2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oh iyi ya çok sağ ol. Acaba dedim çocuğu erken mi oturtmaya başladım. Bunları sağlıyor. Ben de kısa süreli olarak oturtuyorum.
Sen kendin de farketmissin aslinda buna hazir oldugunu bunlari bilmeden. Cocuk kesinlikle bunun icin boyle sinyallee veriyor. Bu becerilerin oncesinde koymayi dememiyorsun bile kafa ayei yere popo ayri yere yigiliyor cunku :) Bir de rahatsiz olana kadar yerde yuzustu yatmak da iyi oluyor; boyun ve sirt kaslari gelisiyor.

Canim aklima su geldi; Han 3 aylik olana kadar pek cikmadik disari. Bir de cok sicakti Adana cikamiyorduk. Iyi degildi bizim icin. 3,5 aylikti esimin kuzenine gittim. Han bakiyor, dudagini buzup bir agliyor, yirtiyor sonra kendini. Sakinlesiyor, tekrar yapiyor,, konusuyorum
Iyice cosuyor. En son aklima geldi ki ben kapaliyim ve Han beni belki hic gormedi oyle hep evdeyiz nerseyse. Şalımı cikardim, tanidi beni saclarimi gorunce ve takinca yine aynisini yapti. Annende de boyle bi durum varsa kizin yadirgiyor olabilir :)

Günaydın hayırli cumalar herkese . Ya ali çınarın 4. Ayı pazartesi dolacak evde tarttim. 6.5 kilo az degilmi birde bu ay sadece 400 gr almış hastaydı ondan mı acaba yada artık süt mu yetmiyor
Canim hastalik cok etkiliyor. Bizimde 3. Ay hastaydi. Kilo alimi 300 500 falandi. Sen bol bol emzir ama hastaliktan dolayi vucudu zayif dusuyor. Olumsuz dusunmek yok unutma. Bide her cocuk farklidir. Baskalarinin cocuklarina bakip moralini bozma.
Valla canim biz pazartesi yaptirdik. Cok memnunum. Guvendigin bir doktor varsa bekleme bence. Hemen toparliyor cunku. Hareketlenince cok zor olur gibi geldi bana. Ilerde olursa dezavantaji cok. Iyilesme suresi, cocugun hareketliligi, sunneti hatirlamasi. Esinle bunlari konusursan ikna olabilir. Cunku sunnet sirasinda cok aci cekmiyolar bence
ayyyy masallah masallah. Ins boyle devam eder. Sizi boyle gordukce beni heyecan basiyor. Ins benim oglumda kendi kendine uyur aminnn

Sagol cnm
Simdi daha iyi gibi insallah gece kötü olmaz

Evet tabi insan biraz içgüdüsel hissediyor sanırım:)

Hakkaten bak olabilir :)
Bende kapalıyım bazen giyinirken bakıyor.başımı kapatırken inceliyor :)
Bende gözünün önünde yapıyorum ki annesi olduğumu anlasın :)

Bide başkalarının kucağına gitmek istemiyor.o gün babama gülücükler attı.baktım iyi anlaştılar.tam kucağına vericem dudağını büktü :)
Ay bi yandan da hoşuma gidiyor annesini istiyor başkasını istemiyor diye :)
Annemlere gittiğimizde annem hiç bana vermezdi sağolsun.kendi çocuğu gibi ben yediririm ben altını alırım ben bakarım diye benden önce zıplardı :)
Şimdi dokunamıyor bile

Haklısın cnm. Şimdi nasıl iyileşme süreci ne kadar sürüyor??

Cok sukur gecti, bitti artik. Ya gomuk pipi oldugunu doktorunuz mu farketti? Bizimki de mi oyle ne! Bakayim internetten neymis bu gomuk pipi, egzersizi neymis diye.

Haklısın cnm. Şimdi nasıl iyileşme süreci ne kadar sürüyor??
Ilk gun bez pipiye degince cok agliyodu. Onu da bardak koyarak cozduk. Ilk geceyi atlatinca ikinci gune hic bise kalmiyo. Tam iyilesmesi yani odemin inmesi 10 gunu bulur dedi doktor. Umdugumdan kolay oldu yani. Cok sukur. Allahim hayirlisiyla atlatmanizi nasip etsin.

T tubigo ekmek yerine ne kullandın diyette. Kahvaltıda 1 dilim de olsa ekmek yemeğe alıştım ben, bugun ben dolaba dolap bana baktı durdu. Kullandığım ekmeğin içeriğinde yasak madde yazıyordu.

Relaktasyon aletini nerden alacaksın, bana da yazar mosın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…