- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Uyku konusu aynen bizde de öyle bugün bir ara yarım saatte bir uyandı korkuyorum çocuğu tutarken uyku sersemi bir şey olacak diyebizim de gece uykulari duzenliydi hepsi allak bullak oldu. geceleri 1.5 saatte bir uyanir oldu
Nasıl çözebiliriz acaba? Baya baya uyanıyor çünkü, hani sersem olsa pışpışlayıp uyutuyorum da ağlamaya dönerse yemiyor :) benim fazla ağlatma lüksüm de yok Ayşe’den dolayıBizimkinin de uykuya dalma problemi yok bazen emmek için bazen sadece kucağa alınmak için uyanıyor, emmeyi anlıyorum da kucağa almadan uykuya dalmamasi bir sorun, dediğin gibi uyku bölünüyor ve ertesi gun çok yorgun oluyorum..
Eğer yazmayı seviyorsa 'fabooks'un ajandalarına bakmanı önerebilirim. 5 yıllık mutlu olduğu anıları yazabileceği bir ajanda var benim çok hoşuma gitmişti. Daha farklı konseptler de var.Kızlar iyi günler konulardan tamamen bağımsız ama benim için önemli bir şey sormak istiyorum.Çok yakın bir kız arkadaşım var.Ona güzel anlamlı,anısı olan bir hediye almak istiyorum.Böyle bir hediye daha önce almış olan ya da aklına bir fikir gelen olursa bana yardımcı olabilir mi?Kar Küresi almak istedim ama hep çiftler için yapılmış.Güzel bir şey bulamadım
Netten de okuyorum 4. Ayda uyku gerilemesi yaşıyormuş bebekler. Ve tekrar eski uyku düzeni olmayacak yazıyor. Beni de en çok endişelendiren durum bu. Tamam atak bitecek ama bu bozulan düzenleri nasıl eski haline dönebilir ki. Sihirli değnek olması gerek gibibizim de gece uykulari duzenliydi hepsi allak bullak oldu. geceleri 1.5 saatte bir uyanir oldu
Alerji olmuştu kabarmıştı vücudu
Amin cnm,, çok sağolgittik bugün doktora,, iyileşmiş ama biraz hırıltı var, onu da artık kendi atıcak zamanla dedi.. antibiyotik ve şurupları kesti, buhar tedavisi ve antivirali tamamlayıp bırakıyoruz dedi.. bir iki gün zorumuz kaldı yani.. ama çok ağır ve ilk kez rastladığım bir tablo, literatürlük oldu ve ben de yazıcam zaten dedi.. o yüzden ciğeri korumamız gerekiyormuş.. en az bir ay toz kullanıcaz.. elmayı reddediyor şu an, bir de muzla deneyin dedi.. inşallah başarırız bir şekilde (
Amin cnm,nasıl gecti geceniz? Cıktı mı bi daha atesibunu duymamistim ama aklimda olsun. sagol canim.
hicbir bebisin atesi cikmasin,hicbir bebis hasta olmasin
https://www.bannt.com şurada değişik ürünler var bi bak istersenTeşekkür ederim listeye aldım bakacağım :)
Bence güzel bir defter al, tanıştığınızdan bu yana olan fotoğrafları yapıştır içine sırayla, yanlarına da güzel sözler yazTeşekkür ederim listeye aldım bakacağım :)
o zaman egitim sartNetten de okuyorum 4. Ayda uyku gerilemesi yaşıyormuş bebekler. Ve tekrar eski uyku düzeni olmayacak yazıyor. Beni de en çok endişelendiren durum bu. Tamam atak bitecek ama bu bozulan düzenleri nasıl eski haline dönebilir ki. Sihirli değnek olması gerek gibi
Ben de antilop alacağım ikeadanama arch2401 onun için sıkıntılı demişti. Araştırıyorum bulamadım neyi sikintiliymis. Makale yazi filan var mı bu konuda
Kolayca yıkayıp temizlerim diye dusundum antilobu. Icinin yastığı da satılıyormuş.
Teşekkür ederim :)https://www.bannt.com şurada değişik ürünler var bi bak istersen
bizim bide emzikle basimiz belada. umarim sunnetin etkisidir gecer.Uyku konusu aynen bizde de öyle bugün bir ara yarım saatte bir uyandı korkuyorum çocuğu tutarken uyku sersemi bir şey olacak diye
İlk bir hafta korkunçtu gerçekten.. özellikle geçen haftasonu.. bütün aile nöbet tuttuk.. herkes her yerdeydi.. madden de manen de çok hırpalandık.. Allah beterinden saklasın... doktor bana çok moral vermişti hep ama bugün heralde toparladı nasıl olsa diye daha açık konuştu.. bu arada gittiğimizde yine Duru’dan çok büyük olsalar da epey hasta çocuk vardı,, anneleriyle görüşürken anladım ki şu an direk İnfluenza’ya bakıyorlar klinikte artık.. demek ki iyice salgına dönüştü.. avm oyun parkı, kapalı kalabalık ortam vs uzun süre yok dedi, mümkün olduğunca izole yaşamaya devam edicekmişiz ki bu sene aynı virüsü kapmaz tekrar dediği halde.. o yüzden lütfen siz de çok dikkat edin, Allah biliyor kimsenin başına gelsin istemem.. özellikle de bu kadar küçük bebekte... geçen gün Ayşe’yi okula bırakmış dönüyordum, bakıcı aradı iki kere.. ilkinde ne zaman gelirsin dedi anladım bir tuhaflık olduğunu.. ikincide çabuk gel dedi ve arkadan Duru’nun sesi geliyordu.. tıkanmış, rengi mora dönmüş, aklı çıkmış kadının.. eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum bile.. @elif_ay da biz de çok çektik , Allah sizinkilere göstermesin inşallah cnm .. kazasız belasız atlatalım şu kışı inşallah..Kıyamam canım ya,Epey agır gecirdiniz siz yacok üzüldüm inan ama bak geciyor yavas yavas.ciger olayı onemli Allah korusun,Allah beterinden saklasın...
Bir toparlansanız da kuzunun da keyfi yerine gelse,resmen gözleri bayık bayık bakıp keyifsiz oluyorlar ya...
Söylediğin çok güzel ve anlamlı bir hediye olur ama bebekten hiç vaktim olmuyor inan ki o yüzden birazcık hazira kacacagimBence güzel bir defter al, tanıştığınızdan bu yana olan fotoğrafları yapıştır içine sırayla, yanlarına da güzel sözler yaz
Emzik almıyor mu yoksa sürekli uyanıp emzik mi verin diyor ?bizim bide emzikle basimiz belada. umarim sunnetin etkisidir gecer.
surekli emzik verin diyor. hatta emzik agzindayken bike uyku faz gecislerinde elini agzina goturuyor emmek icin. emzik yoksa elini emiyor. sonra da uyaniyor. meme emdikten sonra bile eli agzinda. genel bi emme problemimiz var. yuzune egilirsem beni emmek istiyor. yanagimi vermeyince sinirleniyor bideSöylediğin çok güzel ve anlamlı bir hediye olur ama bebekten hiç vaktim olmuyor inan ki o yüzden birazcık hazira kacacagim
Emzik almıyor mu yoksa sürekli uyanıp emzik mi verin diyor ?
Oy hadi ya bunu bilmiyordum. Gerçi ek gıdada gözümü üstünden ayırmayı düşünmüyorum ama sağ ol ögrendigim iyi oldu bunu.Ya ben hafif oldugu icin kolay devrilebiliyor die duymustum hatta bi ara toplatılacak die söylenti vardı.
Biz mesela yegenimde kullanmıstık bi süre ama ondayken diger mama sandalyesindeki gibi bıkarıp bi yere gidemiyorduk.digeri peg prego nunkiydi agır biseydi yani,en azından diger odada kısa bi isin varsa halledebiliyosun ondayken.
Bu arada jokerde aynı o modelde tripper marka diye 50tl ye var,biraz daha iyi gibi ikea nınkinden.aklınızda olsun hatta fotosunu gonderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?