayi ya. Cok ozluyorum. Biz orali degiliz aslinda. 7 sene once buyuk ablam Osmangazi unv’de ogrt. Gorevlisi oldu, bir kucuk ablam sinif ogretmeni olarak Oraya atandi ve babamin tayini Agri’dan Eskisehir’e cikti. Tum aile birlesti orda birden, ben haric. Ablamlar evlendi, kardesim orda lisede okuyor simdi. Hepsi de oraya yerlesip kaldilar. Ben de surekli gidiyorum. Hang hastanede dogum yaptin, gidiyor musun ara sira?
Benim de Japon, Cinli, Singapurlu arkadaşlarım var çeviri yaptığım dönemlerden kalma. Insan yabancılardan çok şey öğreniyor değil mi? Farklı bir kültür sonuçta.Capon arkadasim cok tatli gercekten. Japonya’nin Turkiye iyi niyet elçisi gibi.
Soylediklerinde cok haklisin. Ancak ben de 1 yasinda tuvalet egitimi verin gibi bir sey soylemedim. Tabii ki hazir olmadan asla verilmemeli. Ben ve ablalarim rahatsiz olurmusuz bezden. O eski usul bezler cisi ve kakayi emmedigi icin rahatsiz edermis. Annem de altimizi degistirirken “püff” dermis. Bazen bizi cis tutarmis yine “püff” dermis. Biz püff ile cis-kakayi bagdastirmisiz artik. Gelince veya yaptiktan sonra püff demeye baslamisiz. Ve denemk icin cikarmis ve uygulamasi tutmus. Ama kardesimde olmadi mesela. 2,5 yasinda ogrendi o. O sinyali alamadi cunku annem ondan. O bahsettigin sorunlarla hicbirimiz karsilasmadik. Annem her seyi severek yapti, yaptirdi bize. Ama zorlanan cocuklar oldugunu duydum ve biliyorum. Ornegin Han ile yasit bir cocugu var tanidigimizin. Egitim icin bezini cikardilar. Cocuk 1 hafta kaka yapmadi. Sonra siddetli karin agrisi, ates ile hastaneye goturuldu. Hemen lavman yaptilar ve 1 hafta hastanede yatti. Cocuk icin rsmen kabusa donustu bu surec. Suan 3,5 yasinda ve hala bezleniyor. Cocugun isaretleei takip edilmeli muhakkak. Han oldum olasi bez baglama-cikarma isini sevmedi. Ben de 2 yasindayken denedim ve 3. Gunde basarili olduk cok sukur.
Lutfen.. yanlis anlasilmak istemem.. bir de kucukte uygulayacagim dedigim sey tuvalet egitiminin 1 yasinda verilmesi degil blwden bahsediyordum.
O kadar cok mu begendiniz? Benim ablam hamile. Haziran’da dogum yapacak insaallah. Doktorundan cok memnundu Tip fakultesindeydi doktoru ama baska sehre gidecekmis bu ay. Doktor ariyor suanda. Senin doktorunu oneriyorum O’na simdi.Canım ben de Eskişehirli değilim:)Afyon/Emirdağ'lıyım bilirsin Eskişehir'de çok Emirdağlı vardır. Ümit Hastanesinde doğum yaptım, Tanser Beyde. Çok şükür iyi ki de orda doğum oldu çok memnun kaldık hatta ikinci çocuğumuz olursa orada yapalım diye düşünüyoruz eşimle:) Eskişehir'de teyzem var hatta 2 hafta sonra gideceğim inşallah
Memorial bitti mi orda bittiyse kesin vardirİstanbul Avrupa yakasında tercihen Küçükçekmece Avcılar Bahçelievler ve bu civarlarda çocuk gastroenterolojisti olan hastane biliyor musunuz? Baktıklarım hep devlet hastanesi ve sıra bulamadım.
Emir'i ekledim. Vakit bulur bulmaz göndereceğim ama kızım bugün çok huysuz.
Bence güzel olur ben varım tabii senin için uğraşmak zor olmayacaksa :)Kizlarrr bi fikrim geldi
I have a dream
Bebeklerimizi liste yapayım mi?Mavili Pembeli 'nin bebeği diş çıkarıyor ya oradan esti.
2017 Ağustos Bebekleri Ilk Disim listesi yapayım diyorum. Diş çıkaranlar bana diş çıkarma tarihini ve bebeklerinin adını mention atsın. Listeye koyayım. Hatıra olur:)
Iki emekleme
Iki yürüme
Iki kelime
Vs listeleri yapabilirim bebisleri . Maksat güzel bi anı olsun. Ne dersiniz?
Sorun değil bana mention atılması yeterli :)Bence güzel olur ben varım tabii senin için uğraşmak zor olmayacaksa :)
Kizlarrr bi fikrim geldi
I have a dream
Bebeklerimizi liste yapayım mi?Mavili Pembeli 'nin bebeği diş çıkarıyor ya oradan esti.
2017 Ağustos Bebekleri Ilk Disim listesi yapayım diyorum. Diş çıkaranlar bana diş çıkarma tarihini ve bebeklerinin adını mention atsın. Listeye koyayım. Hatıra olur:)
Iki emekleme
Iki yürüme
Iki kelime
Vs listeleri yapabilirim bebisleri . Maksat güzel bi anı olsun. Ne dersiniz?
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım.
hayirli olsun canim
drucilla hayirli olsun sunnetiniz
Cok sukur.. Allah hayirli etsin. Biz de sabah ettirmistik sunneti. Geceye kadar gecmisti huzursuzlugu. Geceyi cok rahat gecirmistik. Allah acisini hafifletsin, cabucak iyilessin insaallah.
Hayirli olsun tum guzel gunlerini gostersin Allah.bu gece de rahat gececek ins.
tesekkur ederiz teyzeler :))Rica ederim okuduğum kitabı da paylaşacağım ama fırsat bulamadım atak haftası yavaştan hissedilmeye başladı sanırım:)
Yanı bunlar diğer yöntemlerde de uygulanabilir şeyler aslında ama BLWninçok yardımı olacaktır.
Evet canım aslında meme emdikten sonra 1 saat içinde yemeğini sunun diyor. Alttaki resimde ekledim. :)
Merhaba :)arch2401 cevap vermiş ama ben şöyle de bir şey okudum ve farklı yorumladım. Yani düzeltilmişi beklemek gerekir ama beklenirse de geç kalınmış olabilir. Biraz işaretler okunarak (dik oturabiliyor mu, elini yiyeceğe uzatabiliyor mu?) belki de düzeltilmişi beklemeden de başlanabilir. Aşağıya ekliyorum fotoğrafını.
Geçmiş olsun inşallah kolayca atlatır jönümüz .
Maşallah inşallah bu oğlunda da öyle olur. Ilk disimiz sizden.
Bebegin fiziksel zihinsel gelişimin e göre aktiviteler oyunlar egzersizler öneriyor. Çok güzel bir uygulama. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederiminşallah iyiye gider bundan sonra.. iki gündür sürekli halsiz artık,, uyumak istiyor öksürük izin verdiği müddetçe.. uyusun diye gözünün içine bakıyoruz ya hep çocukların, halbuki böyle zamanlarda da uyuması bile tasalandırıyor insanı
Çok gecmis olsun,ne guzel sorunsuz olmuş:) gözünaydın cnmsagolun hanimlar. sunneti kolay atlattik insallah bu geceyi de atlattik mi gerisi sorunsuz gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?