2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen ben de çok saldım yaa 2018 de toparlayalım kendimizi artık

aynen canim ya:)

bu vesileyle yazmis olayim.benim de 2018 den beklentim oğlusumun yürümeye basladigini gormek,kendimi toparlamak,kpss ye calisma istegi,azmi ve zamani bulmak,boyun agrilarimdan kurtulmak,araba almak,dinlenebilecegim guzel bir tatil yapmak olsun.

Verem aşısının yarası huzursuzluk ya da acı yapar mı çocuğa?

Ben de hasta olduğumda ilgilendim ama zordu ve sabrım çok azdı; onda bile nasıl üzüldüm sabredemeyeceksem neden yaptım ki çocuğu diye, kendime kızdım bir de. O yüzden en güzeli uzak olsun hastalıklar.

Sonuçları başkası alamıyor mu diyeceğim ama almaması gerekir normal zaman için. Online yüklüyorlar mı peki bir siteye falan? Ya da maille atmalarinı istesen?
İnşallah bu savaşı sen kazanırsın. Emir Bey, Üzgünüm ama bu savaşı kaybeymen ikimizin de yararına olacak.

esin 4.30da gelip 3 gun de evdeyse ve yardim da ederim diyorsa daha ne duruyorsun canim

benim de sorunum uykusuzluk
emir uyusun diye gozune bakiyorum.

ben de nefret ediyorum tarih dersinden,yapamayinca daha da soguyorum ve annem tarih ogretmeni

Hanımlar demin arkadaşım aramış konuştuk 1yaşında kızı var onunda. Ek gıdaya geçtin mı dedi 6 ay dolmadı daha bekliyorum dedim. E niye vermiyorsun hâlâ bişey çocuğun bida yemek yemez bak büyümüş doymuyordur artık anne sütüyle , yoğurt yap yedir şimdiden elma püresi ver doysun dedi hatta bi arkadaşını anlattı çocuğuna çok dikkat ediyordu senin gibi 6ayı bekledi çocuğu şimdi çok yemek seçiyor yemiyor yemek falan dedi. Annesi ek gıdaya geç başladı sütünü sağıp sağıp biberonla içiriyordu dedi.
Dişi çıktımı diye sordu hayır dedim yoğurt yedirmeye başla sağlam olur dişleri kalsiyuma ihtiyacı var onun anne sütü onu karşılamaz dedi.
Yani bunları duymak çok onur kırıcı bişey. Ben evladımın kötü olmasını ister miyim?
Ona verebileceğim en güzel şeyi veriyorum. Anne sütü ...
Arkadaşım dediğim kişiden bunları duymak çok üzdü beni.
Sadece içimi dökmek istedim.

Kizlar nedir bu sut diyeti basini kacirdim bulamiyorum anlayamadim yardimci olur musunuz neden boyle bir diyet yapiyorsunuz ?
Bebeğine inek sütü alerjisi yapnlar yapıyor cnaım benim bebeğimdede vardı kakası mukusluydu süt diyeti önerdi doktorum. Süt ürünleri ve sütü hiç tüketmiyorsun. Eğer bebeğin düzelmişse süt diyetine devam. Ama aynıysa yiyebiliyorsun. Yani nacizane doktorumdna öğrendiklerim bunlar.

Sanirim arkadasin anne sutu icin uzmanlarin bile saygiyla bahsettigi birsey oldugundan habersiz canim ben kulak asma derim ilk cocugum ama iki tane yegenim var yengem de kimseye kulak asmadi sutu geldigi surede ek gida icin acele etmedi ikisi de yeme icme zorlugu yasamadi buyurken de sutu kestikten sonra da dr bile gelisimi normal seyrindeyse ek gidaya baslamaya gerek gormuyor. Herkes cok bilincli degil bu konuda kimsenin evladinin huyu suyu da bir olmaz o senin cocugun arkadasin bile olsa sadece tavsiye de bulunabilir evladin icin yine en iyisine karar verecek olan sensin

Anladim sagol canim dikkatli olmak gerekiyor tabi sizin de diyetleriniz sonuc verir umarim ...

Evet tabi ki öyle ama ben sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi davranmaları üzüyor beni. Benim evladım ya neden kötülüğünü isteyeyim ki. Yoğurt verip kalsiyum almasını sağlamamı anne sütünün onu karşılamadığını söylüyor. bunu söyledikten sonra hee hee dedim geçtim. Nedir yani. İneklerin sütü de yavruları için geliyor. Benim sütüm de yavrum için.

Aynen oyle :)

Buna yorum yapmazsam olmaz.
Çocuğun altını değiştirirken teyzem geldi.
Çocuğun çıplak ayağını KOMPLE ağzına aldı şoklara girdim.!!!

Bişey desen alınırlar,demesen içine dert olur.ve her gördüğünde aynı şeyi yaparlar.
Bu yüzden devamlı uyarıcaz.

Banada diyorlar başla başla diye.
Yemeğin suyundan ver çorba ver vs vs.hiç bişey vermedim.bende heves ediyorum ama her şeyin bi zamanı var.
Belki dr beni ek gıdaya erken başlatır sütüm olmadığı için.
Ama senin mis gibi sütün var.doyuyor çocuk daha ne.
Yiyeceği hiç bir yiyecek senin sütünden daha faydalı değil.kimseyi dinleme..

Ben olsam onur kırıcı diye düşünmezdim karşımdakinin kalbini kırardım hı sanmaki böyle biriyim değilim ve değildim kimseye karşı güler yüzümü bozmam ama bu bebeye karışma işleri bıktırdı artık :)

Benide aynen öyle güzellikle anlatıyorum kırmak istemiyorum çok bilmiş demesinler diye ama yok olmuyor. İnek sütündeki kalsiyumu anne sütünden üstün tutuyor karşımda ki ne diyebilirimki

Dinlemiyorum ama zorla bişi diyen çıkıyor. Halbuki kimse kimseye karılnasa saygı duysa hayat daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…