2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah tekrarlamaz canım, biz de alerji uzmanına gideceğiz, biz de vücudun her yerinde var yüzünde bile hafif çıkmaya başlamıştı..
Çok enteresan iki gündür boynunda biraz kızarıklık vardı, krem sürüyordum ama şurup içirmiyordum geçti diye, dışarıdaydık bugün eve bir geldim üzerini değiştirirken farkettim ki tekrar kızarmaya başlamış, hemen şurubu içirdim , şuan uyuyor sabah ne olacak halimiz bakalım. Ne zor bişeymiş bitmedi gitti. Salı günü de bir prof tan randevu aldım bakalım o ne diyecek?

Demir damlası sidefer kullanan var mı? Güya dişlerde leke yapmıyormuş, kiloya göre verebilirsiniz dedi doktor.

Demir damlası sidefer kullanan var mı? Güya dişlerde leke yapmıyormuş, kiloya göre verebilirsiniz dedi doktor.

Vegaferon verdi bize sağlık ocağı. 4 damla . 4 aylık başında verdi ama ben bugün başladım kullanmaya . Tahlil falan yapmadan verdi kilosu da iyi bebeğimin. Ama şimdi az emiyor gibi geliyor ya bari demirsiz kalmasın

Ben kullaniyorum yanlız bana kilosuna göre değil üç damla vericeksin dedi rengi kırmızı değil leke yapmayabilir ama yine bir küçük kaşık su ver dediği için veriyorum

Bana da vegaferon verdiler sağlık ocağından ama çocuk doktoruna danışmadan vermedim, o da pek önermedi içinde paraben varmış.

Doktorun gelişimi hakkinda ne düşünüyor? Eger iyi diyorsa kontrole eşini de götür doktor söylesin. Yok yere canımı sıkıp sütümü azaltma diye tehdit edebilirsin bence
Doktora göre gayet normal o da duydu aslında ama değişik bir düşünce hakim kendisinde bi daha desin dediğini söyleyeyim haklısın belki vazgeçer

Aynen. Hantal olmasından çok daha iyi diye düşünüyorum ben de. Hareketli maşallah keyfi yerinde sıkıntı yok ama bana gelenler geliyor sinir ediyor gıcık

Merhaba forumda yeniyim böyle yasanilanlarin paylasildigini bilsem ilk gün katilirdim şimdi olmuş 6833 sayfa 6794 kadar geri sarabildim. Acaba WhatsApp ta bu grubu yapamaz miyiz ek gıda uyku eğitimi aşılar oyuncak tasarımı etkinlik önerileri Vs çok hızlı geçmiş sohbeti okuma gibi kolaylıklar olurdu sanki inşallah öyle bir şey olurda daha çok yazdıklarınızı takip ederim hayırlı geceler mutlu yıllar herkese

Bizdede egzama var canım yüzünde küçük bölgede biraz da bacaklarin da doktor bir krem önerdi 2 gündür kullaniyoruz bakalim etki edecek mi

Üyelik tarihin Mayıs 2016 aslında haberin yokmuydu anneler grubu olduğundan hoşgeldin şimdiden sonra katılırsın bol bol

Whatsapp grubu kurmak forumda yasak, hesaplar iptal edilebilir. Buradan konuşuyoruz hepimiz, sonradan da dahil olsan sorun değil derdini yazarsan yardimci olabiliriz. Uyku eğitimi için başlığımız yok burada konuşuyoruz ama blw için çok grup var forumda. Temmuz anneleri, ağustos anneleri daha tecrübelileri okumak istersen haziran temmuz anneleri de var sanırım. Oralarda destek bulabilirsin. Eğer bulamazsan sayfaları söyle yardimci oluruz
Diğer tüm konularda da yardımcı olabilirler sana forumda çok çeşitli konu var.
Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…