2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Süper fikir bence

Benim de Japon, Cinli, Singapurlu arkadaşlarım var çeviri yaptığım dönemlerden kalma. Insan yabancılardan çok şey öğreniyor değil mi? Farklı bir kültür sonuçta.
Benim daha cok Ortadogulu arkadaslarim oldu. Iran, Libya, Fas...Hatta iranli olan Turkiye’de oturum izni alacakti. Tum kosturmacayi birlikte yapmistik. Emniyet, pasaport, kalacak yer.. zaten onun vesilesiyle digerleriyle tanismistim. Babam 4 sene Almanya’da yasadi. Biz de yaz tatillerinde yanina gidiyorduk. Ordan da Alman arkafaslarim var ama Japon arkadasim cok baska. Digerleriyle kulturlerimiz az cok uyusuyor da Japon kulturi gercekten farkli. Ve arkadasim da koruyor o yasam tarzini. Birbirimizden cok sey ogreniyoruz. Ama bir sorunumuz var; arkadasim kiziyla japonca konusuyor, esi Turk ama o da kizla sadece ingilizce konusuyor. Kiz sadece japonca ve ingilizce biliyor yani. Turkce’yi annesiyle ben konusurken duyuyor. Han ile iletisim sorunu yasiyorlar. Han kiza bir sey soyluyor. Annesi japoncaya ceviriyor. Kiz cevap veriyor, annesi Turkce’ye ceviriyor falan. Cocuklar biraz sabirsiz oluyor. Bu iletisim saglanana kadar Han baska seyler mesgul oluyor. Birebir iletisimleri olmuyor. Okula baslayinca bu durum sorun olarak karsilarina cikar mi bilmiyorum.

Süper fikir canım

O kadar cok mu begendiniz? Benim ablam hamile. Haziran’da dogum yapacak insaallah. Doktorundan cok memnundu Tip fakultesindeydi doktoru ama baska sehre gidecekmis bu ay. Doktor ariyor suanda. Senin doktorunu oneriyorum O’na simdi.
Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum:) Şöyle ki; suyum geldi, hiç açıklık olmadan hastaneye gittim, doğum süreci tam 22 saat sürdü, sonuna kadar bekledik, suni sancı ağrı kesici vs olmadan tamamen doğal bir doğum oldu, çok ilgili bir doktor, ekibi de aynı şekilde. Eskişehir'de insanlar zor randevu alıyorlarmış hatta İstanbul'da gittiğim iki doktorum da Tanser Beyin öğrencisi çıktı tesadüfün bu kadarı yani:)

Aslında çocuklar dillerini anlamasalar da birbirleriyle çok güzel anlaşabiliyorlar. Pek çok yerde gözlemledim. Oyun gibi bir ortak dilleri var:)

Süper olur ben varım canım

Aslında çocuklar dillerini anlamasalar da birbirleriyle çok güzel anlaşabiliyorlar. Pek çok yerde gözlemledim. Oyun gibi bir ortak dilleri var:)
Han ile Selin de birbirini cok seviyor. Oyun oynarken sorun yok zaten. Ama bazen oyun kurmaya calisiyorlar, onda sorun yasiyorlar. Bazen isaret diliyle anlastiklari oluyor. Ayni dili konusmadiklarinin farkindalar yani :) yalniz Selin icin her zaman oyundan ibaret olmayacak bu surec. Onlar da bunun farkinda. Simdi cocukla Turkce konusmaya baslasalar cocuk olumsuz etkilenir diye dusunuyorlar. O yuzden ben Selin’e Turkce ogretiyorum. Yoksa cocuklar her turlu anlasiyor oyun oynarken de konusmadan da olmuyor bazen.

Sen cevirmen miydin?

Çok şanslı bir çocuk bence çok dilli olacak:) Bence büyük avantaj.
Hayır çevirmen değilim.

B bursa_83 Y yakamozeinstein prematüre bebekler için yazmış.
Bebeği 37 haftalık doğmuş ama acele etmiş ek gıdaya başlamak için. Bağırsakları hazır olmadığım için büyük bir kabızlık problemi yaşamış. O yüzden 180 günü düzeltilmiş olarak tamamlamayı öneriyor.

Eklentiler

• 2017-12-13-22-48-37.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar kayseride bildiğiniz iyi bir cocuk doktoru var mi
Tekden hastanesine bu hafta yeni bi doktor geldi antalyadan ali fuat serpen.
Instagram da tesadüf takip ediyordum o doktoru baya bilgili. Baktım buraya geldi. Bende henüz gitmedim ama o doktora gitmeyi düşünüyorum

Bugün uykuya dalamama problemimiz var. Ve bu durum korkutuyor beni gecemiz kötü geçecek diye. Tam yatağına yatırmaya hazırlandığım anda hissediyor gibi açıyor gözlerini. Oysa bi kaç gündür gündüz uykularında yatağında kendi kendine uyuyordu sevinmiştim ve acaba uyku eğitimine başlamalımıyım diye sorgulamaya başlamıştımki cevabını deniz verdi. Sanırım bi süre daha beklemeliyim.

Yok sen öyle söyledin diye demedim yeri gelmişken yazayım da bir bilgi olarak kalsın diye dedim

Neden bu bolume gideceksiniz merak ettim. Ben Eskisehir’de Han’i goturdum de cocuk gastroenteroloji bolumune. Sira bulmak gercekten cok zor. En son universitede bi hocadan guc bela randevu alabildik.
Kakasında yine kan çıktı. Bugün doktoruna götürdüm o önerdi, bizim hastanede de yokmuş.
Memorial bitti mi orda bittiyse kesin vardir
Medipol'de çocuk gastroenterolojisti varmış oradan aldık.

tamam canim.
uyu defne kuzusu,anne de dinlensin
Bak burada hazır hali varmış, aynıları. 16 eylül olarak girdim doğum tarihini. 3 gün sonra uygulama düzelmemiş olursa yeni aya göre de paylaşırım
Anne dinlenmedi tabi ki hem yemek yaptı hem Defne uyuttu
Link

Son düzenleme:
Gecmis olsun. Ya boyle kakada kan cikiyor ya hani. Bariz kirmizi kan mi goruyorsunuz?

Hanimlar.. meme reddi olayiniz bitti mi ya? Zar zor tutuyor, 1 dk sonra sut tazyiklenip fiskiriyor ve yine birakiyor.

Emmeyince, boynumda uyuyordu. Bugun o da yok.. Gretchen Grundler yoksa?? Gercekten büyü bozuldu mu simdi?
İnşallah uzun sürmez ama dedim ben sana. Forumun laneti.

Gecmis olsun. Ya boyle kakada kan cikiyor ya hani. Bariz kirmizi kan mi goruyorsunuz?
Teşekkürler. Bariz kırmızı kan, bir iki küçük damla şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…