2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

emir uyudu. pilav yapip uyudum:)

beklenen d.t. 02.09
d.günü 16.08 ama gelisimi de 1 ay geriden geliyordu hamileyken.
yani doktor 4 ayi degil 3 ayi tamamlamis olarak düşün dedi.

ayyyynen oyle canim

İstanbul Avrupa yakasında tercihen Küçükçekmece Avcılar Bahçelievler ve bu civarlarda çocuk gastroenterolojisti olan hastane biliyor musunuz? Baktıklarım hep devlet hastanesi ve sıra bulamadım.

Capon arkadasim cok tatli gercekten. Japonya’nin Turkiye iyi niyet elçisi gibi.

Soylediklerinde cok haklisin. Ancak ben de 1 yasinda tuvalet egitimi verin gibi bir sey soylemedim. Tabii ki hazir olmadan asla verilmemeli. Ben ve ablalarim rahatsiz olurmusuz bezden. O eski usul bezler cisi ve kakayi emmedigi icin rahatsiz edermis. Annem de altimizi degistirirken “püff” dermis. Bazen bizi cis tutarmis yine “püff” dermis. Biz püff ile cis-kakayi bagdastirmisiz artik. Gelince veya yaptiktan sonra püff demeye baslamisiz. Ve denemk icin cikarmis ve uygulamasi tutmus. Ama kardesimde olmadi mesela. 2,5 yasinda ogrendi o. O sinyali alamadi cunku annem ondan. O bahsettigin sorunlarla hicbirimiz karsilasmadik. Annem her seyi severek yapti, yaptirdi bize. Ama zorlanan cocuklar oldugunu duydum ve biliyorum. Ornegin Han ile yasit bir cocugu var tanidigimizin. Egitim icin bezini cikardilar. Cocuk 1 hafta kaka yapmadi. Sonra siddetli karin agrisi, ates ile hastaneye goturuldu. Hemen lavman yaptilar ve 1 hafta hastanede yatti. Cocuk icin rsmen kabusa donustu bu surec. Suan 3,5 yasinda ve hala bezleniyor. Cocugun isaretleei takip edilmeli muhakkak. Han oldum olasi bez baglama-cikarma isini sevmedi. Ben de 2 yasindayken denedim ve 3. Gunde basarili olduk cok sukur.
Lutfen.. yanlis anlasilmak istemem.. bir de kucukte uygulayacagim dedigim sey tuvalet egitiminin 1 yasinda verilmesi degil blwden bahsediyordum.

Son düzenleme:
İstanbul Avrupa yakasında tercihen Küçükçekmece Avcılar Bahçelievler ve bu civarlarda çocuk gastroenterolojisti olan hastane biliyor musunuz? Baktıklarım hep devlet hastanesi ve sıra bulamadım.
Neden bu bolume gideceksiniz merak ettim. Ben Eskisehir’de Han’i goturdum de cocuk gastroenteroloji bolumune. Sira bulmak gercekten cok zor. En son universitede bi hocadan guc bela randevu alabildik.

B bursa_83 oldu mu?
Fotoğraf küçük olssun diye bir program kullanıyorum da üst tarafını kesmiş:))

Eklentiler

• 2017-12-13-19-26-59.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 34
Canım ben de Eskişehirli değilim:)Afyon/Emirdağ'lıyım bilirsin Eskişehir'de çok Emirdağlı vardır. Ümit Hastanesinde doğum yaptım, Tanser Beyde. Çok şükür iyi ki de orda doğum oldu çok memnun kaldık hatta ikinci çocuğumuz olursa orada yapalım diye düşünüyoruz eşimle:) Eskişehir'de teyzem var hatta 2 hafta sonra gideceğim inşallah

Benim de Japon, Cinli, Singapurlu arkadaşlarım var çeviri yaptığım dönemlerden kalma. Insan yabancılardan çok şey öğreniyor değil mi? Farklı bir kültür sonuçta.

O kadar cok mu begendiniz? Benim ablam hamile. Haziran’da dogum yapacak insaallah. Doktorundan cok memnundu Tip fakultesindeydi doktoru ama baska sehre gidecekmis bu ay. Doktor ariyor suanda. Senin doktorunu oneriyorum O’na simdi.

Kizlarrr bi fikrim geldi
I have a dream

Bebeklerimizi liste yapayım mi? Mavili Pembeli 'nin bebeği diş çıkarıyor ya oradan esti.

2017 Ağustos Bebekleri Ilk Disim listesi yapayım diyorum. Diş çıkaranlar bana diş çıkarma tarihini ve bebeklerinin adını mention atsın. Listeye koyayım. Hatıra olur:)
Iki emekleme
Iki yürüme
Iki kelime
Vs listeleri yapabilirim bebisleri . Maksat güzel bi anı olsun. Ne dersiniz?

Bence güzel olur ben varım tabii senin için uğraşmak zor olmayacaksa :)

Süpersin:) ben varım...

Teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım.

hayirli olsun canim

drucilla hayirli olsun sunnetiniz

Cok sukur.. Allah hayirli etsin. Biz de sabah ettirmistik sunneti. Geceye kadar gecmisti huzursuzlugu. Geceyi cok rahat gecirmistik. Allah acisini hafifletsin, cabucak iyilessin insaallah.

Hayirli olsun tum guzel gunlerini gostersin Allah.bu gece de rahat gececek ins.

tesekkur ederiz teyzeler :))

Offf kıyamam yaaa bizimki de dün öksürüge basladı ama birdeb oldu,burnu tıkandı fln.acile gittik buhar verdiler bol bol da serum fizyolojik uyguluyoruz. Burnunu devamlı acık tutun dedi ,Allahtan hırıltı cok yoktu ilac vermedi bir kac gün takip edicez ,sonra kontrole gidecegiz insallah gecer.
Seni cok iyi anlıyorum,o öksürükten uyuyamama halleri yok muu.arabeske baglayıp sana gelen bana gelsiinn yavrum diyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…