Canım sakın gitme biz burda 12 aydır tüm dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıp kardeş gibi olduk neden gidiyorsun ki. Yeri geldi kimseyle paylaşmadığımız Şeyleri paylaştık birbirimize destek olduk. Herkes fikrini söylemekte özgür canım. Boşver canını sıkma .drucilla seni severim ama bence bisey warsa ortada sebebide vardir ama qercekten hic munakasa edemicem kimseyle...Dahada yazmiyorum foruma herkese iyi qunler...!
:)) temizlik değil mesele o öyle öğürürken ben napıcamtemizlik tuyolari da var.kitapta gel gel sen bu tarafa
o ne demek evhamli? soyle o zaman ortada olan seyi hepimiz bilelim? zira ben ortada bisey goremiyorum. oyle ustu kapali konusup iyi gunler deyip kacmak da pek yakismiyor sanki. munakasa etmeye calismiyorum ben.drucilla seni severim ama bence bisey warsa ortada sebebide vardir ama qercekten hic munakasa edemicem kimseyle...Dahada yazmiyorum foruma herkese iyi qunler...!
Hii o konuda bir şey diyemem:)) temizlik değil mesele o öyle öğürürken ben napıcam
Büyütülecek bir şey yok canım, gitme lütfen, aile gibi olduk burda hepimiz, herkes fikrini söylemekte özgür, herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil, yazılarından evhamlarından mahrum bırakma bizidrucilla seni severim ama bence bisey warsa ortada sebebide vardir ama qercekten hic munakasa edemicem kimseyle...Dahada yazmiyorum foruma herkese iyi qunler...!
Ben de eski yeni olayında bir şeyler söylemek isterim.Aslında yeni kimse yok aramızda bende dahil cogu kişi hamileligimizin ilk gününden itibaren takipteyiz bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz.Bazılarımız girişken olmadığımız için hemen yazamayip sessizce takip etmeyk tercih ettik.Mesela benim ilk sayfalardan itibaren ara ara yazıp cevap alamadığım acaba yazım görülmedi mi diye düşündüğüm anlar oldu.Bazen sanki burda yokmusum hissine çok kapilmisimdir.Bazı arkadaşların yazılarına onlarca cevap gelirken benim o anda ihtiyacım olan ,gelen cevaplara göre hareket edeceğim anlarda yalnız kalmışlığın çok oldu.Bunlara çok takılmadan yazmaya devam ettim ve elbette devam edeceğim ama yeni olan bazı sorunları olup yorum bekleyen,dertlesmek isteyen arkadaslarimizin mesajlarını görmezden gelmeyelim,hepimizin bazı konularda birbirimize ihtiyacımız var.Hepinize bebislerinizle sorunsuz,sağlıklı,huzurlu günler diliyorum.Kızlar tabiki bu forum ve topik herkese acık konuyu bastan sona tam okumadim ama... sessiz takipciler oldugunu tahmin ediyorduk zaten yazmak yazmamak insanin kendine kalmis bir durumdur tabiki... sadece hamilelik doneminde goremedigimiz arkadaşlarin biranda cokca mesajlar yazmaya baslamasi insanlara tuhaf gelmiş olabilir ki bu da cok doğal birsey... alınmaca gucenmece yok daha ilk sayfadan beri sayfada emegi olan arkadaşlar tabiki daha kidemli oluyor demirbaş gibi... ama yeni kisilere de topigin kapisi sonuna kadar açık tabiki... sevgiyi saygiyi elden birakmadan bol paylasimli bir topik olarak yolumuza devam edelim.
Selamlar... Yani nasil cevap vereyim bilemedim, sanki rahatsiz olmussun gibi hissettim. Ben ilk kez yazistigim biriyle bu sekilde bir muhabbet kurmazdim, belki ondan. Hem selam verip hem buralar bizim der gibi.. Ama ben buraya negatif enerji yukleyerek konunun cok safi temizlikte olan bebeklerimizin ustune cikmasini ve uzamasini istemiyorum. O yuzden hosbuldum diyeyim en iyisi. Soruna gelince;
Canım nereye yahu? Bi yıldıriyi kötü takılıyoruz ben çok aktif olamasam da bakıyorum arada. Herkes fikrini söylemekte özgür dikte etmedikten sonra tartışmada olmaz. Herkes herşeyi bilmediğini kabul ederek yazarsa sıkıntısız paylaşma platformu olurdrucilla seni severim ama bence bisey warsa ortada sebebide vardir ama qercekten hic munakasa edemicem kimseyle...Dahada yazmiyorum foruma herkese iyi qunler...!
Markasına hiç bakmadım inan. N11 den aldım. Evet 5 numara banada akış hızı az gibi geldi ben 6 numara aldım ama benüz gelmedi. Ya bugün ya da pazartesi gelir. İstersen ben deneyeyim öyle al sen.Hangi siteden aldın peki, belirli bir markası var mı ? Hortum numarası faşan farkediyor mu, bizimkiler biraz büyüdüler ya. Sanırım bu yöntem daha çok ilk zaman biberona alışmaması için kullanılıyormuş, 5 numara hortumdan bahsediliyor ama bizim in de mi 5 numara ?
Geldim canim kiz buyudu artik oyunlar oynayabiliyoruz aqlamadiqi icin artik buraya daha sık qelebilecem insaAllahbu meydan bizimdi bizim kalacak
Ne alaka canım gerginlikle? Daha gerginlik bile yoktu ben onu paylaştığımda. Her hareketimden bir anlam çıkarmayın rica ediyorum.Canım nereye yahu? Bi yıldıriyi kötü takılıyoruz ben çok aktif olamasam da bakıyorum arada. Herkes fikrini söylemekte özgür dikte etmedikten sonra tartışmada olmaz. Herkes herşeyi bilmediğini kabul ederek yazarsa sıkıntısız paylaşma platformu olurayrıca Mutella bir gerginlik oldğnda halay çeken emoji paylaşman da hoş olmamış sanki
Yani, degilimdir insallah. Nazar degen bir supheli oldum sanki ama Neden nazar degeyim canim burda herkes hemen hemen ayni seyleri yasiyor ki ben de bir anneyim. Ayrica burdan okuduklarimla cocugunuza veya sizlere nazar degecek bir insan da degilim. Bu ilk 6 aylik donem de bebeklerin gunu gunune uymadigi bir donem. Ilk oglumda da ikincide de yasadim ve bunu hicbir zaman nazara baglamadim. Doganin akisi geregi olan hareketlilikler bunlar. Ilk dogumum cok zordu benim. Dogumun ne denli zor oldugunu bilirim. Burdaki tum annelere ve bebeklerine dua ettim ben sizler doguma girerken. Herneyse; Allah sizleri ve bebeklerinizi kotu niyetli insanlardan, ruhlardan, dusuncelerden korusun.
Tekrar baktım aynen gerginlik anında olmuş. Yanlış anlamışım diyeyim durduk yere halay çektiysen mademNe alaka canım gerginlikle? Daha gerginlik bile yoktu ben onu paylaştığımda. Her hareketimden bir anlam çıkarmayın rica ediyorum.
Ya belki bişey anlatıcam? Belki çok mutlu olduğum bir olay oldu o sırada? Belki birinin 'noldu kız?' demesini bekliyorum? Art niyet aramayalım lütfen. Lütfen.Tekrar baktım aynen gerginlik anında olmuş. Yanlış anlamışım diyeyim durduk yere halay çektiysen madem
Çok sevindim canım bizde pazartesi gidicez asiyaayaginda corap,ustunde de sadece citcitli kisa kollu badisi var. kendi kendine dustu soyunca. cok sukur ki bir daha cikmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?