2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim kızımla aynı kilosu 4.ayda kilo 6350 boy 66 geldi bence eşin kuruntu yapıyor ben zayıf olduğunu düşünmüyorum

Biraz ağır olacak ama Bence Allah’tane belasını istemesin şükretsin. Neler var. Hiçbir sıkıntı göremedim. Canını sıkma :)

6 ayla 1 sene arasinda yakalarmis ama iste ana yuregi cop cop emsin,hemen büyüsün istiyor:)
6 aydan sonra anne sütünün kalitesinin dustugunu soyledi gecen aksam bi tanidik,dogru mu?

irem nasil,gelisimi,kilosu,keyfi?

bari eşler bunu yapmasin lutfen ya!!!
ben olsam sadece doktorumu dinlerdim ve esim bile olsa moralimi bozmasina izin vermezdim.

Benim kızımda 3240 doğdu şuan 5900 doktorumuz gayet normal diyor. Önemli olan gelişimi hareketleri vs. Kilolu olup hantal olmasındansa gelişiminde sıkıntı olmadığı sürece zayıf olmasında sıkıntı yok bence. Ayrıca zayıftı değil bebeklerimiz sadece kilolu değiller. Boy konusunda bişey diyemiyorum benim kız atak yaptı bu ay 51 cm doğdu şuan 69 cm

İnşallah tekrarlamaz canım, biz de alerji uzmanına gideceğiz, biz de vücudun her yerinde var yüzünde bile hafif çıkmaya başlamıştı..

Evet canım kuruluk var bizde herzaman.Çözüm bulamadım bir türlü şimdi iyice kötü oldu .Bir de anne gibi hissedip kadın gibi hissedememekte kurulugu artırıyor iyice

A AysheDuru kan damlası purferro sen mi kullanıyodun acaba? Kilosuna göre mi verilecek. Detaylı yazmıştın sanırım ama kusura bakma hatırlayamadım bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…