- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Hayır canım gece uyumadan karnının tam doyduğundan emin oluyorum ve sonra uyandada 5-6 saat tekrar beslenmiyor.Her uyduğunda emziriyor Muş’un canım nasıl yaptın
Tamam canımValla çok sevimirim fikrini paylaşırsan, o zaman ben bekleyeyim senin ürünü kullanmanı
kimin icin yazildigi onemli degil zaten sadece hos degil ve baska ustune alinanlar da oldu :) neyse uzatmayalim ben rahatsizligimi dile getirdimYok bence o tamamen ayrı bir konu.. @SapkaliA için yazıldığını sanmıyorum o mesajın.. eminim hatta :) yoksa yeni birileri yazınca herkes mutlu oluyor zaten biliyorsun..
Ben limonu hemen vermek istiyordum ya az tatsa ne olur ki :)5 kişi peş peşe aynı şeyi yazmasaydınız bir kişi efendi gibi sorsaydı kimse takilmazdi buna. Belki ben yanlış anladım ama bana görünen şu, başka bir yerde konusup anlaşmışsınız muhtemelen birbirinizi de gaza getirmişsiniz, hadi yazalım demişsiniz öyle gelmişsiniz. Daha önce başka forumda -ya da forumların alt başlıklarında diyeyim-mod olarak görev aldim ve her yeni gelene daha çok yazsın diye teşvik eder gibi konuşurdum ve buna teşvik ederdim üyeleri de. 10 senede forum mantigi değişmediyse tavrın bu olması gerekir. Yeni insanlar yeni fikirler demektir, forum da her daim bu yeni fikirlere ihtiyaç duyar. Benim elimde değil yakın gördüğüm bir insanı ezmeye çalışırlarsa koruma içgüdüsü var bende ve bugün ileri derecede bu şekilde hissettim. Gayet güzel bir Türkçeyle ve kendini açık ederek yazıyor, yeni şeyler söylüyor yardimci olmaya çalışıyor ve iyi niyetini çok kez gösterdi diye düşünüyorum. Bu tavır o yüzden beni rahatsız etti. Dedigim gibi bir kişinin sorması sorun olmazdı, insan bu merak eder tabi ama pes peşe sorulunca taraf olma ihtiyacı doğuyor.
Ben hevesle bekliyorum ilk limon yemesini ve yoğurt yemesini. Limona daha çok varmış ama yoğurt yakındır inşallah alerji çıkmazsa
Babanın saçlarını kıvırcık yap ayni biz, çok güzel çizmişsin özellikle kardeşimi
Insallah cnm ateş hastalik fenaBen Allah'a şükür 37.3'ten fazlasını gormedigim için ona göre yorum yaptım. Yoksa 38'den önce sürüp bile vermeyi düşünmüyorum ben de. İnşallah hiçbirimizin çocuğu ateslenmez de gerek kalmaz dert etmeye
O zaman inşallah bir an önce geçer diyeyimArtık hiç yorum yapamıyorum. Öyle diyorum olmuyor böyle diyorum olmuyor. Hepsi birbirine karışmışta olabilir.
Ne oldu canım?
Bizimkinin de uykuya dalma problemi yok bazen emmek için bazen sadece kucağa alınmak için uyanıyor, emmeyi anlıyorum da kucağa almadan uykuya dalmamasi bir sorun, dediğin gibi uyku bölünüyor ve ertesi gun çok yorgun oluyorum..Bu konuda biz de hala dengesiziz.. Duru’nun gece uykusu sorunu yok, ama bazen bir kere kalkıyor emmeye bazen üç dört kere.. hepsinde hemen geri uyuyor ama benim uykum acaip bölünmüş oluyor tabi
Inşallah çıkmaz5 kişi peş peşe aynı şeyi yazmasaydınız bir kişi efendi gibi sorsaydı kimse takilmazdi buna. Belki ben yanlış anladım ama bana görünen şu, başka bir yerde konusup anlaşmışsınız muhtemelen birbirinizi de gaza getirmişsiniz, hadi yazalım demişsiniz öyle gelmişsiniz. Daha önce başka forumda -ya da forumların alt başlıklarında diyeyim-mod olarak görev aldim ve her yeni gelene daha çok yazsın diye teşvik eder gibi konuşurdum ve buna teşvik ederdim üyeleri de. 10 senede forum mantigi değişmediyse tavrın bu olması gerekir. Yeni insanlar yeni fikirler demektir, forum da her daim bu yeni fikirlere ihtiyaç duyar. Benim elimde değil yakın gördüğüm bir insanı ezmeye çalışırlarsa koruma içgüdüsü var bende ve bugün ileri derecede bu şekilde hissettim. Gayet güzel bir Türkçeyle ve kendini açık ederek yazıyor, yeni şeyler söylüyor yardimci olmaya çalışıyor ve iyi niyetini çok kez gösterdi diye düşünüyorum. Bu tavır o yüzden beni rahatsız etti. Dedigim gibi bir kişinin sorması sorun olmazdı, insan bu merak eder tabi ama pes peşe sorulunca taraf olma ihtiyacı doğuyor.
Ben hevesle bekliyorum ilk limon yemesini ve yoğurt yemesini. Limona daha çok varmış ama yoğurt yakındır inşallah alerji çıkmazsa
Babanın saçlarını kıvırcık yap ayni biz, çok güzel çizmişsin özellikle kardeşimi
Canım öyle sey olur mu hoş geldin dedik hepimizBen istemeden bi gerginliğe sebebiyet verdiysem hepinizden özür dilerim öyle bi amacım kesinlikle yoktu sadece yeni üye olduğum için üstüme alındımdediğim gibi belki sadece alıngalıktı kusura bakmayın lütfen
Rahatlamıştır bayağı canım iyi olmuş neyse ki bişey olmamış tabi :)
Çalışıyordun de mi sen? Daha zor oluyordurBizimkinin de uykuya dalma problemi yok bazen emmek için bazen sadece kucağa alınmak için uyanıyor, emmeyi anlıyorum da kucağa almadan uykuya dalmamasi bir sorun, dediğin gibi uyku bölünüyor ve ertesi gun çok yorgun oluyorum..
Hadi gözün aydın canım atlattınız bu aşıyı da.
Amin cnm,, çok sağolAzaldı gibi cok sükür,zaten dr hırıltı cok güclü deil ve asagıda deil yukarıda o da muhtemelen burun tıkanıklıgından dedi.yarın yine götürcem ne olur ne olmaz diye.bakalım cnm
Sende hep aklımdasın inan,İnsallah bir an önce toparlar da bi daha hastalık ugramaz size,cunku hastalık kotanızı fazlasıyla doldurdunuz bence
Allah herkesn evladını hastalıktan korusun,dermansız dert vermesin...
Olmaz mıı?sagol canim,cok sukur:)
baska asi var mi boyle?
bizim de gece uykulari duzenliydi hepsi allak bullak oldu. geceleri 1.5 saatte bir uyanir olduAh canım çok düşüncelisin ama ben nazar olayını hiç aklıma getirmiyorum hiç bir konuda. Yani aklımada kalbimede almıyorum diyeyim. Zaten bir aydır deniz atak dönemini hakkıyla yaşadığı ve yaşattığı için bir anda gece uyku düzeni bozulmuştu. Zaten çok sık uyanıyor bende uyuyamıyorum yorgunum dedim ve aniden karar verdim. İlk gün çok iyiydi. İkinci gün yine uykuya dalarken çok uğraştırmadı beni. Ama gece yine çok sık uyandı. Ben normaldede yaptığım şeyleri yapıyorum gece uykuya dalmadan önce. Odaya geçiyoruz. Önceden banyo yaptırıyorum artık havalardan dolayı gündüz ve gün aşırı yaptırdığım için elini yüzünü yıkıyorum. Alt ı değiştiriyorum pijamalarını giydiriyorum beslenme ve sonra yatağına koyuyorum. Yanında sandalyemi koyuyorum. Emziği ağzında dönüyor sesler çıkarıyor bir süre sonra mızmızlanınca okşuyorum şarkı söylüyorum. Daha çok ağlar gibi olunca yağmur sesi açıyorum çok seviyor. Derken uyuyor. Böyle güzel anlatıyorum ama henüz hiç ağlamadı ağlarsa sakinleştirmek daha zor olacaktır ne yaparım şuan pek bilemiyorum. Saat 21.30 da uyumuş oluyor. 20.30 da beslemiş oluyorum. Banada uyaun saati diye ben uyumadan önce 23 civarında uyandırmadan tekrar besliyorum ve sonrasında uyansa bile 6 saate kadar tekrar beslemeden uykuya dalmasını sağlıyorum. Sonra sabaha karşı 5 civarında tekrar besleniyor ve 8 de uyanıyor. Şimdilik böyleyiz. Ama gündüz uykuya dalması çok daha kolay oluyor 5-10 dk içinde uyuyor
Her çocuk ne kadar da değişik, Defne de 36.8 standart, 36.9 olunca neyi var bu çocuğun falan diyordum ilk zamanlarşimdi alıştım 37.3 bile normal demeye başladım.
Onu ben de düşündüm ama reflü ilaciyla düzeldi ve ilacı ikiye indirdi doktor. Ama diyetin sonlarına doğru deneyeceğim ilacı kesmeyi, aklımda o. Teşekkürler
Kusmuş rahatlamis ne güzel. Ama sen de kendine yüklenme her an yanında olamazsın ki. Zaten sık sık kontrol ediyorsun, önemli bir şey de değil bak.
Çok güzel söyledin. Sana o kadar katılıyorum ki daha fazla hak veremezdim.Aksini düşünmek komik ve biraz art niyetli geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?