2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sakın bebeğinizin gaz sıkıntıları bitti diye güvenip, benim gibi kuru fasulye yemeyin . Öğlen yedim bişi olmadı diye akşamda yedim. 5aydır canım çekiyordu Uykularımız düzene girdi diye sevinirken, sabaha kadar kıvrandı yavrum ya bidaha aslaaaaa yemiycem

Ama ne yazık ki İstanbulda değilim.İzmir de yok mudur acaba distribütör?

Şampuan bio baby
Çanaşır deterjanıda chicco aldım.

Leke çıkaran deterjan varmı kızlar?
Ben dalan roxyden memnunum ama 60 derece de yikiyorum lekeler icin ancak etki ediyor cok batmissa bazen yasiyoruz farmasinin cok amacli deterjani var onden onunla duruluyorum cok ise yariyor o her leke uzerinde etkili agartmadan cikatriyor.

benim gibi ben de nohut yiyeym dedim ben pisman oldum

Kızlaaar telefonum bozuldu ve sifremi vs unutmustum , annemde de vodafone cekmedigi icin sifreyi sıfırlama olayım gecikti
Oncelikle herkese gecikmis bir iyi seneler diyeyimm...
Herkese ailesiyle,bebeleriyle saglıklı,huzurlu ve mutlu bir yıl dilerim...
Sayfaları henüz okuyamadım... cok birikmiş,okumaya calısacagım...
umarım herkes cok cok iyidir...
Hepinizi öpüyorum

Herkese merhaba. 1 Ocak gerçekten yeni bir başlangıç oldu bizim için. Dün nohut yemiştim dün akşam zor uyudu ama ondan mı atmaktan mı bilemedim çünkü uyuma pozisyonuna yatırınca bastı yaygarayı kaldırıp oynayınca çok mutlu. Bugünde tüm gün iyiydi ama şimdi uyuyamıyo hep bi ağlama modu. Acaba bu atakta 18.haftada başlar mı ne kadar sürer birde işe başladım bugün herşey üst üste geldi

Ben de aynısını yaptım. Fasulye yedim. Çok güzel oldu diye ertesi gün de yedim. Çocuğum üç gün balon gibi gezdi. Ondan beri çok canım çekse de yemiyorum. Ama çok çekiyor yani

Ama ne yazık ki İstanbulda değilim.İzmir de yok mudur acaba distribütör?
Firmayı arayip öğrenebilirsin. Belki bayileri vardır İzmir'de.

Valla 3.aydan sonra gaz olmuyor falan hikaye yani.bi süre daha yememekte fayda var.

Bizimde kan ilacına başlayınca oldu hatta kan çıktı. İlacı bıraktık, şimdilik normale döndü kaka rengi, ayrıyetten bakso damla verdi günde 6 damla onu kullanıyoruz.

MaşaAllah akıllı Agâh'a, sizin adınıza cok sevindim umarim baki olur. Tesekkur ederim hepten umut doldum, bizde 2.ayindan itibaren yaşıyoruz red illetini umarım bizimde tamamen biter. Bu ara ya cok iyiyiz, ya cok kötü. Farkettim ki uykusunu alırsa iyi emiyor bende ha gayret uyutma cabaları içindeyim. Uyku pencerelerini kaçırmamaya calışıyorum, daha once yaptıgım gibi şş pat ile sakinlestirmeye calışıyorum. Bazen ise yarıyor, bazen yaramıyor. Ama bu meme reddi ve uyku olayında anladım ki en onemli sey stres yapmamak ve zorlamamak. Sizde Allaha emanetsiniz canım, arada tecrübelerinden bizi de faydalandırmayı unutma.

İnternetten baktım evet var, ama ben dışa dönük de taşınabildiği için istiyordum kanguru almayı, şimdi sen ve birkaç arkadaş daha o pozisyonun uygun olmadığını yazınca araştırdım, evet öyle yzıyor nette. O zaman yüzü bana dönük en çok kaç ay daha taşıyabilirim ki, bundan sonra etrafa bakınıp çevreyi keşfetme dönemleri,ç.

Bence hiç gerek yok ama sen bilirsin arabada dışa dönük durmuyor mu

Kızlar birkaç hafta hiç kusmamiz olmadı artik bitti derken yine sürekli kusmaya basladik sizin kısmalar bitti mi?

Bizimde kan ilacına başlayınca oldu hatta kan çıktı. İlacı bıraktık, şimdilik normale döndü kaka rengi, ayrıyetten bakso damla verdi günde 6 damla onu kullanıyoruz.
Ay ben de tam onu yazmaya geldim ya sanki böyle pul biber gibi kırmızılıklar gördüm ondan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…