2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hadi hayirli olsun insallah devami gelir :)

Bu arada mama sandalyesi arayışındayım . Mama sandalyesi alan var mı acaba ? Sunny baby platin modeli hoşuma gitti şu an. Var mı alternatif olarak tavsiyeleriniz ?
Kizimin chicco pollysini saklamistim
Fakat onu kullandigimiz ev 110m2ydi su anda 75m2de oturuyoruz.Balkondan cikarmaya cesaretim yok
Cunku kocaman cok guzel ama cok buyuk ya
Onu satip ikea antilop almayi dusunuyorum ben de

haklisin bizim 4 ay 1 haftalikken oldu. keske 40i cikinca yaptirsaymisiz dedik. buyuyunce daha zor. cocuk kosup oynamak isteyecek.

Kizimin chicco pollysini saklamistim
Fakat onu kullandigimiz ev 110m2ydi su anda 75m2de oturuyoruz.Balkondan cikarmaya cesaretim yok
Cunku kocaman cok guzel ama cok buyuk ya
Onu satip ikea antilop almayi dusunuyorum ben de
İkea antilop çok öneriliyor fakat oturma kısmı sanki çok rahatsız edici gibi geliyor bana. Yumuşak rahat edeceği tarzda değil sanki . Taşıma bakımından o çok hoşuma gitti sök istediğin yere götür :)

S SapkaliA O oturtma kriterleri nelermiş?
Basini ve sirtini dik tutabilmesi
Anakucaginda yari yatar haldeyken kendini one dogru atmaya calismasi
Basini one dogru kaldirip, egmesi
Yatar pozisyondayken rahatsizligini belli etmesi.
Bunlar varsa kisa sureki destekli oturabiliyorlar.

Basini ve sirtini dik tutabilmesi
Anakucaginda yari yatar haldeyken kendini one dogru atmaya calismasi
Basini one dogru kaldirip, egmesi
Yatar pozisyondayken rahatsizligini belli etmesi.
Bunlar varsa kisa sureki destekli oturabiliyorlar.
Oh iyi ya çok sağ ol. Acaba dedim çocuğu erken mi oturtmaya başladım. Bunları sağlıyor. Ben de kısa süreli olarak oturtuyorum.

Kızlar bu çocuğu anlamadım gitti ya.
Annemler geldi.bizim evde yabancılamaz gelin dedim.babama kardeşime bakınca gülüyo.anneme bakınca haykıra haykıra ağlıyor.ama yok böyle ağlama.hiç böyle ağlamaz normalde.
Nefessiz kalıyor gözlerinden yaşlar akıyor.

Geçen hafta kayınvalidemlere gittik.orda gayet sakindi.ki onları ayda bir görürüz.annemleri her hafta görürüz.
Ama niye böyle yapıyo anlamadım.
Annemlerde ölüyor kızım için.ilk torun çok seviyolar.
Kayınvalidemler hiç aramaz sormaz.bir ay görmese özledik getirin sevelim yada foto atın diye merak etmezler.annemler her gün sorar foto video isterler ama yaranamıyolar bu kıza
Nasıl alıştırıcaz bilemedim :)
Kimsenin kucağına gitmek istemiyor.annemde garibim çok bozuluyor doya doya sevemiyolar.resmen kovdu annemleri.onlarda arkalarına bakmadan kaçtılar.biz gidelimde rahatlasın dediler :)

biz de göbüşü tıp fakultesine gomduk. bunu napariz bilmiyorum.

Hahaha bende doğumda gelen bi çiçeğin toprağına koymuştum.dursun şurda sonra gömeriz bi yere dedim.
Bi baktım küflenmiş
Sonra bi çekmeceye koydum hala duruyor.benim kız evde kalmaktan küflencek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…