2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar, bu aralar kanguru arayışı içerisindeyim, var mı tavsiyeniz
Ben lillebaby aldım memnunum ama sadece internette satılıyor çünkü amerikadan satışta. Ama ergo baby 360 çok iyi ben birqz daha ucuz diye lillebaby aldım. Onu almasaydım kesinlikle ergobaby alırdım

Ben lillebaby aldım memnunum ama sadece internette satılıyor çünkü amerikadan satışta. Ama ergo baby 360 çok iyi ben birqz daha ucuz diye lillebaby aldım. Onu almasaydım kesinlikle ergobaby alırdım
Sağol canım,Ergobaby gibi bebeğin yüzü dışa dönük de kullanılabiliyor mu peki.

Kanguru için biraz geç değil mi? Oğlum 7800 gr, belimi ağrıttığı için ben taşıyamıyorum artık,eşim taşıyor. Almadan önce bir dene sonra al bence. Ergo baby güzel bir marka.
Çok geziyoruz ve dışarıda bebek arabasında pek durmuyor,sürekli kucağımızda, benim de çoğunlukla eşim taşır. Ergobaby netten inceledim , jokerde kalmamıştı, deneyerek almak istiyorum.

kizlar nemlendirici kremleri kullanabiliior musunuz cildimiz icin?
bu ara biraz kuruluk var da.emzirirken zarari olur mu?

Bebeğiniz uyanıkken onunla nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz

Şarkı söylüyorum bazen sadece kendim bazen telefonla birlikte , hareketlerini yapıyorum, İngilizce Türkçe başka dillerde dinletiyorum arada. İlahi dinliyoruz. Kur’an da dinliyoruz. Kuran okuyorum sesli. kitap okuyorum yanına yatarak resimleri ona gösteriyorum zaptetmek çok zor oluyor ağzına götürmek istiyor :) yüzünü kapatmalı oyunlar oynuyoruz. Hiç nefes almadan sohbet ediyorum şaşkın şaşkın dinliyor. Güzel şeyler anlatıyorum . Çoğu zaman her yaptığım etkinliği ona anlatıyorum. Namaz kılarken beni görmesini sağlıyorum. Oyuncaklar diş kayıcılarla vakit geçiriyor biraz. Biraz kucakta gezinti öyle öyle gün bitiyor. :) dışarı hiç çıkmayız. Pek fazla insan da görmüyor ben kılıktan kılığa girerek doldurmaya çalışıyorum boşluğu bakalım tek istediğim yaz gelsin

Çoğunlukla aynı şeyleri yapıyoruz kitap okuma dışında hangi kitaplarla başladınız ben daha hiç almadım neler aldınız fikir verirseniz sevinirim kiliktan kılığa girmek mi Evet bir yaz gelse gezintilwr uzun banyo keyifleri Vs çok güzel olacak

Çok geziyoruz ve dışarıda bebek arabasında pek durmuyor,sürekli kucağımızda, benim de çoğunlukla eşim taşır. Ergobaby netten inceledim , jokerde kalmamıştı, deneyerek almak istiyorum.
İstanbul'daysan Etiler'de Opera İstanbul var, Ergobaby Türkiye distribütörü. Biz oradan aldık. Dışadönük taşıma önerilmiyor omurga yapısını bozdugundan dolayı. Belli bir yaştan sonra kısa süreli taşınabiliyor sanırım sadece. Onu alırken satıcıya sorarsın.

Bazen benim kızda emmek istemiyor kendim sırtüstü yatıp,Nehiri yüzüstü üstüme yatırıyorum etrafa bakarak emiyor , denemediysen bide öyle dene canım

Önce dermatolojiye gitmen gerekiyor cnm. Sana ve ailene de sağlıklı mutlu yıllar inşallah

Yok cnm olur mu öyle şey, ne oyalaması :) biz kendi doktoruna devam ediyoruz. Sağlık ocaklarında da iyi doktorlar var elbette ama devletin protokolünü takip etmek zorundalar, fazla inisiyatif kullanamadıklarını düşündüğümüz için tercih etmiyoruz. Kendi doktoru için de demir takviyesi demir eksikliği görülmeden başlanması gereken bir tedbir zaten; tartışmaya açık olmadığını düşünüyor. Bana da daha mantıklı geldiği için ihmal etmemeye çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…