- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Benim de başımda havlu sarılıyken tanımıyor beni, mesafeli davranıyorCanim aklima su geldi; Han 3 aylik olana kadar pek cikmadik disari. Bir de cok sicakti Adana cikamiyorduk. Iyi degildi bizim icin. 3,5 aylikti esimin kuzenine gittim. Han bakiyor, dudagini buzup bir agliyor, yirtiyor sonra kendini. Sakinlesiyor, tekrar yapiyor,, konusuyorum
Iyice cosuyor. En son aklima geldi ki ben kapaliyim ve Han beni belki hic gormedi oyle hep evdeyiz nerseyse. Şalımı cikardim, tanidi beni saclarimi gorunce ve takinca yine aynisini yapti. Annende de boyle bi durum varsa kizin yadirgiyor olabilir :)
sagol canim. iyi cok sukur agri sizi kalmadi keyfi yerindeDoğru cnm bu arada size de çok geçmış olsun şimdi nasıl paşa? :)
cocuk doktorlarinin hic biri bisey demedi. gerci ben suan hatirlamiyorum ilk dogdugu zamanlari ama annem boyle degildi kilo alinca boyle oldu diyor. bir tek bursada vakit kaybetmemek icin tek seferlik gittigimiz dr fazla ertelemeyin sunneti dedi. ama o da neden oldugunu soylemedi. sunnete karar verdikten sonra sunnet edecek dr soyledi gomuk pipi diye. pipinin yanlarindan etini bastiriyorsun pipi oyle cikiyor meydana. gomuk kalmamasi ve sunnetten sonra yapismamasi icinCok sukur gecti, bitti artik. Ya gomuk pipi oldugunu doktorunuz mu farketti? Bizimki de mi oyle ne! Bakayim internetten neymis bu gomuk pipi, egzersizi neymis diye.
Canım zaten bi aparat alman gerek sadece. Medikallerde varmış ben netten sipariş ettim bugün. Beslenme kateteri diye yazarsan çıkar.Relaktasyon aletini nerden alacaksın, bana da yazar mosın?
Hahaha bende doğumda gelen bi çiçeğin toprağına koymuştum.dursun şurda sonra gömeriz bi yere dedim.
Bi baktım küflenmiş
Sonra bi çekmeceye koydum hala duruyor.benim kız evde kalmaktan küflencek heralde
Baklagiller, kış sebzeleri, yeşillikler, sabahları zeytin ve patates türevleri, karabuğday unu, havuç ve patatesle mücver gibi bi şey:)) böyle böyle devam ediyorum işte:)neler yedin diyeyim o zaman
Ayyyynisindan kaynimda da var...
kesinlikle kamera. bizde motorola var gayet memnunuzYatağını artık kendi odasına taşıycam, kamera mı telsiz mi sizce? Marka önerisi de alırsam sevinirim.
Canim hastalik cok etkiliyor. Bizimde 3. Ay hastaydi. Kilo alimi 300 500 falandi. Sen bol bol emzir ama hastaliktan dolayi vucudu zayif dusuyor. Olumsuz dusunmek yok unutma. Bide her cocuk farklidir. Baskalarinin cocuklarina bakip moralini bozma.
Valla canim biz pazartesi yaptirdik. Cok memnunum. Guvendigin bir doktor varsa bekleme bence. Hemen toparliyor cunku. Hareketlenince cok zor olur gibi geldi bana. Ilerde olursa dezavantaji cok. Iyilesme suresi, cocugun hareketliligi, sunneti hatirlamasi. Esinle bunlari konusursan ikna olabilir. Cunku sunnet sirasinda cok aci cekmiyolar bence
ayyyy masallah masallah. Ins boyle devam eder. Sizi boyle gordukce beni heyecan basiyor. Ins benim oglumda kendi kendine uyur aminnn
Ben normalde ekmek yerine kuruyemişleri koyuyordum ama diyetle beraber onlar da gitti. Sabah doyurucu olsun diye patates, havuç ve soğan rendeleyip içine yağ, biraz su ve karabuğday unu koyuyorum çayla zeytinle güzel oluyor.
Benim de başımda havlu sarılıyken tanımıyor beni, mesafeli davranıyor
Eşimin yüzünde maske varken de çekindigi için aglamamis bile öyle durmuş hiç tepki vermeden gülmeden etmeden
pipisi erekte degilken pipi tamamen icerde kaliyor disarda gorunen sunnet derisi. simdi o sunnet derisi alininca dugme gibi kaldi cocugun pipi resmen. gugilda fotolara bak karsilastir :)drucilla bizim de bi kereligine gittiğimiz bi cocuk doktoru "Sünneti yapacak olan doktor dikkatli yapmalı pipisi biraz yapışık tombiklikten" demişti. Sanırım aynı durum
Ah yavrum.. yazik, tanidigi iki kisi var zaten bebenin dogru duzgun. Bakiyo onlara da bi haller oluyo. Ne saniyo kim bilir :) Benim basimda da havlu varken havluya bakip guluyo.Benim de başımda havlu sarılıyken tanımıyor beni, mesafeli davranıyor
Eşimin yüzünde maske varken de çekindigi için aglamamis bile öyle durmuş hiç tepki vermeden gülmeden etmeden
Tamam canim, anladim. Annen hakli bence de. Kilo aldikca ben de bunda farkediyorum oyle bir sey ve altini degistirirken soyledigin hareketi yapiyorum. Bize de doktor 1. Ay kontrolunde erken yaptirin, pipisinin ucu dar demisti. Bir de pipi gomuldugu icin o ic kisimda birikme tarzi bi seyler oluyor. Onlari temizlemeyi ihmal etme. Ben ilk basta acir mi falan diye pek dokunmak istemiyordum da pamugu islatip temizliyorum guzelce.sagol canim. iyi cok sukur agri sizi kalmadi keyfi yerinde
cocuk doktorlarinin hic biri bisey demedi. gerci ben suan hatirlamiyorum ilk dogdugu zamanlari ama annem boyle degildi kilo alinca boyle oldu diyor. bir tek bursada vakit kaybetmemek icin tek seferlik gittigimiz dr fazla ertelemeyin sunneti dedi. ama o da neden oldugunu soylemedi. sunnete karar verdikten sonra sunnet edecek dr soyledi gomuk pipi diye. pipinin yanlarindan etini bastiriyorsun pipi oyle cikiyor meydana. gomuk kalmamasi ve sunnetten sonra yapismamasi icin
Ya su meme reddi var ya.. gercekten artik ne yapacagimi sasirdim. Haftaici doktora gidecegim. Insaallah ise yarar bir seyler duyarim da burdakilerle de paylasirim.kayninda varsa bizde olmasi normal:))
Yine bir donem dizisiyle karsi karsiyayiz. Her sey ayni.. buyuyecekler, süre uzayacak, hepsi gececek. Bir zaman olacak ki; gece yatmissin sabah kalkmissin..Sabir, sabir..Bugün Hümeyra ya bir haller oldu. Sabah bir saat eksik uyudu. Öglen üç saat uyumamak icin direndi. Sonraki 3 uykusu da 40 dakika yerine 20 dakika sürdü. Bu uykuların uzamasi gerekmiyor muydu bizimkiler sekerleme bile degil cıldıriciimmm
zor isler ya bide karsi cins olunca insan nasil olur nasil olmali bilmedigi icin tedirgin oluyorAh yavrum.. yazik, tanidigi iki kisi var zaten bebenin dogru duzgun. Bakiyo onlara da bi haller oluyo. Ne saniyo kim bilir :) Benim basimda da havlu varken havluya bakip guluyo.
Cocuklar cok garip oluyo bu ebeveynlerindeki degisikliklere. Benim esimin saci uzundu, ona viking orgusu yapiyordum evde hep. Biz Eskisehirdeyken sacini kestirdi. Han resmen hayal kirikligina ugradi babasini oyle gorunce..Bakti bakti degisikligi anlamadi ilk once ayni Defne gibi. Meger babasi ayakkabi giydirirken Han onun sacini tutuyormus, sacina dokunmayi seviyormus cocuk babasinin..
Tamam canim, anladim. Annen hakli bence de. Kilo aldikca ben de bunda farkediyorum oyle bir sey ve altini degistirirken soyledigin hareketi yapiyorum. Bize de doktor 1. Ay kontrolunde erken yaptirin, pipisinin ucu dar demisti. Bir de pipi gomuldugu icin o ic kisimda birikme tarzi bi seyler oluyor. Onlari temizlemeyi ihmal etme. Ben ilk basta acir mi falan diye pek dokunmak istemiyordum da pamugu islatip temizliyorum guzelce.
Ya su meme reddi var ya.. gercekten artik ne yapacagimi sasirdim. Haftaici doktora gidecegim. Insaallah ise yarar bir seyler duyarim da burdakilerle de paylasirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?