2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim de başımda havlu sarılıyken tanımıyor beni, mesafeli davranıyor
Eşimin yüzünde maske varken de çekindigi için aglamamis bile öyle durmuş hiç tepki vermeden gülmeden etmeden

Doğru cnm bu arada size de çok geçmış olsun şimdi nasıl paşa? :)
sagol canim. iyi cok sukur agri sizi kalmadi keyfi yerinde
Cok sukur gecti, bitti artik. Ya gomuk pipi oldugunu doktorunuz mu farketti? Bizimki de mi oyle ne! Bakayim internetten neymis bu gomuk pipi, egzersizi neymis diye.
cocuk doktorlarinin hic biri bisey demedi. gerci ben suan hatirlamiyorum ilk dogdugu zamanlari ama annem boyle degildi kilo alinca boyle oldu diyor. bir tek bursada vakit kaybetmemek icin tek seferlik gittigimiz dr fazla ertelemeyin sunneti dedi. ama o da neden oldugunu soylemedi. sunnete karar verdikten sonra sunnet edecek dr soyledi gomuk pipi diye. pipinin yanlarindan etini bastiriyorsun pipi oyle cikiyor meydana. gomuk kalmamasi ve sunnetten sonra yapismamasi icin

Bugün Hümeyra ya bir haller oldu. Sabah bir saat eksik uyudu. Öglen üç saat uyumamak icin direndi. Sonraki 3 uykusu da 40 dakika yerine 20 dakika sürdü. Bu uykuların uzamasi gerekmiyor muydu bizimkiler sekerleme bile degil cıldıriciimmm

hayirli olsun canim:)
lokal mi oldu?
herkese sordugumu sana da sorayim : hangi doktor yapti

drucilla bizim de bi kereligine gittiğimiz bi cocuk doktoru "Sünneti yapacak olan doktor dikkatli yapmalı pipisi biraz yapışık tombiklikten" demişti. Sanırım aynı durum

T tubigo ekmek yerine ne kullandın diyette. Kahvaltıda 1 dilim de olsa ekmek yemeğe alıştım ben, bugun ben dolaba dolap bana baktı durdu. Kullandığım ekmeğin içeriğinde yasak madde yazıyordu.
Ben normalde ekmek yerine kuruyemişleri koyuyordum ama diyetle beraber onlar da gitti. Sabah doyurucu olsun diye patates, havuç ve soğan rendeleyip içine yağ, biraz su ve karabuğday unu koyuyorum çayla zeytinle güzel oluyor.

Dışarı çıktığımda aç kalmamak için alternatif olsun diye beyaz un, su, yağ ve mayayla ekmek gibi bi şey yaptım canım küçük küçük. Kendi ekmeğini kendin yapabilirsin yani. Biraz fazla yapıp buzluğa atarsan her zaman uğraşmak zorunda kalmazsın da hem. Kolay gelsin:)

Doktora gidecektiniz, gittiniz mi?

drucilla bizim de bi kereligine gittiğimiz bi cocuk doktoru "Sünneti yapacak olan doktor dikkatli yapmalı pipisi biraz yapışık tombiklikten" demişti. Sanırım aynı durum
pipisi erekte degilken pipi tamamen icerde kaliyor disarda gorunen sunnet derisi. simdi o sunnet derisi alininca dugme gibi kaldi cocugun pipi resmen. gugilda fotolara bak karsilastir :)

Benim de başımda havlu sarılıyken tanımıyor beni, mesafeli davranıyor
Eşimin yüzünde maske varken de çekindigi için aglamamis bile öyle durmuş hiç tepki vermeden gülmeden etmeden
Ah yavrum.. yazik, tanidigi iki kisi var zaten bebenin dogru duzgun. Bakiyo onlara da bi haller oluyo. Ne saniyo kim bilir :) Benim basimda da havlu varken havluya bakip guluyo.
Cocuklar cok garip oluyo bu ebeveynlerindeki degisikliklere. Benim esimin saci uzundu, ona viking orgusu yapiyordum evde hep. Biz Eskisehirdeyken sacini kestirdi. Han resmen hayal kirikligina ugradi babasini oyle gorunce..Bakti bakti degisikligi anlamadi ilk once ayni Defne gibi. Meger babasi ayakkabi giydirirken Han onun sacini tutuyormus, sacina dokunmayi seviyormus cocuk babasinin..

Tamam canim, anladim. Annen hakli bence de. Kilo aldikca ben de bunda farkediyorum oyle bir sey ve altini degistirirken soyledigin hareketi yapiyorum. Bize de doktor 1. Ay kontrolunde erken yaptirin, pipisinin ucu dar demisti. Bir de pipi gomuldugu icin o ic kisimda birikme tarzi bi seyler oluyor. Onlari temizlemeyi ihmal etme. Ben ilk basta acir mi falan diye pek dokunmak istemiyordum da pamugu islatip temizliyorum guzelce.

Yine bir donem dizisiyle karsi karsiyayiz. Her sey ayni.. buyuyecekler, süre uzayacak, hepsi gececek. Bir zaman olacak ki; gece yatmissin sabah kalkmissin..Sabir, sabir..

zor isler ya bide karsi cins olunca insan nasil olur nasil olmali bilmedigi icin tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…