2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar açık olun lütfen. Kim kime ne demek istiyorsa düzgünce, medenice, açıkça söylesin. Koca koca insanlarız.

drucilla seni severim ama bence bisey warsa ortada sebebide vardir ama qercekten hic munakasa edemicem kimseyle...Dahada yazmiyorum foruma herkese iyi qunler...!

Canım sakın gitme biz burda 12 aydır tüm dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıp kardeş gibi olduk neden gidiyorsun ki. Yeri geldi kimseyle paylaşmadığımız Şeyleri paylaştık birbirimize destek olduk. Herkes fikrini söylemekte özgür canım. Boşver canını sıkma .

drucilla seni severim ama bence bisey warsa ortada sebebide vardir ama qercekten hic munakasa edemicem kimseyle...Dahada yazmiyorum foruma herkese iyi qunler...!

o ne demek evhamli? soyle o zaman ortada olan seyi hepimiz bilelim? zira ben ortada bisey goremiyorum. oyle ustu kapali konusup iyi gunler deyip kacmak da pek yakismiyor sanki. munakasa etmeye calismiyorum ben.

Büyütülecek bir şey yok canım, gitme lütfen, aile gibi olduk burda hepimiz, herkes fikrini söylemekte özgür, herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil, yazılarından evhamlarından mahrum bırakma bizi

Ben de eski yeni olayında bir şeyler söylemek isterim.Aslında yeni kimse yok aramızda bende dahil cogu kişi hamileligimizin ilk gününden itibaren takipteyiz bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz.Bazılarımız girişken olmadığımız için hemen yazamayip sessizce takip etmeyk tercih ettik.Mesela benim ilk sayfalardan itibaren ara ara yazıp cevap alamadığım acaba yazım görülmedi mi diye düşündüğüm anlar oldu.Bazen sanki burda yokmusum hissine çok kapilmisimdir.Bazı arkadaşların yazılarına onlarca cevap gelirken benim o anda ihtiyacım olan ,gelen cevaplara göre hareket edeceğim anlarda yalnız kalmışlığın çok oldu.Bunlara çok takılmadan yazmaya devam ettim ve elbette devam edeceğim ama yeni olan bazı sorunları olup yorum bekleyen,dertlesmek isteyen arkadaslarimizin mesajlarını görmezden gelmeyelim,hepimizin bazı konularda birbirimize ihtiyacımız var.Hepinize bebislerinizle sorunsuz,sağlıklı,huzurlu günler diliyorum.

S SapkaliA meraba canim biz neredeyse hamileliqin basindan beri bu topikteyiz konusuyoruz falan ama sen sonradan qeldin bayaqida konuskan birine benziyosun buqune kadar yazmama sebebin ne acaba merak ettim ?
Selamlar... Yani nasil cevap vereyim bilemedim, sanki rahatsiz olmussun gibi hissettim. Ben ilk kez yazistigim biriyle bu sekilde bir muhabbet kurmazdim, belki ondan. Hem selam verip hem buralar bizim der gibi.. Ama ben buraya negatif enerji yukleyerek konunun cok safi temizlikte olan bebeklerimizin ustune cikmasini ve uzamasini istemiyorum. O yuzden hosbuldum diyeyim en iyisi. Soruna gelince;
Evet, konusmayi seviyorum.. Hamileyken yapilacak cok isim ve 3 yasinda bir oglum vardi. Islerimi yapip, oglum uyuduktan sonra ancak okumaya firsat bulabiliyordum.
Sana ve kizina sevgiler..

Canım nereye yahu? Bi yıldıriyi kötü takılıyoruz ben çok aktif olamasam da bakıyorum arada. Herkes fikrini söylemekte özgür dikte etmedikten sonra tartışmada olmaz. Herkes herşeyi bilmediğini kabul ederek yazarsa sıkıntısız paylaşma platformu olur ayrıca Mutella bir gerginlik oldğnda halay çeken emoji paylaşman da hoş olmamış sanki

Markasına hiç bakmadım inan. N11 den aldım. Evet 5 numara banada akış hızı az gibi geldi ben 6 numara aldım ama benüz gelmedi. Ya bugün ya da pazartesi gelir. İstersen ben deneyeyim öyle al sen.

Ne alaka canım gerginlikle? Daha gerginlik bile yoktu ben onu paylaştığımda. Her hareketimden bir anlam çıkarmayın rica ediyorum.

Sen şimdiye kadar nerdeydin ya S SapkaliA baya konuşkansın ve iyi takip etmişsin topiği :) eminim hepimiz hakkında az çok fikrin vardır ve umarım yazmayıp uzaktan nazar değdirenlerden değilsindir
Yani, degilimdir insallah. Nazar degen bir supheli oldum sanki ama Neden nazar degeyim canim burda herkes hemen hemen ayni seyleri yasiyor ki ben de bir anneyim. Ayrica burdan okuduklarimla cocugunuza veya sizlere nazar degecek bir insan da degilim. Bu ilk 6 aylik donem de bebeklerin gunu gunune uymadigi bir donem. Ilk oglumda da ikincide de yasadim ve bunu hicbir zaman nazara baglamadim. Doganin akisi geregi olan hareketlilikler bunlar. Ilk dogumum cok zordu benim. Dogumun ne denli zor oldugunu bilirim. Burdaki tum annelere ve bebeklerine dua ettim ben sizler doguma girerken. Herneyse; Allah sizleri ve bebeklerinizi kotu niyetli insanlardan, ruhlardan, dusuncelerden korusun.

Son kez kendimi anlaticam drucilla sen sorduqun icin ozellikle senin adini verdim...Biz burada nerdeyse 1 yili qeckindir konusuyoruz belli insanlar belli nickler kafamiza yer etti az cok samimiyetimiz oldu birburimiz hakkinda bilqimiz yardimlarimiz oldu.Arada bi tartismalarda oldu ozurdiledik kapattik ozurdilemeylede kimseye bisey olmaz bi erdemdir bende kimi kirdiysam.mutlaka ozrumu diledim burda...Tabiki herkese acik platform farkli nickteki insanlar bir iki kelimeyle biseyler sorup yazinca bizde cevabimizi veriyoduk yardimlasiyoduk garibimize qitmiyodu ama S SapkaliA arkadasimiz birden bire qelip uzun uzun konusmalar yapinca bizim hakkimizda bilqili olunca ve bayaqi bi konuskan yapisi olunca ilqimi cekti neden buqune kadar yazmadin konuskan birine benziyosun merak ettim dedim bunda yanlis bisey mi var ? Kendisi bunu aciklayinca sorun kalmayacakti zaten kafamda...Hadi onu qectim sanki biz ona neden yazdin niye yazdin nasil yazarsin demisiz qibi Mutella Gretchen Grundler purpleworld vs aaaa iyiki qeldin foruma taze kan qeldi iste art niyet mi var demeleri bana cok sacma qeldi.Bence insanlar biraz karsidakinin ne dusunceyle yazdiqini oqrenip oyle yorum yapsinlar herkeste koskoca insan kendini aciklayabilir diye dusunuyorum...!
Bilmem anlatabildim mi ?

Sayqilar...

Allah allah yine bana geldi konu ya Ne mutiymiş arkadaş Lütfen görmek istemeyen engellesin.

Tekrar baktım aynen gerginlik anında olmuş. Yanlış anlamışım diyeyim durduk yere halay çektiysen madem
Ya belki bişey anlatıcam? Belki çok mutlu olduğum bir olay oldu o sırada? Belki birinin 'noldu kız?' demesini bekliyorum? Art niyet aramayalım lütfen. Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…