2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar iyi günler konulardan tamamen bağımsız ama benim için önemli bir şey sormak istiyorum.Çok yakın bir kız arkadaşım var.Ona güzel anlamlı,anısı olan bir hediye almak istiyorum.Böyle bir hediye daha önce almış olan ya da aklına bir fikir gelen olursa bana yardımcı olabilir mi?Kar Küresi almak istedim ama hep çiftler için yapılmış.Güzel bir şey bulamadım

Nasıl çözebiliriz acaba? Baya baya uyanıyor çünkü, hani sersem olsa pışpışlayıp uyutuyorum da ağlamaya dönerse yemiyor :) benim fazla ağlatma lüksüm de yok Ayşe’den dolayı

Eğer yazmayı seviyorsa 'fabooks'un ajandalarına bakmanı önerebilirim. 5 yıllık mutlu olduğu anıları yazabileceği bir ajanda var benim çok hoşuma gitmişti. Daha farklı konseptler de var.

bizim de gece uykulari duzenliydi hepsi allak bullak oldu. geceleri 1.5 saatte bir uyanir oldu
Netten de okuyorum 4. Ayda uyku gerilemesi yaşıyormuş bebekler. Ve tekrar eski uyku düzeni olmayacak yazıyor. Beni de en çok endişelendiren durum bu. Tamam atak bitecek ama bu bozulan düzenleri nasıl eski haline dönebilir ki. Sihirli değnek olması gerek gibi

Kıyamam canım ya,Epey agır gecirdiniz siz ya cok üzüldüm inan ama bak geciyor yavas yavas.ciger olayı onemli Allah korusun,Allah beterinden saklasın...
Bir toparlansanız da kuzunun da keyfi yerine gelse,resmen gözleri bayık bayık bakıp keyifsiz oluyorlar ya...

o zaman egitim sart

Ya ben hafif oldugu icin kolay devrilebiliyor die duymustum hatta bi ara toplatılacak die söylenti vardı.
Biz mesela yegenimde kullanmıstık bi süre ama ondayken diger mama sandalyesindeki gibi bıkarıp bi yere gidemiyorduk.digeri peg prego nunkiydi agır biseydi yani,en azından diger odada kısa bi isin varsa halledebiliyosun ondayken.
Bu arada jokerde aynı o modelde tripper marka diye 50tl ye var,biraz daha iyi gibi ikea nınkinden.aklınızda olsun hatta fotosunu gonderiyorum

Eklentiler

• IMG_7098.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 32
İlk bir hafta korkunçtu gerçekten.. özellikle geçen haftasonu.. bütün aile nöbet tuttuk.. herkes her yerdeydi.. madden de manen de çok hırpalandık.. Allah beterinden saklasın... doktor bana çok moral vermişti hep ama bugün heralde toparladı nasıl olsa diye daha açık konuştu.. bu arada gittiğimizde yine Duru’dan çok büyük olsalar da epey hasta çocuk vardı,, anneleriyle görüşürken anladım ki şu an direk İnfluenza’ya bakıyorlar klinikte artık.. demek ki iyice salgına dönüştü.. avm oyun parkı, kapalı kalabalık ortam vs uzun süre yok dedi, mümkün olduğunca izole yaşamaya devam edicekmişiz ki bu sene aynı virüsü kapmaz tekrar dediği halde.. o yüzden lütfen siz de çok dikkat edin, Allah biliyor kimsenin başına gelsin istemem.. özellikle de bu kadar küçük bebekte... geçen gün Ayşe’yi okula bırakmış dönüyordum, bakıcı aradı iki kere.. ilkinde ne zaman gelirsin dedi anladım bir tuhaflık olduğunu.. ikincide çabuk gel dedi ve arkadan Duru’nun sesi geliyordu.. tıkanmış, rengi mora dönmüş, aklı çıkmış kadının.. eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum bile.. @elif_ay da biz de çok çektik , Allah sizinkilere göstermesin inşallah cnm .. kazasız belasız atlatalım şu kışı inşallah..

Bence güzel bir defter al, tanıştığınızdan bu yana olan fotoğrafları yapıştır içine sırayla, yanlarına da güzel sözler yaz
Söylediğin çok güzel ve anlamlı bir hediye olur ama bebekten hiç vaktim olmuyor inan ki o yüzden birazcık hazira kacacagim

bizim bide emzikle basimiz belada. umarim sunnetin etkisidir gecer.
Emzik almıyor mu yoksa sürekli uyanıp emzik mi verin diyor ?

Söylediğin çok güzel ve anlamlı bir hediye olur ama bebekten hiç vaktim olmuyor inan ki o yüzden birazcık hazira kacacagim

Emzik almıyor mu yoksa sürekli uyanıp emzik mi verin diyor ?
surekli emzik verin diyor. hatta emzik agzindayken bike uyku faz gecislerinde elini agzina goturuyor emmek icin. emzik yoksa elini emiyor. sonra da uyaniyor. meme emdikten sonra bile eli agzinda. genel bi emme problemimiz var. yuzune egilirsem beni emmek istiyor. yanagimi vermeyince sinirleniyor bide ya dis geliyor ya da surekli kendini sakinlestirme modunda. onceden uykuya geciste alir uyuyunca atar bi daha da aramazdi emzik falan. anlayacagin fenalardayiz :)

Degerli anneler;
Ismimi sabah gordugum andan itibaren tum yazilanlari zorlanarak okudum. Keske bir yardimim dokunsaydi birine de; hakkimda yazilanlar o baglamda olsaydi. Birden ne oldu, nasil gelisti bu olaylar bilemiyorum veya bilmek istemiyorum.
Babamin tayini munasebetiyle cok fazla okul degistirdim, ve her zaman dislanmayla karsilandim ama daha sonra tanindikca bu durum degisti. En son orta 1. Sinifta boyle bir dislanma yasadigimi hatirliyorum ve bir de bugun hissettim. Dislanma da demeyeyim de varligimdan kaynakli bir rahatsizlik verme. Bu sureclerde kendimi hep hep hep okumaya verdim. Cok okudum, kisilerle muhabbet ve yakinligin beni yiprattigini hissettim zaman gectikce. Bugun de bunu hissettim. Yillar geciyor, kisiler degisiyor ama olaylar hep ayni. Keske olaylar da degisse, o kisiler tavirlarini da degistirebilse yillanirken. 30 yasindayim. Ve bugunki tartisma beni fazlasiyla incitti. Bir kucagimda kucuk oglum aglarken diger yandan buyuk oglum benden oyun beklerken, bu sayfalari okumak ve cevap vermeye calismak beni utandirdi kendimden. Bir ara kendime disardan baktim ve dedim: ne oluyor, ne icin?
Bugunku yersiz tartismanin dogurdugu guzel sonuc; herkesin birbirini daha iyi tanimasi, hassasiyetleri ve kirilganliklari, beklentileri bilerek, bundan sonra herkesin birbirine ona gore davranmasi olur insaallah.
Verdigim rahatsizliktan dolayi herkesten af diliyorum. En cok da bebeklerimizden. Hicbir zaman manipülatif bir insan olmadim, bundan sonra da olmayi dusunmuyorum.
Ayrica drucilla ve Gretchen Grundler sizi hic tanimiyorum. Hayatimda ilk kez tanimadigin kisilerin beni savunduguna sahit oldum. Tesekkur ederim.
Kimseye sen soyle dedin, soyle demek istedin gibi bir sey soylemek istemiyorum. Her ortamin bir ruhu var ve ben bu ruhu bozdum sanirim. Onceki gece 2016 agustos anneleri topigine baktim; artik herkes buyutmus bebegini, topik bos kalmis. En fazla 1 sene sonra muhtemelen burda da ayni sey olacak. Tartismakla kirlenmesin burasi bu kisa surede. O zamana kadar burda ebedi dostluklar edineceksiniz belki de.
Cok degerli paylasimlar yapip, emek harcayan guzel arkadaslar; beslenme, uyku egitimi vs.. Cabalariniz takdire sayan. Bu konuda sizleri takip etmeye devam edecegim ben. Insallah rahatsiz olmazsiniz.
Allah istisnasiz burdaki her anneye ve bebegine saglik, afiyet versin. Her sey gonlunuze gore olsun.

Oy hadi ya bunu bilmiyordum. Gerçi ek gıdada gözümü üstünden ayırmayı düşünmüyorum ama sağ ol ögrendigim iyi oldu bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…