2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şahane :) kaç kere uyanıyor peki gece?

Günaydın hayırli cumalar herkese . Ya ali çınarın 4. Ayı pazartesi dolacak evde tarttim. 6.5 kilo az degilmi birde bu ay sadece 400 gr almış hastaydı ondan mı acaba yada artık süt mu yetmiyor
400 gr yeterli cnm 4. Ay için.. bir de hastalık olunca çok normal, dert etme kendine hiç.

kizlar kuzumun atesi 37.5 oldu. sonra dususe gecti. az once olctum. 36.2 cikti. dustukten sonra tekrar yukselir mi?
saat basi uyanip atesi olcsem yeterli mi?
hic uyumadan mi beklemeliyim yoksa?

3üne de cevap verirseniz cok sevinirim:))
Canım geçmiş olsun . Ateş yükselebilir yine saat başı bakmanda fayda var ! Çıkarsa eklem yerlerıne soğuk bezle kompleks yap.

kizlar kuzumun atesi 37.5 oldu. sonra dususe gecti. az once olctum. 36.2 cikti. dustukten sonra tekrar yukselir mi?

Ben olsam saat başı bakarım cnm. Geçmiş olsun

Azaldı gibi cok sükür,zaten dr hırıltı cok güclü deil ve asagıda deil yukarıda o da muhtemelen burun tıkanıklıgından dedi.yarın yine götürcem ne olur ne olmaz diye.bakalım cnm
Sende hep aklımdasın inan,İnsallah bir an önce toparlar da bi daha hastalık ugramaz size,cunku hastalık kotanızı fazlasıyla doldurdunuz bence
Allah herkesn evladını hastalıktan korusun,dermansız dert vermesin...

Ben aşı oldgu zaman saat bası bakıyordum ne olur ne olmaz diye.
Bi de ben uygulamadım .cunku cıkmamıstı cok sükür ama yegenime hep yaparlardı annemler , yarım cay bardagına bildigimiz normal asprini eritip eklem yerlerine sürerler iyi gelirdi hemen düserdi,aklında olsun.

Gretchen Grundler gittiniz mi doktora, nasilsiniz? Yoklugun farkediliyor.
Çok teşekkürler fark ettiğin ve hatırladığın için
Gittik doktora, çocuk gastroenterolojistine. Genel durumunu inceledi, iyi dedi. Alerjiden şüphelendi ve test istedi. Anne sütü ve yumurta için; 10 gün sonra çıkacak. Tam kan sayiminda alerjiye hafif bir yatkınlığı olduğu çıktı. Benden de süt ve süt ürünleri diyeti yapmamı istedi. 13 gün. Bir liste verdi dikkat etmem gereken şeylerin olduğu onu paylaşayım burada test yapmayı düşünenler olursa yararlansın. Testi geniş tutma ilk aşamada sadece süt ve süt ürünleri olsun dedi yumurtayı falan çıkartma listeden dedi. Bir de kalsiyum ve d vitamini destegi onerdi kemik erimesine karşı.
Amip olsa da korkmayın vücudun doğal gelişimi bu dedi, amipli dizanteri korkulması gereken şeymiş.
Bir de Defne bu ara bir süredir bir o meme bir bu meme sürekli değiştirerek emmek istiyor. Doktor o yüzden önden biraz sağıp on sütü azaltın son sütü alsın dedi. Ben aslında yapıyordum bunu ama bırakmıştım uzun zamandır. Kilo alımı son 1 ayda azalmış bu nedenle olabilir dedi. Kanamadan da korkmayın dedi, aklınıza bağırsak delinmesi vs. şeyler geliyordur ama gelmesin bunlar öyle şeylere sebep olmaz bu durumda dedi. Anne sütünden aldığı alerji de normal besinden aldığı gibi şoka, krize vs. neden olmaz dedi. Yani açıkçası beni rahatlattı ve bunda Defne'nin hal ve hareketleri etkili oldu biraz da.

Bu haftasonu kendime ekmek yapmakla uğraşabilirim. Ben dolaptan ekmeği peyniri çıkartıp kahvaltı yapmaya zaman bulamıyorum bazen bu dediklerin çok zor benim için

Babası da kesmeseymiş o zaman saçını, Han da gayet haklıymış şok olmakta

Ben de küçükken babam bir ay kadar başka bir şehre gitmiş is için geldiğinde tabi sakalları falan hiç kesmemiş upuzun saç sakal. Ne ben ne de kardeşim gitmişiz babama. Bir fotoğraf var o günden. Kardeşim yay gibi gerilmis babamın kucağında, ben sinmişim öbür dizinde oturuyorum. Çok gulerim o fotoğrafa, çocuklar da haklı hiç görmemişler ki o halde. O fotoğraftan sonra babam hemen kesmiş saci sakalı da yeniden mutlu gunlerimize dönmüşüz

Eklentiler

• 20171215_193108.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

Ya ben yeni gördüm, geçmiş olsun aşıyı atlatmışsınız. Ateşi normal seyrin çok üzerine çıkmamış korkma. Uyandıkça kontrol etsen yeter. Defne'de de 37.3'e kadar çıktı inişe geçti sonra. Düştükten sonra tekrar yükselecegini sanmıyorum ama birkaç saatte bir kontrol et bugün de her ihtimale karşı. Ayrıca biraz uyu ki yarına enerjin kalsın, anneler de dinlenmeli

S SapkaliA arkadaşlar sormuş bugüne kadar neredeydin diye, ben de şaşırdım birden ortaya çıkıp her şeye bu kadar hakim olmana ama çıktığına sevindim açıkçası. Ne zamandır foruma çok giremiyordum buralar da sakin olduğu için ama sen ve birkaç sessiz takipçii geldiğinizden beri daha bir hevesle bakar oldum, hareket geldi foruma tekrar, taze kan.
Bir de ben de forumu ilk zamanlar sessiz takip etmiştim, sonra baktım bana uyuyor üye olup sessiz takibe devam ettim sonra da sessizliği bozdum. O yüzden anlıyorum seni

Oo 6 saat çokmuş cidden.
Benimkide sapıttı dün gece.1 de uyuttum daha uyanmaz dedim.bizim kız uyuyunca 6 7 saat uyanmaz.
2 de bi baktım cok cok ses geliyor elini elimiyo :)
Gözler fal taşı gibi mümkün değil uyutmak.beni gördü nazlı nazlı gülmeye başladı.karnını doyurdum.koydum beşiğine.annecim çok uykum var lütfen burda uyu dedim.
Yattım yatağıma.bi bana baktı bi ettafa baktı.kendi kendine uyudu.

Ama en kötüsü üstünü örtmemişim yada açmış hatırlamıyorum.biraz önce uyandım buz gibi heryeri.burnuda buz gibi.
İnşaallah hasta olmaz

ayaginda corap,ustunde de sadece citcitli kisa kollu badisi var. kendi kendine dustu soyunca. cok sukur ki bir daha cikmadi.

:)) sagol canim. cikmadi bir daha neyseki.

bunu duymamistim ama aklimda olsun. sagol canim.
hicbir bebisin atesi cikmasin,hicbir bebis hasta olmasin

gecmis olsun canim.

kardesin ve senin halini hayal ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…