2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşbulduk google playdn uygulama bile varmış sabah bi bakim dedim ben google dan giriyordum zor oluyordu

Arkadaşlar aranizda süt kampına giren bı arkadaş vardı adını hatırlamıyorum bayağı olmuştu yazalı. Uzun zamandır giremiyorum. Sütü ne alemde acaba ise yaradi mi? hifanur senin sütun nasıl cnm azalıyor demiştin sende ?

Arkadaslar ben usutmusum...gecen ay da bir dibe vurmustum.kuzuma gecmemisti o zaman.simdi bir acile gitsem serum yesem emzirmekte problem yasar miyim.bebegin doktoru parol ve c vitamini sandoz alabilecegimi soyledi ama iyulesme surecini hizlandirmak istiyorum.cok
ozluyorum oglumu emzirip altini degisip birakiyorum

Demekki yediğin bir sey yine alerjisini tetiklemis olabilir ne yedigini hatırlıyor musun canim? Zamanla geçecek bu rahatsızlık su an bağışık sistemleri zayıf olduğu için alerjik tepki gösteriyorlar inşallah bir an önce bağışıklık kazanırlar ben de tavuk ve yoğurt yiyince daha çok kizariyor onu farkettim deneyerek anlayacagim alerji testi sonuçlanıncaya kadar bakalım

Bizdede egzama var canım yüzünde küçük bölgede biraz da bacaklarin da doktor bir krem önerdi 2 gündür kullaniyoruz bakalim etki edecek mi
Geçmiş olsun demekki bu aylarda belli ediyor kendini daha çok biz nemlendirici olarak mustela stelapoia krem ve iyilestici olarak kortizonsuz olan coresatin pempe krem kullanıyoruz başka bir çocuk doktoru bunları verdi..

A AysheDuru kan damlası purferro sen mi kullanıyodun acaba? Kilosuna göre mi verilecek. Detaylı yazmıştın sanırım ama kusura bakma hatırlayamadım bi sorayım dedim
Evet cnm ben kullanıyorum. İyi yapmışsın, sor tabi ne zaman istersen :) Her kilo için 1 mg veriliyormuş Purferro. O da bir damlaya denk geliyor anladığım kadarıyla çünkü Duru 8 kilo oldu ve 8 damlaya çıkardı doktor.

Çok saol cnm, tam olarak atlamadık ama daha iyiyiz çok şükür :) inşallah bu seneyi daha sağlıklı geçiririz hepimiz, sağlık olmayınca onun dışındaki herşey çok manasız geliyor çünkü :)

Kan damlası kabızlık uyku bolunmeleri Vs yaptimi acaba birde kan değerlerine bakılıp mi kullanmaya başladınız (bizde kabızlık yapınca araştırdım fazlasının da zararlı olduğunu öğrendim)

Teşekkür ederim

İki buçuk ay mı
Baya hızlı çıktılar sizinkiler
Valla ben de öyle evlenmiştim, aile geleneği oldu heralde :)))) aslında en güzeli ama hazırlıkları çok hızlandırmak gerekiyor tabi.. bir yandan nişan elbisesi bakarken bir yandan da gelinlik bakılıyor falan... Allahtan ailece hızlı hareket eden, çok yayılmayan bir yapımız var da şimdilik rayında gidiyor herşey :))

Kan damlası kabızlık uyku bolunmeleri Vs yaptimi acaba birde kan değerlerine bakılıp mi kullanmaya başladınız (bizde kabızlık yapınca araştırdım fazlasının da zararlı olduğunu öğrendim)
Bizim kan tahlili yapıldı. Değerler normal sınırlar içinde çıktı üst limite yakın çıktı. Doktor kan ilacı en değerli ilaç bence bi kaç haftaya başla dediği için başlayacağım bende. Sağlık ocağının verdiği hakkında pek iyi şeyler okumadım A AysheDuru purferro için yanlış hatırlamıyorsam kabız yapmadı, lekesi çıkıyor ve tükürmüyo yazmıştı bende o yüzden bu ilacı sipariş verdim

Hayır canım, demirin onların vücudundaki formu tam kan sayımında ölçülmüyormuş zaten. Ayrıca yapılan bir test varmış ama o bile bir anlam ifade etmiyormuş. (Özel testlere giriyor zaten.) Herkesin bakış açısı farklı tabi ama bizim doktor bırak verip vermemeyi tartışmayı, hiçbir şekilde ihmal etmeyeceksin diyor. Dördüncü aydan sonra demir depoları çok hızlı boşalıyormuş; demir eksikliğinin yahut mütemadiyen kan alıp test yapılmasının demir fazlalığından çok daha riskli olduğunu düşünüyor. Açıkçası benim için de mantıklı, tatmin edici bir açıklama bu. Bir de Dr Atilla’nın sitesinde de çok güzel açıklanmış. O da buna yakın bir izahat ve muhakkak verilmelidir diyor tamamen bilimsel doğrulara dayanarak. Bizde kabızlık yahut uyku problemi yapmadı. Duru normalde uyku sorunu yaşamayan bir bebek, herhangi bir etkisi olsa hissederdim.

Bende kanserojen madde olduğunu sanirim bna okudum sağlık ocağının verdiğinde kabizlikta eşlik edince hemen bıraktım bu arada sağlık kontrollerine gidiyor musunuz ben sağlık ocağı dışında doktora götürmedim ilk bebek olunca ailed n uzakta yasayinca tecrubesizlik var

Purferro yu Eczanelerde bulamiyorum bırak eczaneyi depolarında bile yok internette bir iki sitede var ama ne kadar güvenilir ki bilmiyorum

Ilaci ve doktorun sitesini bir araştırayım teşekkür ederm

Bir kaç eklediğim gorseldekine benzer bilgi okuyunca aklım karışmadı desem yalan olur

Eklentiler

• Screenshot_20171228-104323.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 63
İstanbulda gittiğim çocuk doktoru ilk 6 ay mutlaka bişey olmasa da bi çocuk doktoruna görünün demişti. Memurum Ardahan da yaşıyorum burada özel hastane doktor vs yok devlet e gidiyoruz ama doktorumuz çok iyi. Şimdiye kadar gittik inşallah en az 2 ay daha gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…