2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yine bir donem dizisiyle karsi karsiyayiz. Her sey ayni.. buyuyecekler, süre uzayacak, hepsi gececek. Bir zaman olacak ki; gece yatmissin sabah kalkmissin..Sabir, sabir..
Ya bugün aynı şeyler Mert'tede oldu inanılmaz huysuz. Uykusu var ama uyumuyor iyice deliriyor . Ağlıyor memeyi parçalayacak sinirinden ısıra ısıra bi hal oldu. Memede gezmek istiyor öyle uyuyacakmış bende ne kol kaldı nede bel öldüm bittim resmen .

Canım sen hâlâ diyet yapıyor musun? Değişiklik oldu mu bebeginde.Ben birakmistim ama mukuslu ve kötü kokulu kaka devam ediyor yine basliycam yarın

Bugün bebeği deliren tek ben miyim ? Ne yaptıysam yok olmuyor katıla katıla ağlıyor çıldırıcam yemin ediyorum sabrım tükeniyor

Bizim hümeyrada aynı :)
Akşam 6 dan sonra uyumamak için direniyor.uyuyunca en fazla 1 saat uyuyor.12 e kadar böyle.
Sonra derin uyuyorda gece dinleniyorum hiç olmazsa :)

Canım sen hâlâ diyet yapıyor musun? Değişiklik oldu mu bebeginde.Ben birakmistim ama mukuslu ve kötü kokulu kaka devam ediyor yine basliycam yarın
Devam ediyorum mecbur ya, alerjik olduğu kanıtlandı artık çünkü başlarda tek tip besleniyordum, hem keyfi yerine geldi hem de mukus ve kakalı bez sayısı azalmıştı. Sonradan başka şeyler yemeye başlayınca tepki göstermeye başladı, bu ara parçalı bulutlu devam ediyoruz bakalım ama diyeti yapmazsam çok kötü olacak belli ki.
Her gün ne yediysem ve ne tepki aldıysam iyi ya da kötü yazıyorum canım, çok çok faydasını gördüm. Diyet yapan arkadaşlar mutlaka yazsınlar.

Alerji testi mi yapıldı yoksa bir öngörü olarak mi yapıyorsun canım

Benimkide oyle ananesini kapalı görünce asıyor suratını ama başını açınca başlıyor hemen gülmeye . Birde gözlüklü onuda cikarması gerekiyor çok komikler yahuu

Son düzenleme:
kizlar kuzumun atesi 37.5 oldu. sonra dususe gecti. az once olctum. 36.2 cikti. dustukten sonra tekrar yukselir mi?
saat basi uyanip atesi olcsem yeterli mi?
hic uyumadan mi beklemeliyim yoksa?

3üne de cevap verirseniz cok sevinirim:))

Yine bir donem dizisiyle karsi karsiyayiz. Her sey ayni.. buyuyecekler, süre uzayacak, hepsi gececek. Bir zaman olacak ki; gece yatmissin sabah kalkmissin..Sabir, sabir..
Her gecen gun bugün yoruldugum kadar hic yorulmamıştim diyorum. Su atak bitsin artık yaa. Dedigin gibi sabır sabır gece yatıp sabah kalkmak cok uzak bir hayal ama şöyle kesintisiz 3 saat bile uyusam kalkınca göbek atacam resmen.
Bugün bebeği deliren tek ben miyim ? Ne yaptıysam yok olmuyor katıla katıla ağlıyor çıldırıcam yemin ediyorum sabrım tükeniyor
Aynen bugünü katılarak aglama gunü ilan ettiler herhalde ben de oturup aglıcaktim sonunda.
Benimkide hiç uyumuyor besigine bırakıyorum tekrar uyanıyor allah yardımcımiz olsun valla
Aminnnn.
Bizim hümeyrada aynı :)
Akşam 6 dan sonra uyumamak için direniyor.uyuyunca en fazla 1 saat uyuyor.12 e kadar böyle.
Sonra derin uyuyorda gece dinleniyorum hiç olmazsa :)
Maşallah insaflı kızına en azindan az bir firsat veriyor. Ama 6 saat uyumamak nedir yaa bugun isyanlardalar galiba.

kizlar kuzumun atesi 37.5 oldu. sonra dususe gecti. az once olctum. 36.2 cikti. dustukten sonra tekrar yukselir mi?

Kendi kendine dustüyse yükselmez tekrar bende emmeye kalktığında ölcsen yeterli yani benimki 2 saatte bir kalkiyor. Zaten ateşi cikinca sana hissettirir huzursuzluğunu. Aşıdan dolayı ateş okadar yükselmez zaten .

Canım zaten bi aparat alman gerek sadece. Medikallerde varmış ben netten sipariş ettim bugün. Beslenme kateteri diye yazarsan çıkar.
Hangi siteden aldın peki, belirli bir markası var mı ? Hortum numarası faşan farkediyor mu, bizimkiler biraz büyüdüler ya. Sanırım bu yöntem daha çok ilk zaman biberona alışmaması için kullanılıyormuş, 5 numara hortumdan bahsediliyor ama bizim in de mi 5 numara ?

1- Atesi zaten cok yukselmemis, sonra normal vucut isisi saglanmis, yukselmez insaallah tekrar.
2- Bebegin ne kadar surede bir kalkiyor, emmeye kalktikca bakarsin.
3- Dua et, yat ve uyu. Yarin icin guc topla. Ates kontrolunu gerektirecek bir durum yok :)

Buhar verdiniz mi tekrar? Vermeden azaldıysa ciddi bir sıkıntı yoktur zaten.. biz bir haftadır direk oksijen tüpüyle veriyoruz ilaçlarını, haliyle burun tıkanıklığına da iyi geliyor.. ama sonra ne yapacağım bilmiyorum çünkü çocuk artık mümkün değil temizlettirmiyor burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…