2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Her çocuk ne kadar da değişik, Defne de 36.8 standart, 36.9 olunca neyi var bu çocuğun falan diyordum ilk zamanlar şimdi alıştım 37.3 bile normal demeye başladım.
Rica ederim ne demek biraz aceleyle çektim. Merak ettiğin bi yer olursa ya da okuyamadığın yine atarım:)

8
Bu arada geçmiş olsun. Belki de kusmaları da alerjidendi.

Geçmiş olsun çok sevindim
Onu ben de düşündüm ama reflü ilaciyla düzeldi ve ilacı ikiye indirdi doktor. Ama diyetin sonlarına doğru deneyeceğim ilacı kesmeyi, aklımda o. Teşekkürler

Kusmuş rahatlamis ne güzel. Ama sen de kendine yüklenme her an yanında olamazsın ki. Zaten sık sık kontrol ediyorsun, önemli bir şey de değil bak.

Kimsenin kimsenin meydanını kapma gibi bi düşüncesi yok kaldı ki burası bi paylaşım platformu , yeni katıldık diye böyle düşünmene gerek yokki .
Çok güzel söyledin. Sana o kadar katılıyorum ki daha fazla hak veremezdim. Aksini düşünmek komik ve biraz art niyetli geliyor bana.

Kızlar tabiki bu forum ve topik herkese acık konuyu bastan sona tam okumadim ama... sessiz takipciler oldugunu tahmin ediyorduk zaten yazmak yazmamak insanin kendine kalmis bir durumdur tabiki... sadece hamilelik doneminde goremedigimiz arkadaşlarin biranda cokca mesajlar yazmaya baslamasi insanlara tuhaf gelmiş olabilir ki bu da cok doğal birsey... alınmaca gucenmece yok daha ilk sayfadan beri sayfada emegi olan arkadaşlar tabiki daha kidemli oluyor demirbaş gibi... ama yeni kisilere de topigin kapisi sonuna kadar açık tabiki... sevgiyi saygiyi elden birakmadan bol paylasimli bir topik olarak yolumuza devam edelim.

Ilerleme olmasına çok sevindim yaa

Walla icimdekini aynen aktardin kocaman tesekkurler

Cnm 38.5 a kadar normal 38 den sonra takip gerektiriyor o kadar

S SapkaliA meraba canim biz neredeyse hamileliqin basindan beri bu topikteyiz konusuyoruz falan ama sen sonradan qeldin bayaqida konuskan birine benziyosun buqune kadar yazmama sebebin ne acaba merak ettim ?

Sen şimdiye kadar nerdeydin ya S SapkaliA baya konuşkansın ve iyi takip etmişsin topiği :) eminim hepimiz hakkında az çok fikrin vardır ve umarım yazmayıp uzaktan nazar değdirenlerden değilsindir

Evet ya S SapkaliA Sen bi yazdın senin sayen de diğer okuyucalirimiz da çıktı :) sen iyi dayanmissin bu zamana kadar yazmadan şimdi sahalar da hep sen varsın

Cidden ya,, ben de şaşırıyorum,, o kadar güzel takip edip de neden yazmadın :))) S SapkaliA

Doğrusu bende merak edenlerdenim. Bu kadar uzun zaman Agah la han ı bize neden anlatmadın?
gunaydin arkadaslar. S SapkaliA yi tanimiyorum hic bir samimiyetim de yok. ancak sorunuzu sorma uslubunuzdan rahatsiz oldugumu dile getirmek istedim. burda hepimiz cocuklarimizdan bahsediyoruz yoksa isimlerini nerden bilecegiz? kendisi disinda gelen bir suru yeni arkadas var hic birine bu sorular yoneltilmedi. ben de bunu merak ediyorum neden?

niye bu kadar rahatsiz oldun diyenler olabilir. zamaninda A AysheDuru da benzer bir durumda kalmisti, hatirlayanlar olur. haksizliga ugradigini dusundugum biri oldugu zaman seyirci kalamiyorum kusura bakmayin.
Geldim canim kiz buyudu artik oyunlar oynayabiliyoruz aqlamadiqi icin artik buraya daha sık qelebilecem insaAllah bu meydan bizimdi bizim kalacak

meydan derken? siz kim evhamli? bizler cikalim istersen? :))

anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir umarim. amacim ne kimseyi kirmak ne laf sokmak. sadece bana oyle geldigi icin rahatsiz oldugumu dile getirdim. burasi herkese acik bi forum. baslik da bize ait degil. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…