- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Ya bugün aynı şeyler Mert'tede oldu inanılmaz huysuz. Uykusu var ama uyumuyor iyice deliriyor . Ağlıyor memeyi parçalayacak sinirinden ısıra ısıra bi hal oldu. Memede gezmek istiyor öyle uyuyacakmışYine bir donem dizisiyle karsi karsiyayiz. Her sey ayni.. buyuyecekler, süre uzayacak, hepsi gececek. Bir zaman olacak ki; gece yatmissin sabah kalkmissin..Sabir, sabir..
Ben normalde ekmek yerine kuruyemişleri koyuyordum ama diyetle beraber onlar da gitti. Sabah doyurucu olsun diye patates, havuç ve soğan rendeleyip içine yağ, biraz su ve karabuğday unu koyuyorum çayla zeytinle güzel oluyor.
Dışarı çıktığımda aç kalmamak için alternatif olsun diye beyaz un, su, yağ ve mayayla ekmek gibi bi şey yaptım canım küçük küçük. Kendi ekmeğini kendin yapabilirsin yani. Biraz fazla yapıp buzluğa atarsan her zaman uğraşmak zorunda kalmazsın da hem. Kolay gelsin:)
Doktora gidecektiniz, gittiniz mi?
Canım sen hâlâ diyet yapıyor musun? Değişiklik oldu mu bebeginde.Ben birakmistim ama mukuslu ve kötü kokulu kaka devam ediyor yine basliycam yarınBen normalde ekmek yerine kuruyemişleri koyuyordum ama diyetle beraber onlar da gitti. Sabah doyurucu olsun diye patates, havuç ve soğan rendeleyip içine yağ, biraz su ve karabuğday unu koyuyorum çayla zeytinle güzel oluyor.
Dışarı çıktığımda aç kalmamak için alternatif olsun diye beyaz un, su, yağ ve mayayla ekmek gibi bi şey yaptım canım küçük küçük. Kendi ekmeğini kendin yapabilirsin yani. Biraz fazla yapıp buzluğa atarsan her zaman uğraşmak zorunda kalmazsın da hem. Kolay gelsin:)
Doktora gidecektiniz, gittiniz mi?
Benimkide hiç uyumuyor besigine bırakıyorum tekrar uyanıyor allah yardımcımiz olsun vallaBugün bebeği deliren tek ben miyim ? Ne yaptıysam yok olmuyor katıla katıla ağlıyor çıldırıcam yemin ediyorum sabrım tükeniyor
Bugün Hümeyra ya bir haller oldu. Sabah bir saat eksik uyudu. Öglen üç saat uyumamak icin direndi. Sonraki 3 uykusu da 40 dakika yerine 20 dakika sürdü. Bu uykuların uzamasi gerekmiyor muydu bizimkiler sekerleme bile degil cıldıriciimmm
Devam ediyorum mecbur ya, alerjik olduğu kanıtlandı artık çünküCanım sen hâlâ diyet yapıyor musun? Değişiklik oldu mu bebeginde.Ben birakmistim ama mukuslu ve kötü kokulu kaka devam ediyor yine basliycam yarın
Alerji testi mi yapıldı yoksa bir öngörü olarak mi yapıyorsun canımDevam ediyorum mecbur ya, alerjik olduğu kanıtlandı artık çünkübaşlarda tek tip besleniyordum, hem keyfi yerine geldi hem de mukus ve kakalı bez sayısı azalmıştı. Sonradan başka şeyler yemeye başlayınca tepki göstermeye başladı, bu ara parçalı bulutlu devam ediyoruz bakalım ama diyeti yapmazsam çok kötü olacak belli ki.
Her gün ne yediysem ve ne tepki aldıysam iyi ya da kötü yazıyorum canım, çok çok faydasını gördüm. Diyet yapan arkadaşlar mutlaka yazsınlar.
Benimkide oyle ananesini kapalı görünce asıyor suratını ama başını açınca başlıyor hemen gülmeye . Birde gözlüklü onuda cikarması gerekiyor çok komikler yahuuCanim aklima su geldi; Han 3 aylik olana kadar pek cikmadik disari. Bir de cok sicakti Adana cikamiyorduk. Iyi degildi bizim icin. 3,5 aylikti esimin kuzenine gittim. Han bakiyor, dudagini buzup bir agliyor, yirtiyor sonra kendini. Sakinlesiyor, tekrar yapiyor,, konusuyorum
Iyice cosuyor. En son aklima geldi ki ben kapaliyim ve Han beni belki hic gormedi oyle hep evdeyiz nerseyse. Şalımı cikardim, tanidi beni saclarimi gorunce ve takinca yine aynisini yapti. Annende de boyle bi durum varsa kizin yadirgiyor olabilir :)
Cok saol canim. Lokal oldu. 20 dk surdu. Urolog yapti bizimkini.hayirli olsun canim:)
lokal mi oldu?
herkese sordugumu sana da sorayim : hangi doktor yapti
Her gecen gun bugün yoruldugum kadar hic yorulmamıştim diyorum. Su atak bitsin artık yaa. Dedigin gibi sabır sabır gece yatıp sabah kalkmak cok uzak bir hayal ama şöyle kesintisiz 3 saat bile uyusam kalkınca göbek atacam resmen.Yine bir donem dizisiyle karsi karsiyayiz. Her sey ayni.. buyuyecekler, süre uzayacak, hepsi gececek. Bir zaman olacak ki; gece yatmissin sabah kalkmissin..Sabir, sabir..
Aynen bugünü katılarak aglama gunü ilan ettiler herhalde ben de oturup aglıcaktim sonunda.Bugün bebeği deliren tek ben miyim ? Ne yaptıysam yok olmuyor katıla katıla ağlıyor çıldırıcam yemin ediyorum sabrım tükeniyor
Aminnnn.Benimkide hiç uyumuyor besigine bırakıyorum tekrar uyanıyor allah yardımcımiz olsun valla
Maşallah insaflı kızına en azindan az bir firsat veriyor. Ama 6 saat uyumamak nedir yaa bugun isyanlardalar galiba.Bizim hümeyrada aynı :)
Akşam 6 dan sonra uyumamak için direniyor.uyuyunca en fazla 1 saat uyuyor.12 e kadar böyle.
Sonra derin uyuyorda gece dinleniyorum hiç olmazsa :)
Kendi kendine dustüyse yükselmez tekrar bende emmeye kalktığında ölcsen yeterli yani benimki 2 saatte bir kalkiyor. Zaten ateşi cikinca sana hissettirir huzursuzluğunu. Aşıdan dolayı ateş okadar yükselmez zaten .kizlar kuzumun atesi 37.5 oldu. sonra dususe gecti. az once olctum. 36.2 cikti. dustukten sonra tekrar yukselir mi?
saat basi uyanip atesi olcsem yeterli mi?
hic uyumadan mi beklemeliyim yoksa?
3üne de cevap verirseniz cok sevinirim:))
Hangi siteden aldın peki, belirli bir markası var mı ? Hortum numarası faşan farkediyor mu, bizimkiler biraz büyüdüler ya. Sanırım bu yöntem daha çok ilk zaman biberona alışmaması için kullanılıyormuş, 5 numara hortumdan bahsediliyor ama bizim in de mi 5 numara ?Canım zaten bi aparat alman gerek sadece. Medikallerde varmış ben netten sipariş ettim bugün. Beslenme kateteri diye yazarsan çıkar.
1- Atesi zaten cok yukselmemis, sonra normal vucut isisi saglanmis, yukselmez insaallah tekrar.kizlar kuzumun atesi 37.5 oldu. sonra dususe gecti. az once olctum. 36.2 cikti. dustukten sonra tekrar yukselir mi?
saat basi uyanip atesi olcsem yeterli mi?
hic uyumadan mi beklemeliyim yoksa?
3üne de cevap verirseniz cok sevinirim:))
Buhar verdiniz mi tekrar? Vermeden azaldıysa ciddi bir sıkıntı yoktur zaten.. biz bir haftadır direk oksijen tüpüyle veriyoruz ilaçlarını, haliyle burun tıkanıklığına da iyi geliyor.. ama sonra ne yapacağım bilmiyorum çünkü çocuk artık mümkün değil temizlettirmiyor burnunuGececek canım da ama gecene kadar bizi çok üzüyor tabii... hırıltı bizde de azaldı biraz azaldı gibi cok sükür.
Evet fazlası zarar,3-4 damla damlatıyorum sadece her gün 1 kere.Bnm yegenime de dokunuyordu.herkese yaramıyor demek ki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?