2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sevgili anneler yeni geldiğimden aklımdaki her şeyi peşpeşe soruyorum şampuan ve deterjanda neleri tercih ediyorsunuz ben unibayb kullanıyorum zararlı olduğuna dair bir bilgisi olan varmı
Içime sinmese de camaşır deterjanı da omo kullanıyorum eşim almış gelmiş :)

Bizde uni baby kullanıyoruz ama köpük olanı değil diğer yenidoğan ı. İlk başta eşim bayağı bi araştırmıştı sonuç olarak bi zararına rastlamamıştık. Artık onu bulamadığımız için bübchen siparişi verdik bu sefer. Deterjan da dalan roxy kullanıyorum

Bizde sıvı olanı kullanıyoruz paraben boya sls sles yok Vs dediği için

Masallah kac aylik bilmiyorum ama bana ac kalma suresi uzunmus gibi geldi eger gelisimi normalse hic dusunme keyfini cikar derim :) bizde rekor deliksiz 4 saat ustune cikamadik henuz o dq cok nadir her gun degil :)

4.5 aylık :)
Gelişiminde kilo alımında sorun yok çok şükür.bizimki uykuyu seviyor.ama mama yediği için daha tok oluyor diğer bebeklerden.bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Doktoru derken düzenli gidiyor musunuz ben götürmedim de kötü mu yapıyorum ki
Şampuan olarak Eyüp Sabri tuncer kullanıyorum deterjan dalan roxs ama 6. Aydan sonra başka deterjana geçicem ek gıda lekelerini çıkarmıyormuş çünki

Canım ben her saat başı sağdım.
Farkı oldu arttı.ama bazı sebeplerden dolayı bitme seviyesine geldi.
Sen yarım saatte bir 5 dk sağ.işe yarıyor.

Şampuan bio baby
Çanaşır deterjanıda chicco aldım.

Leke çıkaran deterjan varmı kızlar?

Şampuan olarak Eyüp Sabri tuncer kullanıyorum deterjan dalan roxs ama 6. Aydan sonra başka deterjana geçicem ek gıda lekelerini çıkarmıyormuş çünki
Bizim kız bazen fazla sütü çıkarıyor oda leke yapıyo sarı sarı direkt atıp denemedim hiç frosch leke çıkarıcı kullanıyorum onlarda, birde kaka lekelerinde. Acaba direkt leke çıkaran deterjan var mı ki

Canım şuara sabahları kıştan hazırladığım domates sosu ve farklı olarak birde çekirdek yedim. Fındık fıstık alerjisi duydum da ayçekirdeğine de olur mu alerji bilemiyorum . Domates de alerjen miş , e yemeklere de domates salçası koyuyorum sonuçta, ayy bilemedim bu işin içinden çıkamıycam sanırım ben.

Şampuan Sebamed kullanıyorum, deterjan Unibaby mavi sıvı deterjan. İkisinden de memnunum. Deterjandan ekstra memnunum.

Muhtemelen domates gibi görünüyor, of domatesin olmadığı yemek mi var Allah aşkına, sadece sebze haşlama yenir bu gidişle, ben de ne yapacağımı şaşırdım şimdi yumurtayı da kesecegim, süt ürünleri de yok kahvaltıda bir zeytin yer yaşarım sanırsam

benim doktor soylemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…