2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok bence o tamamen ayrı bir konu.. @SapkaliA için yazıldığını sanmıyorum o mesajın.. eminim hatta :) yoksa yeni birileri yazınca herkes mutlu oluyor zaten biliyorsun..
kimin icin yazildigi onemli degil zaten sadece hos degil ve baska ustune alinanlar da oldu :) neyse uzatmayalim ben rahatsizligimi dile getirdim

Ben limonu hemen vermek istiyordum ya az tatsa ne olur ki :)

Ben istemeden bi gerginliğe sebebiyet verdiysem hepinizden özür dilerim öyle bi amacım kesinlikle yoktu sadece yeni üye olduğum için üstüme alındım dediğim gibi belki sadece alıngalıktı kusura bakmayın lütfen

Bu konuda biz de hala dengesiziz.. Duru’nun gece uykusu sorunu yok, ama bazen bir kere kalkıyor emmeye bazen üç dört kere.. hepsinde hemen geri uyuyor ama benim uykum acaip bölünmüş oluyor tabi
Bizimkinin de uykuya dalma problemi yok bazen emmek için bazen sadece kucağa alınmak için uyanıyor, emmeyi anlıyorum da kucağa almadan uykuya dalmamasi bir sorun, dediğin gibi uyku bölünüyor ve ertesi gun çok yorgun oluyorum..

Inşallah çıkmaz limon çok iyi ama ona var evet 180 günün dolmasını heyecanla bekliyoruz

Canım öyle sey olur mu hoş geldin dedik hepimiz lutfen uzulme

Çalışıyordun de mi sen? Daha zor oluyordur

Amin cnm,, çok sağol gittik bugün doktora,, iyileşmiş ama biraz hırıltı var, onu da artık kendi atıcak zamanla dedi.. antibiyotik ve şurupları kesti, buhar tedavisi ve antivirali tamamlayıp bırakıyoruz dedi.. bir iki gün zorumuz kaldı yani.. ama çok ağır ve ilk kez rastladığım bir tablo, literatürlük oldu ve ben de yazıcam zaten dedi.. o yüzden ciğeri korumamız gerekiyormuş.. en az bir ay toz kullanıcaz.. elmayı reddediyor şu an, bir de muzla deneyin dedi.. inşallah başarırız bir şekilde (

bizim de gece uykulari duzenliydi hepsi allak bullak oldu. geceleri 1.5 saatte bir uyanir oldu

kardesim 37.5 a ates demiyoruz biz dedi. ben de dedim ve pıstım

pimpirikli anayım ben dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…