2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
duru kuzusu nasil oldu canim,keyfi nasil?

biraz daha iyi canım, çok şükür.. ama 4 kere öksürük krizine girdi yine de... en azından hırıltısı çok azaldı diye seviniyorum.. antiviral hızlı etki ediyor, bir de uyku yapıyor çocukta.. uyuya uyuya iyileşicek inşallah, ama emmesi ve haliyle sütüm de azaldı sanırım... Allahtan kilosu iyi, telafi eder diye umuyorum

21 ağustostu canım. Ayy ne güzel yazmışsın BİTECEK diye:) ara sıra çok huysuz olmasının dışında gündüz fena değil iyi bile diyebilirim zaten beni en çok yoran gece çünkü bu atağa kadar deniz beni uykusuz bırakmadı yani çok nadir o da gazlı zamanlarında. Onun içinde çok zor geliyor sanki şimdi yeni doğmuş gibi. Arada umutsuzluğa kapılsamda biliyorum hepsi geçecek. Geçmeseydi doruk büyümezdi. Okadar uykusuz yıllar geçirdimki o büyürken ama bitti. Bu da geçecek

Gretchen Grundler @garipkedi Seron44 Kızlar etiketleyemediklerim varsa kusura bakmayın. Memede mızmızlanmak, memeyi reddetmekten bahsedilmiş. Ben 4 haftadır diyetteyim, oğlum gerçekten de alerjik çıktı, diyetten sonra iyileşme olduğu için emin olduk.

Evet, alerji varsa meme reddi yaşanıyor. Geçen gün alerjik bi şey yedim yanlışlıkla hemen başladı memede ağlamalar. 4.ay reddi sanıyordum ama düzeldikçe ağlamaları da azalmaya başladı. Sizinki kesin öyledir demiyorum atak da olabilir ama alerji durumunda meme reddi ya da memede ağlamalar oluyor maalesef

Gretchen Grundler susamı kestiysen tahini de kes canım, tahin susamdan yapılıyor ya.

sen biberonu denememiştin değil mi canım?

çok iyiymiş.. yani benim bakış açıma göre.. uygulanabilirliğini de denemeye başlamışsın zaten, devamını da yazarsan sevinirim.. benim kuzu şu an hasta, eğitim meğitim umrumda değil tabi ama ilerleyen zamanlarda faydalanmayı düşünüyorum ben de böyle pozitif tecrübelerden..

Başından beri uyguladığım yöntem benim ama ben bilmeden uyguladım tamamen içgüdüsel :)) her ne kadar bu aralar fayda etmeyip ağlama krizlerine girsede bence en uygulanır yöntem bu kitabın adı neydi canım

Yok susamı kesmedim ama zaten Susamlı bir şey de yemiyorum pek. Ben tahin alerjik mi diye arayinca gördüm bu olayı. Tahin de yiyeceğim ya, faydalı enerji verecek bir şey girsin boğazımdan
Bakacağım eğer gastroenterolojide bir şey çıkmazsa bir sonraki durak alerji uzmani olacak.

sen biberonu denememiştin değil mi canım?
Biberonla daha önce vermiştim ama ret söz konusu olduğundan beri vermiyorum bir alternatifi olmasın ve emmek zorunda kalsın diye.

Oglum 2 aydir meme reddi yapiyor. Dolayisiyla memede uyumuyor. Sallanmayi da hic sevmiyor o yuzden oyle de uyumuyor. Ozellikle son iki haftadir yaklasik bir duzen kurmustuk biz de senin okudugun ve uyguladigin yontem gibi. Aglatmadan. Tabii o yontemi uygulayanlara da saygim sonsuz da demistim ya onceden; buyuk oglum aglarken bayiliyordu diye. Korkuyorum ben o yuzden. Belki kucukte de oyle bi sorunla karsilasirsak diye. O yuzden bu yontemi tercih ettim.
Simdi ben de pispislamiyorum, kucagimda sallamiyorum da ama bana sarilip uyuyor. Bugun bununla ugrastim hep. Ilgisini ceken seylerle oyaladik, oynadik abisiyle. aglamamasini ve yorulmasini sagladik uzun sure. Mizirdanacak gibi olunca telkinler kar etmiyorsa kucagima aldim ve yatirdim geri. Bu yontemle bugun yuzde 70 oraninda basarili olduk diyebilirim. Basarisiz oldugum kisim su; kendi yataginda degil kendi kendine uyumasini saglayabildim mesela. Cunku abisi var ve ben yalnizim. Bebegi alip yatagina goturup abisini yalniz birakamiyorum uzun sure. O yuzden tum bunlar hepimizin oldugu salonda gerceklesiyor. Bebek de kendisi icin hazirladigim yerde yatiyor salonda. Bir de bir haftadir parmagini emiyor uykusu gelince, emzik de almiyor. Bunun onune gecemem sanirim.
Pazartesi gunu 4. Ay asilari var. insallah atak donemi, asilar araya girmez de devam edebiliriz bu yonteme ve basaririz.
Allah hepinize de kolaylik versin.

Hangi belirtilerden dolayı alerji olduğunu düşündün?

Canım süt tazyikli geldiği zaman gelen ses ayrı. O zaman havayla birlikte yuttuğu için gurul gurul gibi bi ses. Ama bizde gazla birleşince sanki tabiri caizse borudan su akıyor gibi lıkır lıkır geliyor. Hatta o zaman durup kendiside dinliyor, nerden geliyor bu ses yaaa der gibi

Randevu alabildin mi gastroenteroloji bolumunden? Kakada kan gordun mu bir daha?

Bizim memede aglamamizin bir caresini bulamiyorum. Buyudukce duzelecek insaallah. Bal gibi cocuk, neden boyle yapiyor anlamiyorum. Onumuzdeki hafta doktora goturmeyi dusunuyorum. Belki gozden kacirdigim bir sey vardir diye.

Ben de sürekli öyle dua ediyorum gerçekten... ama lütfen çok dikkat edin; bir anda şiddetlenip bronşite çevirebiliyor. Çok geçmiş olsun (

Çok sagol canım,sık sık burnunu açıyorum.evi hep havalandırıyorum,bu ara gezmelerimizi iptal ettim.baska da ne yapabilirim bilmiyorum geceleri de yatarken cold mix sıkıyorum o da iyi geliyor burnunu açıyor.kimsenin bebegi hasta olmasın ,saglıkla büyüsünler.

Acaba bir kez daha denesen.. çok fayda ediyor kolay ve daha uzun süre uyumasına.. memeye tepki gösterirse tekrar bırakırsın belki..

Aminn,, bizimki de akşamdan beri daha iyi.. ama hala hırıltı var tabi.. çok üzülüyorum bu arada cold mix Ayşe’yi öksürtüyor nedense hep.. bir de fazlası zararlı diyorlar aklında olsun

neler yemedin ve icmedin?

meme reddi icin mi gideceksin canim bu 2 doktora?

Bu arada uzun zaman önce @garipkedi paylaşmıştı sanırım amigurumi kuzucuk videosu vardı o kuzucuktan yapmıştım hamileliğimde. Benim kuzucum o kuzuya bayılıyor , kulaklarını falan ısıra ısıra bitirecek uyku arkadaşı olarak onu mu versem diyorum.
Gece gece bi yakınımın başından geçen olayı anlatayım size.
Kendisi otel işletiyor.90 lı yıllarda İngiltereden gelen bir müşterisinin 5 6 yaşlarında bi oğlu varmış. Kucağında sürekli eski püskü küçük bi yastık taşıyormuş. Neyse bu müşteriler ülkelerine dönmüşler. Yastığı otelde unutmuşlar.
1 2 gün sonra İngiltereden o müşteri tekrar aramış. Çocuğunun o yastık olmadan uyumadığını ve o yastığı İngiltere ' ye göndermesini istemiş. Düşünün 90'larda İngiltere'ye kargo yollamak ne kadar pahalı İngiliz kargo parasını da yollamış. O minik yırtık pırtık kendinden geçmiş yastığı güzelce paketleyip kargolamışlardı .
O zamanlar çok tuhafımıza gitmişti ne saçma bi yastık için değer mi diye ama şimdi şimdi hak veriyorum uyku arkadaşı yapmış demekki minik yavrucak
Biz de ona göre bi uyku arkadaşı seçelim mazallah bi yerde unuturuz falan hayatımız kaymasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…