2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

gittiniz mi canim?

Bu arada mama sandalyesi arayışındayım . Mama sandalyesi alan var mı acaba ? Sunny baby platin modeli hoşuma gitti şu an. Var mı alternatif olarak tavsiyeleriniz ?

Pazartesi bizim asilar. 2. Ay asilarinda hic sorun yasamadi, bunu da rahat gecirir insallah benim kucukle birlikte tum yavrular. Ya ben de okuyorum, bakiyorum. Diyorum ki; tam bize gore. Ama uygun ortam her zaman saglanmiyor. O yuzden karisik bir yontemle gitmek zorunda kaliyorum. Bakalim, oglen uykusu yaklasmak uzere. Uyuyabilecek mi; meraktayim.

Ya bizim meme reddi değil bence çünkü memeye saldırarak geliyor resmen. Emdikten sonra mizirdaniyor. Ama o dediğin şey gaz olmasın sanki? Bizde de var ve bir allerji belirtisi.
Bana da artik normal, meme reddi, atak gibi gelmemeye basladi bu durum. O yuzden bi doktora danisayim diyorum artik.

Biz dün o saatlerde öksürük krizindeydik maalesef,öksürükten uyuyamadık 2 yi gecerken sonunda sızdı yavrum yaa amin amiinn Allah herkesin bebegine saglık versin.
Ay kiyamam.. cok zor.. Simdi nasil peki, Allah sifa versin.

Adet sancisinda kasiklarim cok agrir, bu karin agrisi, mide agrisi gibi acayip bir sey. Ara sira yokluyor ama dinlenmeye firsatim yok. Sabah ezanina kadar uyaniktim.
Ya bizim dil olayi cok komik olmustu. Cift anadil degil de baskin anadil Turkce ve ben konusuyordun, diger dil ingilizce olacak sekilde esim konusuyordu. Isler birden cigirindan cikmisti. Bunu sana yazacagim detaylica insaallah. Ustunkoru yazmayayim.

Bu arada mama sandalyesi arayışındayım . Mama sandalyesi alan var mı acaba ? Sunny baby platin modeli hoşuma gitti şu an. Var mı alternatif olarak tavsiyeleriniz ?
Biz aldık oturtuyorum bile çok seviyor.
Joie mimzy lx aldık. Annelerde de ikea antilop var onlarda da destekleyip oturtuyoruz.

Kızlar bu arada bizim doktor kan damlasına gerek duymadı. Hemograma baktı kansızlık yok boşuna vermeyelim dedi. Ama sen hamilelğinde kansızlık problemi yaşadıysan başlayalım dedi. Yoktu bende kansızlık biz başlamıyoruz. Test yaptırmadan boşuna vermeyin bence.

gecmis olsun size de canim. bizde de hemen gecer insallah ateşsiz.

Chicco mamma toys bizimki şuan kullanıyoruz oturtmuyorum yatay şeklinde altına battaniye seriyorum yatıyo öyle biz yemek yerken en azından bizi izliyo sırayla yemek yemek zorunda kalmıyoruz

Biz aldık oturtuyorum bile çok seviyor.
Joie mimzy lx aldık. Annelerde de ikea antilop var onlarda da destekleyip oturtuyoruz.
Geceb haftasonu ebebek’e gitmistik. Kampanyali urunmus hemen girise koymuslar. 400 liraydi. Cok da hostu. Ama ben ikeaninki gibi bir sey mi alsam oyle bir sey mi alsam cok kararsiz kalmistim. Ikeninki kolayca yikaniyor, hafif diye cok ovuyorlardi da.
O sirada esimin kuzeni “bizde mama sandalyesi var, isterseniz” dedi. Kizlari 8 yasinda simdi. Onlarinki bize gect. Kraft’in fun modeliymis. Sizinkine benziyor. Yani oyle destekli bir model. Henuz elimize gecmedi.
Bu arada ben kenarlarinu destekleyip koltugun kosesine oturtuyorum boyle 2-3 dakikaligina falan. Cok guluyor bizi karsisinda gorunce. Sizler de oyle oturtmaya basladiniz mi hic?
Arastirdim da belli kriterler var; o kriterler saglanmissa destekli oturtmak bel egriligi veya baska bir soruna yol acmiyormus. Han da 6 aylikken desteksiz oturmustu.

Chicco mamma toys bizimki şuan kullanıyoruz oturtmuyorum yatay şeklinde altına battaniye seriyorum yatıyo öyle biz yemek yerken en azından bizi izliyo sırayla yemek yemek zorunda kalmıyoruz
Biz hala sırayla yiyoruz mutkaka yemek zamanı uyanıyor ucundan kıyısından yakalıyor kesin
Anakucağında durmuyor mama sandalyesinde durur mu acaba aşırı sinirli bi bebek ya oyuncağını alamasın falan deliriyor

Biz bunu 350 iken almıştık, daha doğrusu eşimin teyzesi hediyeyi bize bıraktı biz de mama sandalyesi alalım işe yarasın dedik. Benim kişisel fikrim evde rahat rahat koltuk gibi de oturabileceği güvenli bir sandalyesi olsundu. O yüzden böyle bişey tercih ettim.
Ben de koltukta falan destekli oturtuyorum, mama sandalyesinin de ayarını ona göre yapıyorum ama ipek oturmak için sinyallerini veriyor bana. Yine de çok uzun süre oturur pozisyonda tutmuyorum.

o da mi gömülüyor

Çok geçmiş olsun bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
sagol canim. neden ki?
canim cok sagol iyi cok sukur. bi sikinti yasamadik. gomuk pipi oldugu icin her bezde pipi egzersizi yapiyoruz. cok bi bilgim yok ama gordugum kadariyla sislik morluk falan da yok iyi durumda gibi. barisin da hareketlerini kisitlamiyor. yuz ustu bile duruyor. belki de gomuklugun etkisidir bilmiyorum. iyiyiz yani kisaca :))
Evet cnm malesef öyle saol
ah ya bi kurtulamadi durucuk
sevindim canim. darisi basimiza:)
ürolog muydu?
evet canim urolog

baris oturdugu zaman direk kustugu icin ben oturtmaya korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…