2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz kv ye antilop aldık sağlam duruyor aslında ama minderinin altı yok. Totişi de bez koruyor nasılsa

S SapkaliA iyi ki gelmişsin canım . Yorumlarımdaki en ufak ayrıntılara dikkat edip de taaa buralara memleketimin portakalını göndermek isteyen , iki çocukla uğraşırken sağlık sorunumla ilgili tecrübelerini uzuuuun uzuuun anlatan birini tanımaktan mahrum kalmak istemezdim. Çok iyi yürekli olduğun o kadar belli ki :)

Rahatlamıştır bayağı canım iyi olmuş neyse ki bişey olmamış tabi :)

Biz kv ye antilop aldık sağlam duruyor aslında ama minderinin altı yok. Totişi de bez koruyor nasılsa
Evet ben de çok ayrıntılı dusunmemistim herkes kullanıyor ben de alayım dedim ama bi tasarım hatası mi ne varmış. Neyse arch görürse bizi aydınlatır.

Evet bende öyle okudum burda oyüzden tereddüt ettim ya hem hafif olsun istiyorum hemde ufak tefek bişey olsun evde gözümüze batmasın

Sırf tarif için alıyorsan BLW turkiye grubunda çok çok çok daha fazla tarif var. D&R da vardı ama ben de idefixten aldım.

Kimsenin kimsenin meydanını kapma gibi bi düşüncesi yok kaldı ki burası bi paylaşım platformu , yeni katıldık diye böyle düşünmene gerek yokki .
Tabi ben kendi adıma konuşuyorum. Aynı dönem doğan bebişlerin büyüme süresindekş ortak sorunları paylaşmak ve tek ben seğilmişim düşüncesi öok önemli tabi

Kimsenin kimsenin meydanını kapma gibi bi düşüncesi yok kaldı ki burası bi paylaşım platformu , yeni katıldık diye böyle düşünmene gerek yokki .
Ben farkli bisy soyledimde sen oyle anladiysan orasi ayri tabiki babamin forumu deil herkes istediqi zaman qelir istediqini yazar cevaplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…