Alakasi yok canim ayrica yanlis anlayip kirildiysan ozurdilerimEvet ben kendi adıma yeni üye olduğum için biraz öyle anladım
Yok estağfurullah bende özür dilerim yanlış bişey söylemek istemem kırmak ta istemem kimseyi. Her zaman yeniler dışlanır ya birsz öyle hissettim galibaAlakasi yok canim ayrica yanlis anlayip kirildiysan ozurdilerim
Her çocuk ne kadar da değişik, Defne de 36.8 standart, 36.9 olunca neyi var bu çocuğun falan diyordum ilk zamanlar35.5 civari
Onu ben de düşündüm ama reflü ilaciyla düzeldi ve ilacı ikiye indirdi doktor. Ama diyetin sonlarına doğru deneyeceğim ilacı kesmeyi, aklımda o. TeşekkürlerRica ederim ne demek biraz aceleyle çektim. Merak ettiğin bi yer olursa ya da okuyamadığın yine atarım:)
8
Bu arada geçmiş olsun. Belki de kusmaları da alerjidendi.
Geçmiş olsun çok sevindim
Kusmuş rahatlamis ne güzel. Ama sen de kendine yüklenme her an yanında olamazsın ki. Zaten sık sık kontrol ediyorsun, önemli bir şey de değil bak.emirin altini temizledikten sonra ellerimi yikayip geldim ki kuzum kusmus sadece su. kafasinin etrafi(carsaf yani),ensesinden beline kadar su
gece zaten bi rahatsizligi vardi. sanki kusacak gibiydi,gazi var da cikaramiyor gibiydi. bir ara kusuyor sandik sadece su akti. hani boyle aci su gelir ya bizde de bogazdan,onun gibi. onu cikarmis ben yokken
kizdim kendime neden hemen gelmedim,ya bogazinda kalsaydi diye
ama baya rahatlamis kuzumm gulucukler sacti sacti. ben carsafi makineye atarken uyuyakalmis:)
herkese gunaydin bu arada.
mutlu haftasonlari hepinize
Çok güzel söyledin. Sana o kadar katılıyorum ki daha fazla hak veremezdim.Kimsenin kimsenin meydanını kapma gibi bi düşüncesi yok kaldı ki burası bi paylaşım platformu , yeni katıldık diye böyle düşünmene gerek yokki .
Ilerleme olmasına çok sevindim yaaHer çocuk ne kadar da değişik, Defne de 36.8 standart, 36.9 olunca neyi var bu çocuğun falan diyordum ilk zamanlarşimdi alıştım 37.3 bile normal demeye başladım.
Onu ben de düşündüm ama reflü ilaciyla düzeldi ve ilacı ikiye indirdi doktor. Ama diyetin sonlarına doğru deneyeceğim ilacı kesmeyi, aklımda o. Teşekkürler
Kusmuş rahatlamis ne güzel. Ama sen de kendine yüklenme her an yanında olamazsın ki. Zaten sık sık kontrol ediyorsun, önemli bir şey de değil bak.
Çok güzel söyledin. Sana o kadar katılıyorum ki daha fazla hak veremezdim.Aksini düşünmek komik ve biraz art niyetli geliyor bana.
Walla icimdekini aynen aktardin kocaman tesekkurlerKızlar tabiki bu forum ve topik herkese acık konuyu bastan sona tam okumadim ama... sessiz takipciler oldugunu tahmin ediyorduk zaten yazmak yazmamak insanin kendine kalmis bir durumdur tabiki... sadece hamilelik doneminde goremedigimiz arkadaşlarin biranda cokca mesajlar yazmaya baslamasi insanlara tuhaf gelmiş olabilir ki bu da cok doğal birsey... alınmaca gucenmece yok daha ilk sayfadan beri sayfada emegi olan arkadaşlar tabiki daha kidemli oluyor demirbaş gibi... ama yeni kisilere de topigin kapisi sonuna kadar açık tabiki... sevgiyi saygiyi elden birakmadan bol paylasimli bir topik olarak yolumuza devam edelim.
Hepimiz evhamlihatunuz
kadinlarin doğasi bu
hani filmde diyor ya "türk kızının ilk gorevi trip atmaktır".
bu da onun gibi bir sey
Cnm 38.5 a kadar normal 38 den sonra takip gerektiriyor o kadarHer çocuk ne kadar da değişik, Defne de 36.8 standart, 36.9 olunca neyi var bu çocuğun falan diyordum ilk zamanlarşimdi alıştım 37.3 bile normal demeye başladım.
Onu ben de düşündüm ama reflü ilaciyla düzeldi ve ilacı ikiye indirdi doktor. Ama diyetin sonlarına doğru deneyeceğim ilacı kesmeyi, aklımda o. Teşekkürler
Kusmuş rahatlamis ne güzel. Ama sen de kendine yüklenme her an yanında olamazsın ki. Zaten sık sık kontrol ediyorsun, önemli bir şey de değil bak.
Çok güzel söyledin. Sana o kadar katılıyorum ki daha fazla hak veremezdim.Aksini düşünmek komik ve biraz art niyetli geliyor bana.
Valla ben de çok takip etmiyorum canım ya Tuna nasıl oldu?
Ozaman olduuuu bana iyi qunlerBiraz evham iyidir. Kıvamında olacak :)))
gunaydin arkadaslar. S SapkaliA yi tanimiyorum hic bir samimiyetim de yok. ancak sorunuzu sorma uslubunuzdan rahatsiz oldugumu dile getirmek istedim. burda hepimiz cocuklarimizdan bahsediyoruz yoksa isimlerini nerden bilecegiz? kendisi disinda gelen bir suru yeni arkadas var hic birine bu sorular yoneltilmedi. ben de bunu merak ediyorum neden?Doğrusu bende merak edenlerdenim. Bu kadar uzun zaman Agah la han ı bize neden anlatmadın?
Geldim canim kiz buyudu artik oyunlar oynayabiliyoruz aqlamadiqi icin artik buraya daha sık qelebilecem insaAllahbu meydan bizimdi bizim kalacak
Ben Allah'a şükür 37.3'ten fazlasını gormedigim için ona göre yorum yaptım. Yoksa 38'den önce sürüp bile vermeyi düşünmüyorum ben de. İnşallah hiçbirimizin çocuğu ateslenmez de gerek kalmaz dert etmeyeCnm 38.5 a kadar normal 38 den sonra takip gerektiriyor o kadar
Alerji olmuştu kabarmıştı vücudunolduki?
ben mi kacirdim
Kesinlikle sabır işiÇok zevkli bir video.
Kesinlikle sabır işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?