2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebeğiniz uyanıkken onunla nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz

Yatagin uzerinde ya da yerde minder uzerinde egzersiz yapiyoruz donme hareketlerli yapiyor cingirak, bez kitap onlarla oynuyoruz biraz. Oyun halisinda oynuyor 15 20 dk. Ana kucaginda oturtup hikaye kitabi okuyorum zeka kartlari gosteriyorum. Sarki soyluyorum karisina gecip dans ediyorum. Elimle parmak oyunlari yapiyorum eller ilgisini cekiyor. Mutfakta isim oldgugu zaman ana kucagini mutfaga getiriyorum ben is yaparken o eteafi seyrediyor beni izliyor o arada da yaptiklarjmi anlatiyorum cocuk sarkisi soyluyorum. Kucagima alip evde geziyoruz. Ama bazen sıkıldıgımız oluyor. Siz neler yapiyorsunuz.

Günaydınnnn. Ben geldimmm bir haftadır tlfnum servisteydi ancak gelebildim:) geçmişe dönemedim çok birikmiş. B bursa_83 yazmışsın ancak görebildim. Çocuklar iyi çok şükür. Büyük serumdan sonra kendine geldi. Küçüğede bulaşmadı. Şu aralar gece uykusuzluğumuz hariç herkesin keyfi yerinde. Bu arada herkese iyi seneler. Güzel bir yıl olması dileğiyle

Bende anasinifi öğretmeniyim biraz daha aktif olmam gerekirken hiçbirşey bilmiyor gibiyim şarkı söylüyorum konuşuyoruz kuran dinletiyorum şarkılar dinletiyorm kendim konuşacak bir şey bulamazsam masal anlatıyorum müzikli oyun halisinda yeni yeni oyuncaklara uzanmaya oynamaya başladı bazen susturamazsam evi dolaşıyoruz yada karşısında gariplikler yapıyorum gülüyoruz hayvan takltleri yapiyorum doğudaki çocuklara Türkçe öğretmek için aldığım büyük resimler var onları gösterip isimlerini söylüyorum gibi

kizlar emiri daha gastro ya goturmedim,yani alerji kesin degil ama ben yine de sut diyetine baslayim dedim ama kahvaltida ne yiyecegimi bulamiyorum

diyet yapanlar el ativerin bi

ev

hep aynı şeyler biryerden sonra rutine biniyor bebekler değişiklik farklılık istiyor. umarım burdan farklı fikirler çıkar.

kizlar emiri daha gastro ya goturmedim,yani alerji kesin degil ama ben yine de sut diyetine baslayim dedim ama kahvaltida ne yiyecegimi bulamiyorum

Canım ben genelde zeytin ve reçel yiyorum bazen de fırında patates yapıyorum

Selamlar gezmelerden döndüm. Yine ev modu :) Insan gezmeye alışınca gezmesiz yapamıyor değil mi? Hep gezsem, hep biri yemek getirse önüme koysa :)))
Yeni yıl planlarını paylasanlara teşekkür ediyorum. Herkese güzel bir yıl diliyorum.
Benim bu yıl yapılacaklar listem biraz kabarık sanırım :)
Aslının 2018 planları
Smm belgesi almak
Alesten 90 üzeri almak
Nanoteknolojide yl ya da doktoraya başlamak
Ornek olmak adına damla için şekeri bırakmak
Yolda olan yeğenlere oyuncak ormek
Daha sosyal olmak
5 kilo vermek (minimum)
Zamanı iyi kullanmayı öğrenmek ( bir nevi süper anne olmak)
Hımmmm başka...
Şimdilik bunlar var aklıma gelmedi başka. Ama bunları yapsam zaten baya baya bir yılı başarı ile tamamlamış olacağım:)))

karar vermek basarmanin yarisidir

sadece ikisiyle nasil doyuyorsun canim
Valla sorma bir tane ekmek yiyip kalkıyorum ama artık ben de deneme yanılma yapıyorum mesela bu hatta süt ürünlerini yemeğe başladım bir sorun olmadı henüz haftaya yumurta yiyeceğim.Ayrıca mutlaka kalsiyum tableti kullanmalısın bebeğin gelişimi ve senin kemiklerin için.Bazen sabah bir kalkıyorum ellerim bile ağrıyor

herkes iciyor mu kalsiyum destegi?

Bu arada kızlar bir şey öğrendim anne demir alsa da almasa da anne sütünden geçen demir oranı sabitmis.

Yumurta, zeytin, ekmek, bal, reçel, tahin pekmez. Şeker ağacı çıkacak içimden, artık aklıma geldikçe midem bulanmaya başladı.
Bazen patatesli yumurta da yapıyorum.
herkes iciyor mu kalsiyum destegi?
Ben daha başlamadım hala decavit içiyorum ama başlayacağım çünkü diyet uzayacak gibi geliyor. Bu arada ben kırmızı eti de bıraktım çünkü kırmızı et yedikten sonra da kan geldi, çapraz reaksiyon yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…