Günaydınnnn
evet bugün mutluyum. Dün ani bir kararla uyku eğitimine başlamaya karar verdim. Ve ilk günümüz çok iyi geçti.
@Gretchen Grundler gündüz bi kaç gündür kendi kendine uyumuştu dün gecede bir deneyeyim ne kaybederim dedim ve eğer patlamazsa sanırım ilk gece için başardık
normalde geç uyuyordu 22.30 23 de dalmış oluyordu. Dün saat 20.de odamıza geçtik klasik uyku rutinimizden sonra beslenme sonra yatağına koydum. Bende yanına oturdum yatağın. Uykusu var biliyorum arada mızmızlanınca okşadım elini tuttum kısık sesle şarkı söyledim kırk dakikada uykuya daldı. Tabii ben odadan halay çekerek çkktım
gecede uyandı uyanacak diye ıh dese gözlerim açıldı ben uyuyamadım ama deniz uyudu. Sonra onu uyandırmadan saat 23 de tekrar besledim. Dua ediyorum bir yandan lütfen uyanmasın diye çünkü uyanırsa yandığımın resmidir tekrar uyuması rahat iki saat sürecek. Ve uyanmadı yatağına tekrar yatırdım. Sonra 6 saate kadar beslenmeden uyuduklarını bildiğim için 6 saat geçene kadar uyansada beslemeyecektim ki zaten denizde tam 6 saat sonra sabah 05.30 da uyandı. Daha doğrusu ben tetikte olduğum için mızmızlanıyordu baktım saate hemen tekrar besledim. Kesin uyandı diyordumki bir umut yatağına koydum yine uyudu. Sabah 07.30 da benim alarm sesimle tüm aile uyandık. Ya tesadüftü ya da belkide diyorum çocuğunda tam ihtiyacı olan şeyi yaptım ve uyum sağladı. Bugünde rutin dr kontrolümüz vardı. Konuştuk anlattım beni ve denizi tebrik etti:) ortalama bir hafta sabırlı olursan tamamdır bu iş dedi. Ve yine onun tavsiyesiyle relaktasyon yöntemini denemeye başlıyorum. Denizde ki meme reddi ne yaptıysam sonuç vermedi ve bi kaç haftadır mamaya başlamak zorunda kalmıştık. Sağarakta ancak bukadar geldi sütüm
şuan bi kaç damla geliyor. Son çare relaktasyona başlıyorum. Bıkmadan sıkılmadan iki hafta sık sık yap dedi. Hemen aparatı internetten sipariş edip başlamak istiyorum lütfen memeyi alsın lütfen lütfeeeeen
nedense bu yönteme inanıyorum ben. Artık doyumluk olmasa bile günde beş öğün besleniyor şuan üç kez bile süt alsa daha ne isterim. Boyumuz 66 cm kilomuz 7.500 gr gelişimi güzel dedi. Bizden haberler böyle