2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
6 ayla 1 sene arasinda yakalarmis ama iste ana yuregi cop cop emsin,hemen büyüsün istiyor:)
6 aydan sonra anne sütünün kalitesinin dustugunu soyledi gecen aksam bi tanidik,dogru mu?

irem nasil,gelisimi,kilosu,keyfi?
Cnm iyiyiz anne sutunun kalitesi dusmez sadece icerigi degisir ki o da bebegin ihtiyaci ne ise ona donusur... tanidigin yanlis biliyor. Bol bol anne sutu 2 yil boyunca hatta devam ettigi kadar cnm unutma anne sutu hastaliklardan da koruyor

Baktim, yoluna giriyor emmesi; yazayim dedim ben de belki bi umut oluruz diye gercekten.
Ayakta emzirmeye calismistim bir ara. Cok yoruyordu, canim aciyordu artik. Bebegi tutmaya calisirken sirtim, omuzlarim agriyordu. Gece yatinca hep bebegi tutarken kullandigim eklemler zonkluyordu. Kollarimin ic kisimlari morarmis gibi aciyordu.
Bir yanda beslenmesi icin emmesi gereken ama emecegi zaman aglayan bebek, bir yanda ilgi bekleyen, sabreden abisi.
Yilmak uzereydim ki toparlaniyoruz sukur.
Bu arada bir de sunu denemistim ama 2-3 sefer emdi oyle: yataga yatirdim, oynadim, guldurdum. Gogsumu acip yanina yatip emzirdim sakin sakin. Anlamadi hic memeyi aldigini o sira ama devami gelmedi. Bir de ben yatarak emzirmeye beceremedim. Boynum agridi.
Allah size de en yakin zamanda gostersin bu guzel gunleri.

Bebeğimin kakası koyu yeşil ya sadece süt içiyor. Demir damlası da etkilermiş ama onu vermeden de bu renkti az Kaka yapıyor zaten takip edemiyorum. Uzun süre yapmayıp yaptıktan sonra yeşil oluyordu sonra hardal sarısına dönüyordu ama son üç dört Kaka hala koyu. Sizin Kaka renkleri nasıl

Maşallah sizeazmin zaferi, hep böyle gitsin, bol sütlü gunleriniz olsun, ek gıdaya geçmeden bu sorunu aşmanız süper olmuş

Kızlar oda sıcaklığı 22 derece olmalı deniyor ama benim bebemin elleri yanakları buz gibi oluyor vücudu sıcak ama. Netcez:) sizin kaç derece ?
Bizim de 23-24 derece ense sıcaksa sorun yok açıkta kalan uzuvlar soğuk olur bebeklerde

Günaydın benim bebeğimin kakasi hep yeşil sadece birkaç kez sarı gördüm.
Bir arkadaş yazmıştı doktoru bile kendi çocuğunun kakasinın ilk bir yıl yeşil olduğunu söylemiş.Artık alıştım bende.

Benimkide öyleydi kayinvalidem üşütmüş mu Vs dedi sürekli bizde artık dayanamayıp doktora götürdük tahlil yapıldı birşey çıkmadı debridat isimli bir sürüp be enterogermina verdi bağırsakları tembellesmesin alısmasın diye çok vermedim üç gün günde bir kez verdim doktor günde üç kez bir ölçek demişti sonra normal sarıya döndü bağırsakları da düzene girdi

Canım biraz geç oldu ama kehribar kolye kullanmıyorum. Nedense korkuyorum kullanmaya, kolye-bebek ikilisi beni korkutuyor :/

Kızlar selamlar,

Hepinize güzel bir sene diliyorum. İnşallah 2018'de bebeklerimizin ilk adımlarına ve ilk sözcüklerine tanık olmak nasip olur. Sağlık ve mutlulukla dolu bir yıl olur.

Bu arada ben saç dökülmesi için bir doktora gözükmek istiyorum. Artık ilaç falan ne varsa kullanıcam ama hangi bölüme gitmem gerektiğini bilmiyorum. Dahiliyenin alanına mı girer sizce, bilen var.mı?

Ben eylül annesiyim benim kız da emerken hep kendini arkaya atıyor ben artık tam uykuya dalarken veriyorum memeyi o zaman güzel emiyor denediniz mi bilmiyorum ama yine de paylaşayım dedim

Ben eylül annesiyim benim kız da emerken hep kendini arkaya atıyor ben artık tam uykuya dalarken veriyorum memeyi o zaman güzel emiyor denediniz mi bilmiyorum ama yine de paylaşayım dedim

evet canim ama uyku moduna girene,mayistirana kadar da canim cikiyor.
kafasini geri atiyor,bacaklarini da ayni sekilde,yay gibi geriyor kendini. onu zaptedeyim emzireyim derken saatlerce ugrasiyorum. baska isimiz yok napalim. buyuyene kadar boyle ugrasicam belli.
tesekkur ederim:)

Günaydın kızlar, bu aralar kanguru arayışı içerisindeyim, var mı tavsiyeniz

Günaydın canım ben boba 4 g kullanıyorum çok memnunun tuniko.com dan almıştım

Selam canım cildiyeye gitmen gerekir arkadaşım

Dahiliye bir tahlil yapar ona göre şu eksik falan der dermatologlar/cildiye bölümü ilgileniyor bu sorunla oraya görün istersen sana ve Ailene de mutlu yıllar :)

Günaydın kızlar, bu aralar kanguru arayışı içerisindeyim, var mı tavsiyeniz
Kanguru için biraz geç değil mi? Oğlum 7800 gr, belimi ağrıttığı için ben taşıyamıyorum artık,eşim taşıyor. Almadan önce bir dene sonra al bence. Ergo baby güzel bir marka.

Cildiyeye gitmen lazim canim.
Emzirdigimiz için dökülüyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…