2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de blw için O Tabak Bitecek mi isimli kitabın siparişini verdim blw konusunda epey kabul görmüş bir kitap memnun kalırsam yazarım buraya

Şu kisim blw uygulamayacaksak bile çok hoşuma gitti.
Hep içimden diyordum ki ay şimdi kim bebeğe ayrı yemek yapacak. Burada bazı şeylere dikkat edersek bebekler bizim yemeklerimizden yiyebilir diyor. Ben bu şekild e uygulamaya karar verdim. Çünkü kendimize bile yemek yapmak zorken bebeğe ayrı yemek yapmak epey meşakkatli olacaktır.

Eklentiler

• 2017-12-15-11-11-31.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 60
  • temp.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 57
Ben de blw için O Tabak Bitecek mi isimli kitabın siparişini verdim blw konusunda epey kabul görmüş bir kitap memnun kalırsam yazarım buraya
Önemli gördüğün yerleri de paylaşırsan çok iyi olur sana zahmet olmazsa :) Ben onu okumayacağım sanırım bir kitap yeter gibi geldi. Kafamdaki sorular cevaplabdi .

Aminn,, bizimki de akşamdan beri daha iyi.. ama hala hırıltı var tabi.. çok üzülüyorum bu arada cold mix Ayşe’yi öksürtüyor nedense hep.. bir de fazlası zararlı diyorlar aklında olsun

Gececek canım da ama gecene kadar bizi çok üzüyor tabii... hırıltı bizde de azaldı biraz azaldı gibi cok sükür.
Evet fazlası zarar,3-4 damla damlatıyorum sadece her gün 1 kere.Bnm yegenime de dokunuyordu.herkese yaramıyor demek ki cnm

Biz dün o saatlerde öksürük krizindeydik maalesef,öksürükten uyuyamadık 2 yi gecerken sonunda sızdı yavrum yaa amin amiinn Allah herkesin bebegine saglık versin.

Gecti mi ağrı. Adet sancısı olanilir mi acaba naptin uyuyabildin mi?
Tesekur ederim insallah sonuca varırız ya. Aslında tam atak donemi belki de ise yarayacakda şimdi degil. Ama en azından kendi kendine sakinlesmeyi öğrense yattığı yerde durmayı ağlamamayı öğrense da kafi benim için çünku cok yoruldum coookk. Rutinimi meme reddine kadar vardı 9 da odaya gecip emziriyor son hazırliklarını yapıyor bezi tulumu ninnisi derken genelde memede uyuyordu. Bir aydır gezdirerek uyutuyoruz. Müziği de denedim birkac sefer ama cok heyecanlanıyor. Neyi yanlıs yapiyorum acaba yoksa o mu hazir degil diye düsünmeye başladım.
Atak doneminden kaynaklı olabilir mi acaba. Cunku cok guzel bir duzenininiz varmış. Bu meme reddi illeti bizide fena vurdu Allah yardımcımız olsun. Dedigin gibi fazla pışpışa da alıştırmamaya calış çünku artık pıspışsız uyumuyor benim kız ce cok zorlaşıyor buyüdükce.
Musait olunca mutlaka bekliyorum mesajını cok tesekkürler.
Insallah basarırsıniz ya bu kadari bile umut verici maşallah kuzulara.
Maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…