2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah uzun sürmez ama dedim ben sana. Forumun laneti.

Teşekkürler. Bariz kırmızı kan, bir iki küçük damla şeklinde.
Bugun bizde de oldu kelle paca ictim farkli bi kere daha olmustu yine kelle paca icmistim dr una msj attim devam ederse yrn goriyim dedi

Çok gecmis olsun,ne guzel sorunsuz olmuş:) gözünaydın cnm
sagol canim :)
drucilla çok geçmiş olsun canım
Bende bu aralar sünnet düşünüyorum oğlum büyümedn. Siz hangi yöntemi tercih ettiniz?
sagol canim. lokal oldu klasik yontemle.
Nasil geciyor aksaminiz?
once masallah diyeyim aman nazar degmesin simdilik yolunda. sakin bi gece. sadece biraz daha sık meme istiyor. ilk gun icin 4 saatte bir fitil vermisti dr ama ihtiyac olmazsa kullanmayin dedi. en son 4 bucukta verdik. umarim gerek kalmaz bi daha.

Canim tesekkür ederim. Sabah karsi düstü atesi ama bu da aklimda olsun bir daha bu durumu yasarsak uygulayim ama cok korkutucu bu ates olayi.

Masallah, Allah esirgesin.. Cisini yapti degil mi? Yaptiktan sonra epey rahatliyorlar. Cok agrili olan süreyi geride birakmisiniz cok sukur. Geceniz de iyi gecer insallah. Allah kolaylik versin.

Masallah, Allah esirgesin.. Cisini yapti degil mi? Yaptiktan sonra epey rahatliyorlar. Cok agrili olan süreyi geride birakmisiniz cok sukur. Geceniz de iyi gecer insallah. Allah kolaylik versin.
yapti yapti. eve geldigimizde cok agladi muhtemelen o zaman yapti. simdi altini degistirdik gayet nesesi yerinde. fitil vermedik yine agri kesici krem surduk sadece. bundan sonrasi artik sorunsuz gecer insallah. sagol canim.

Herkese merhaba bende Ağustos annesiyim ilk bebeğim ve bazı zorluklar yaşıyorum çok bunalıyorum bazen. Uyumuyor sürekli kucağımda gezerek uyutuyorum beşiğe koyunca uyanıyor. Uykusuzluktan migrenim nerdeyse iki günde bir tekrarlıyor. Tecrübelerinizle bana yardımcı olur musunuz lütfen

Günaydın eyy analar. Yine dört beş defa uyandı gece boyunca. Biraz dalar gibi oldu bu seferde benim alarm çaldı dorukcuğumu okula hazırladım tam öptüm kapıdayken biraz uzansam bile yeter diyordum ki içeriden bir ses geldi aguuuuu:) bu bebekler büyüdükçe daha düzenli olmaları gerekirken hepten şaşırdılar. Benim bir ay önceki melek oğlum nerede. Bilen gören varsa bi haber edin:)

Ben de sahil kenari ilcedeyim evet gerçekten çok güzel yerler buralar. Beklerim gezmeye arkadaşım. Ayrıca benim babam da imam

Günaydın:)
15. hafta atağında sürekli mızmız bir bebeyle mi uğraştınız siz de Meme emerken bile ağlıyor yahu.
Yoksa ben alerji diyetini bıraktım diye mi böyle oldu bu uşak

Bana da doktorum süt ürünlerini kes süt diyeti yap dedi yaptım bi süre baktım yine aynı artık tüketiyorum napim yani sütün girmediği bişeyde yok ama süt diyetiyle bebeğin huzursuzluğunun bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. En azından bizde yoktu

annemin hemserisi:)
annem de emirdag li. ama yillar once bandirmaya yerlesmis dedem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…