Evet sıfırdan hazırlandım Mecburen bir şey bilmiyordumsifirdan miydi?
Yumurta, zeytin, ekmek, bal, reçel, tahin pekmez. Şeker ağacı çıkacak içimden, artık aklıma geldikçe midem bulanmaya başladı.
Bazen patatesli yumurta da yapıyorum.
Ben daha başlamadım hala decavit içiyorum ama başlayacağım çünkü diyet uzayacak gibi geliyor. Bu arada ben kırmızı eti de bıraktım çünkü kırmızı et yedikten sonra da kan geldi, çapraz reaksiyon yapıyor.
Evet sıfırdan hazırlandım Mecburen bir şey bilmiyordum
Benim doktorum kes demedi, yiyorum o yüzden. Tereyağı ve her türlü süt ürünü yasak. Haftasonu fırınlanmış süt ürünlerini tüketmeye başladım yine doktor önerisiyle, yavaş yavaş açacağım diyeti sanırım.aynen ya recelden baldan baska yiyecek yok. ot yiyordum ben. annemin bir arkadasi otun kokusu emerken gelebilir demis. onu da kestim.
yumurtayi kesmek gerekmiyor mu,yiyebilir miyiz?
tereyag da yiyemiyoruz canim
ben suan ne kan,ne tiroid ilaclarimi aliyorum. iyice biraktim kendimi. saldim cayira mevlam kayira modundayim. kendimi bakima almam lazim. halsizligim cok fazla. elim kolum kalkmiyor. ruhen de yorgunum. ilaclari almadigim icin boyleyim. vitamin destegi sart sanirim bana.
defnecik napiyor?
2018 Ekim ayında başlıyorum inşallah canım. 12 ay ücretsiz izin aldım. O zamana bitiyor artık. Ama benden bi yeterlilik belgesi istediler. Onun için kursa filan gitmem gerekecek Şubat gibi. Bakalım nasıl olacak. Kendimi toplamam lazım bir an önce. Erzurum'da evet kurum.ne zaman basliyosun ise,belli mi,erzurumda mi calisacaksin?
Benim doktorum kes demedi, yiyorum o yüzden. Tereyağı ve her türlü süt ürünü yasak. Haftasonu fırınlanmış süt ürünlerini tüketmeye başladım yine doktor önerisiyle, yavaş yavaş açacağım diyeti sanırım.
Kendine dikkat et, Emir'in sana ihtiyacı var sağlıklı olman önemli. Tiroid için tahlil yaptırdın mı doğum sonrası?
Defne iyi de huysuz, gönlünü eğliyorum ben de mecbur.
2018 Ekim ayında başlıyorum inşallah canım. 12 ay ücretsiz izin aldım. O zamana bitiyor artık. Ama benden bi yeterlilik belgesi istediler. Onun için kursa filan gitmem gerekecek Şubat gibi. Bakalım nasıl olacak. Kendimi toplamam lazım bir an önce. Erzurum'da evet kurum.
İhmal etme bence de yaptır muhakkak. Sağlık ocağında olmuyor muydu senin testlerin?saglik ocagina gitmistik asi icin(2.ay) .
o zaman evimizin ordaki hastanede kan vermistim,orda yapiliyordu takibim. sonuclari ogleden sonra gosteriyoruz. evde islerimiz vardi. onlari halledip anneme gelirken gosteririz diyordum unuttum. hastane anneme 25 km uzaklikta. tekrar da gidemedim. buralarda ozel hastaneye gideyim dedim,onu da ihmal ettim oyle kaldi.
haklisin oglusumun bana ihtiyaci var. haftaya da eve gececegiz buyuk ihtimal.yalniz olacagim. kara kara dusunuyorum napacagimi. ilac destegi lazim bana kesinlikle.
egitimi naptin?
Darısı başına inşallah hatta daha iyisi olsun.cok guzel canim masallah. cok ozeniyorum sana. hem devlette basliyorsun hem annen bakacak damlaya,sanslisin:)
darisi basima:)
ben kpss yi mayista saniyordum,az kaldi yetisebilir miyim diye dusunurken,tarihe bakayim dedim. 22 temmuzmus:)
sevindim ama iste emirle nasil calisirim onu dusunuyorum.
sen kursa giderken damla ya kim bakacak?
annenler emekliligi bekliyorlardi yanlis hatirlamiyorsamerzuruma gelmek icin.
benim de eltim orda,erzurum deyince o geliyor aklima
laf aramizda cok severim
Ben sadece ekmek, reçel ve zeytin yiyorum şuan. Arada renk olsun diye haşlanmış ya da kızarmış patates o kadar. Tiroid ilaçlarımı düzenli alıyorum, yorgunluğun ondan da olabilir senin aksatma netice de bizim için önemli bu hapların düzenli alınması.Kalsiyumu yeni doğum yapmış bir doktor arkadaşım tavsiye etti calcimax kullanmaya başladım bir haftadır falan, tavsiye ederim.kizlar emiri daha gastro ya goturmedim,yani alerji kesin degil ama ben yine de sut diyetine baslayim dedim ama kahvaltida ne yiyecegimi bulamiyorum
diyet yapanlar el ativerin bi
İhmal etme bence de yaptır muhakkak. Sağlık ocağında olmuyor muydu senin testlerin?
Eğitim kapıda an meselesi. Bekliyorum bakalım doğru zamanı. Sonuca ulaşınca yazarım
Emir nasıl?
Darısı başına inşallah hatta daha iyisi olsun.
Evet daha çok var eskiden de Temmuz ayıydı benim gireceğim yıl öne çekildi. Sindi yine eski haline dönmüş. Valla o gece uykusuna yatınca sen de yavaş yavaş çalışmaya başla artık. Hem bebeğin de şansına:)
Ya babamin emeklilik dilekçesi kabul edilmedi ve bir yıl dahaa uzadı. Bakalım nasıl olacak. Annem ben gelirim diyor kurs zamanı ama babam tek kalacak ona üzülüyorum. Biraz isler karıştı yani.
Hahaha:))) Erzuruma gelirseniz beklerim o zaman.
Yok canım 1kv üstü elektrik tesislerinde yetkinlik belgesi. Gidip mühendislik bölümünden ders almam gerekecek okulun ikinci dönemi kadar sürüyor.amin canim insallah,sagol:)
baban idare eder,damla kuzusu oncelikli simdi
kac ay kurs?
kpss yi her kazanandan mi istiyorlar smm dedigin belgeyi?
smm yi serbest mali kusavir diye actim kendimce
dogru mu?
gelmez miyiz canim,ooo her sene ordayiz
sagolasin yine de
Ben sadece ekmek, reçel ve zeytin yiyorum şuan. Arada renk olsun diye haşlanmış ya da kızarmış patates o kadar. Tiroid ilaçlarımı düzenli alıyorum, yorgunluğun ondan da olabilir senin aksatma netice de bizim için önemli bu hapların düzenli alınması.Kalsiyumu yeni doğum yapmış bir doktor arkadaşım tavsiye etti calcimax kullanmaya başladım bir haftadır falan, tavsiye ederim.Gretchen Grundler ın da dediği gibi kendimize daha çok bakmalıyız ki miniklere yetebilelim. Aslında uçaklarda da söylendiği gibi (acil durumda önce kendi maskenizi daha sonra çocuğun kini takın) önce biz iyi olmalıyız ki, onlar iyi olsun. Ben geçenlerde şu egzama illeti ile uğraşıyoruz ya bu ara kendimi ona geleceğine bana gelsin , ona birşey olmasın derken buldum, sonra da ne kadar yanlış dua ettiğimin farkına vardım.Aslında öyle demek yine Allahtan şifasını istemeliydim, ben hasta olduğumda ona bakamadığım için daha çok üzülecektim ki belim tutulduğunda bir hafta yataktan kalkamadım, kayınvalidem mecbur kozımın bütün bakımını üstlendi, yataktan kalkamamaktan çok , onun ihtiyaçlarını giderememek bana acı vermişti. Neyse konuyu nerden nereye bağladım.
Aynen ben de çok saldım yaa 2018 de toparlayalım kendimizi artıkkesinlikle cok haklisiniz canim,kendimi salmakla hata ettim. iyice robota bagladim kendimi. sabahtan aksama ayni seyleri yapmaktan kendimi unuttum,saldim. en onemlisi de haplarimi ihmal ettim.
biz iyi olmazsak bebislere de bakamiyoruz.
Mrb canım benimde 85 almam gerekiyor atanabilmem için. Mertin uykuları düzensiz gexe uykusuna çok geç yatıyor. Çalışabilir miyim bilmiyorum ya. O uyuunca ben zaten direkt uyuyorum gözm yatakta oluyor. E eşim ben yardım ederim çalışmaya başlarsan diyor zaten işten 4.30 da geliyor her gün ve haftada 4 gün çalışıyor. Hafta sonuda evde. Yapabilir miyim bilmiyorum ya eğitim bilimlerini çok seviyorum hatta mertle ilişkilendirince daha zevkli hake bile geliyor fakat genel kültürü hiç sevmiyorum tarih özellikle. Sağlam bi gaza ihtiyacım var galibaOna 4.5 ay hazırlanmistim
Yok canım 1kv üstü elektrik tesislerinde yetkinlik belgesi. Gidip mühendislik bölümünden ders almam gerekecek okulun ikinci dönemi kadar sürüyor.
Ciddiyim gelirseniz görüşelim:)
Canım kim demişse doğru demiş geçen gün roka yedim ki çok severim biraz abarttım yemeyi. Akşamına merti emzirirken roka kokusu geldi burnuma ya şaka giibi mertte roka kokmaya başladıaynen ya recelden baldan baska yiyecek yok. ot yiyordum ben. annemin bir arkadasi otun kokusu emerken gelebilir demis. onu da kestim.
yumurtayi kesmek gerekmiyor mu,yiyebilir miyiz?
tereyag da yiyemiyoruz canim
ben suan ne kan,ne tiroid ilaclarimi aliyorum. iyice biraktim kendimi. saldim cayira mevlam kayira modundayim. kendimi bakima almam lazim. halsizligim cok fazla. elim kolum kalkmiyor. ruhen de yorgunum. ilaclari almadigim icin boyleyim. vitamin destegi sart sanirim bana.
defnecik napiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?