2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de öyle yapıyorum, zeytin, tam buğday ekmeği, çay...

hiç sabit bir doktorumuz olmadı
Bizimde öyle.Her ay baska bir doktordayiz hatta bazen ayda iki kez farklı doktora gittiğimiz oluyor .Bütün doktorlar genelde aynı herşey normal onlara göre ama empati yok adamlarda anneyi rahatlatmak için fazladan birkaç birşey soyle bari ama nerde.Bir de hepsinin tartisi birbirinden farklı tartıyor ne hikmetse

Ben de aynı durumdayim. bitmek üzere sütüm inşallah işe yarar.

Sen elinden geleni yap.sonra keşke yapsaysım diye üzülme..
Bu zamana kadar sağarak yine iyi geldim.
4.5 ay oldu.
İnşaallah ikinci çocukta emzirebilirim.bunda umut kalmadı.
Çocuk heryerimi yalayıp emiyor.ama memeye başını bile çevirmiyor.

Kızlar oda sıcaklığı 22 derece olmalı deniyor ama benim bebemin elleri yanakları buz gibi oluyor vücudu sıcak ama. Netcez:) sizin kaç derece ?

Ayni şeyleri yaşıyoruz cnm malesef. Bazen gaza gelip veriyorum almiyor

Ayni şeyleri yaşıyoruz cnm malesef. Bazen gaza gelip veriyorum almiyor

Hiç mi süt gelmiyor Kızlar? Başka reddetme sebepleri vardır. azıcık süt görüyorsanız bence vardır sütünüz ya 3 tl suya devam mı? Sütüm var var var diyin kendinize daha erken pes etmeyin lütfen üzülmeyin de. :)

Bizimkiler emmiyor ki cnm emseler sorun yokta emmedigi için süt kesiliyor artık 5 aydır sagdim gece gündüz demeden.Artık çok az çıkıyor süt.

Kızlar oda sıcaklığı 22 derece olmalı deniyor ama benim bebemin elleri yanakları buz gibi oluyor vücudu sıcak ama. Netcez:) sizin kaç derece ?
Oturma odası cıvalı termometre 25 yatak odası dijital 23.4 derece neden bukadar fark var bilmiyorum hangisi güvenilir acaba

Bizimkiler emmiyor ki cnm emseler sorun yokta emmedigi için süt kesiliyor artık 5 aydır sagdim gece gündüz demeden.Artık çok az çıkıyor süt.

Hmm anladım tamam. Öyleyse iyi dayanmışsın tebrikler :) hatta Allah çabalarını kabul etsin. Ben mübarek görüyorum bu halleri valla. Maşallah sana. Bugüne kadar içirdiğin her damla şifa olsun bebeğine. Hepimiz için inşallah :)

FarahFarah
B bursa_83 Sensitivewitch
Baska meme reddi yasayan var miydi hatirlayamadim kizlar..
Agâh oldu 4,5 aylik. Allah’a sukur 2 gundue memeyi reddetmeden tutuyor. 3 aydir bu haldeydi. Nasil zor emzirdim, nasil sabrettim kendime sasiriyorum. Her gece “cok sukur bugun de emzirdim”diye uyuyordum, her sabah “acaba bugun de reddedecek mi?”diye geriliyordum.
Ne yontemler denedim. En son anlatmistim yuzustu bacagima koyup, o sirada gogsumu acip cevirip gogsumu veriyordum. O saskinlikla emiyordu bir sure.
Gecen sabah uyandi ve emdi. Baktim sonra da emdi ve daha sonra da. O gun her emmesindeb once titreye titreye aldim kucagima gercekten emecek mi diye.
Ve 3. Gun bugun. Reddetmeden emiyor. Insallah devam eder. Ustumden nasil bir yuk kalkti anlatamam. Esime dedim ki “ emen cocuga bakmakta ne varmis sanki!!” O kadar zoruma gidiyordu artik yani anlayin.
Insallah sizin bebekler de yola girer artik. Biliyorum zor ama az daha sabredin.
Hepiniz ve bebekleriniz Allah’a emanet olsun.

masallah canim masallah kuzuya

canim su yazdigin her seyi aynen yasiyorum,ayni soruyu her sabah soruyorum. hatta emir emmeyince "annecim her sabah bir umutla kalkiyorum ama sen yine emmiyorsun" diye soyleniyorum:)

hakikaten emmek istemeyen, surekli kendini arkaya atan bebegi zaptetmek cok zor.ama suan bana umut oldun. bize de dua et de biz de asalim bu soruunu canim insallah. cok sevindim senin adina

Gözün aydın peki sütün de azalma olmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…