2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sagolasin canim. emirin de 37.5a cikti ve daha yukselmeden indi sukur ki.
dun sabah 8de kalktik asi icin. emir gece uyudugunda 12ydi
surekli memedeydi. bu ana napsin
yorguuuuun,bitaaaap. emir uyuduktan sonra ben de bayilmisim. bak uyumusum demiyorum,bayilmisim
annemle esimin gelip atesine bakiyorlar,goruyorum ama konusamiyorum ayilamadigim icin
sadece iyi mi dedigimi hatirliyorum

Çok sevindim canım böyle böyle tecrübelerını birektırceksın tatlım ,

sagol canim :)
aynen oyle:)
gcen sefer atesini anladigimizda saat aksam 7ydi. asinin ustunden 10 saat gctikten sonra cikti. normali bu belki de ama ben bilmedigim icin rahattim ciksa hemen cikardi diye dusundugum icin.
bu defa baktim kafasi sicak. hemen kulotlu corabi cikardim. minnak coraplarindan giydirdim.ustune de kisa kol.oyle olunca cikmadi sanirim ama bi anda keyfi kacti kuzumun. gozyaslarini doke doke agladi. kv ye gittiydik. halasi da emirle beraber agladi
ama simdi yine gulucukler saciyor cok sukur:)

G gunesli gunler gündüz acmistim da bakamamamıştım gönderdiğin linke, tüm kitabı çekmişsin resmen çok teşekkürler
Böyle flood'a can kurban ayrıca bak ben de yaptım
Rica ederim ne demek biraz aceleyle çektim. Merak ettiğin bi yer olursa ya da okuyamadığın yine atarım:)
8
Bu arada geçmiş olsun. Belki de kusmaları da alerjidendi.
:)) sagol canim. cikmadi bir daha neyseki.
Geçmiş olsun çok sevindim

emirin altini temizledikten sonra ellerimi yikayip geldim ki kuzum kusmus sadece su. kafasinin etrafi(carsaf yani),ensesinden beline kadar su
gece zaten bi rahatsizligi vardi. sanki kusacak gibiydi,gazi var da cikaramiyor gibiydi. bir ara kusuyor sandik sadece su akti. hani boyle aci su gelir ya bizde de bogazdan,onun gibi. onu cikarmis ben yokken
kizdim kendime neden hemen gelmedim,ya bogazinda kalsaydi diye
ama baya rahatlamis kuzumm gulucukler sacti sacti. ben carsafi makineye atarken uyuyakalmis:)

herkese gunaydin bu arada.
mutlu haftasonlari hepinize

Bu arada mama sandalyesi arayışındayım . Mama sandalyesi alan var mı acaba ? Sunny baby platin modeli hoşuma gitti şu an. Var mı alternatif olarak tavsiyeleriniz ?
Ben de tavsiye istiyorum ya ikea alırım diyordum ama ben sadece yemek zamanı oturtucam çok teferruatlı bişey istemiyorum oraya oturduğu zaman yemek zamanı olduğunu bilsin oyun oynamak ve zaman geçirmek için değil yemek yemesi gerektiği mesajını alsın istiyorum çokta para vermel istemiyorum tabi :)))

Ben de antilop alacağım ikeadan ama arch2401 onun için sıkıntılı demişti. Araştırıyorum bulamadım neyi sikintiliymis. Makale yazi filan var mı bu konuda
Kolayca yıkayıp temizlerim diye dusundum antilobu. Icinin yastığı da satılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…