Aynen ben de çok saldım yaa 2018 de toparlayalım kendimizi artık
Ben de hasta olduğumda ilgilendim ama zordu ve sabrım çok azdı; onda bile nasıl üzüldüm sabredemeyeceksem neden yaptım ki çocuğu diye, kendime kızdım bir de. O yüzden en güzeli uzak olsun hastalıklar.Ben sadece ekmek, reçel ve zeytin yiyorum şuan. Arada renk olsun diye haşlanmış ya da kızarmış patates o kadar. Tiroid ilaçlarımı düzenli alıyorum, yorgunluğun ondan da olabilir senin aksatma netice de bizim için önemli bu hapların düzenli alınması.Kalsiyumu yeni doğum yapmış bir doktor arkadaşım tavsiye etti calcimax kullanmaya başladım bir haftadır falan, tavsiye ederim.Gretchen Grundler ın da dediği gibi kendimize daha çok bakmalıyız ki miniklere yetebilelim. Aslında uçaklarda da söylendiği gibi (acil durumda önce kendi maskenizi daha sonra çocuğun kini takın) önce biz iyi olmalıyız ki, onlar iyi olsun. Ben geçenlerde şu egzama illeti ile uğraşıyoruz ya bu ara kendimi ona geleceğine bana gelsin , ona birşey olmasın derken buldum, sonra da ne kadar yanlış dua ettiğimin farkına vardım.Aslında öyle demek yine Allahtan şifasını istemeliydim, ben hasta olduğumda ona bakamadığım için daha çok üzülecektim ki belim tutulduğunda bir hafta yataktan kalkamadım, kayınvalidem mecbur kozımın bütün bakımını üstlendi, yataktan kalkamamaktan çok , onun ihtiyaçlarını giderememek bana acı vermişti. Neyse konuyu nerden nereye bağladım.
Sonuçları başkası alamıyor mu diyeceğim ama almaması gerekir normal zaman için. Online yüklüyorlar mı peki bir siteye falan? Ya da maille atmalarinı istesen?hastaneye 2 defa gitmek(kan vermk ve sonuc) zor oluyor,saglik ocagi yakin diye orda yaptirayim dedim. eski doktorumuz da burdakiler hatali cikabiliyor,hastanede yaptir deyince,bir de endokrinin takibinde olmam gerektigi icin hastaneye gidiyordum.
hadi insallah cok kolay gecsin de bizle de paylasirdin püf noktalarini.
emir de iyi,savasimiz devam
Mrb canım benimde 85 almam gerekiyor atanabilmem için. Mertin uykuları düzensiz gexe uykusuna çok geç yatıyor. Çalışabilir miyim bilmiyorum ya. O uyuunca ben zaten direkt uyuyorum gözm yatakta oluyor. E eşim ben yardım ederim çalışmaya başlarsan diyor zaten işten 4.30 da geliyor her gün ve haftada 4 gün çalışıyor. Hafta sonuda evde. Yapabilir miyim bilmiyorum ya eğitim bilimlerini çok seviyorum hatta mertle ilişkilendirince daha zevkli hake bile geliyor fakat genel kültürü hiç sevmiyorum tarih özellikle. Sağlam bi gaza ihtiyacım var galiba
Rica etsem tavsiye edebileceğin kaynakları paylaşır mısın benimle ?
Mrb canım benimde 85 almam gerekiyor atanabilmem için. Mertin uykuları düzensiz gexe uykusuna çok geç yatıyor. Çalışabilir miyim bilmiyorum ya. O uyuunca ben zaten direkt uyuyorum gözm yatakta oluyor. E eşim ben yardım ederim çalışmaya başlarsan diyor zaten işten 4.30 da geliyor her gün ve haftada 4 gün çalışıyor. Hafta sonuda evde. Yapabilir miyim bilmiyorum ya eğitim bilimlerini çok seviyorum hatta mertle ilişkilendirince daha zevkli hake bile geliyor fakat genel kültürü hiç sevmiyorum tarih özellikle. Sağlam bi gaza ihtiyacım var galiba
Rica etsem tavsiye edebileceğin kaynakları paylaşır mısın benimle ?
Oooo annen çok iyi rehberlik edebilir sana bence hemen faydalanmalısın bilgilerinden .ben de nefret ediyorum tarih dersinden,yapamayinca daha da soguyorum ve annem tarih ogretmeni
Benim ki bağımlı çünkü bana babayla oynarken bile bana bakıp bakıp al beni diye mızırdanıyoresin 4.30da gelip 3 gun de evdeyse ve yardim da ederim diyorsa daha ne duruyorsun canim
benim de sorunum uykusuzluk
emir uyusun diye gozune bakiyorum.
Kizlar nedir bu sut diyeti basini kacirdim bulamiyorum anlayamadim yardimci olur musunuz neden boyle bir diyet yapiyorsunuz ?Canım ben genelde zeytin ve reçel yiyorum bazen de fırında patates yapıyorum
Bebeğine inek sütü alerjisi yapnlar yapıyor cnaım benim bebeğimdede vardı kakası mukusluydu süt diyeti önerdi doktorum. Süt ürünleri ve sütü hiç tüketmiyorsun. Eğer bebeğin düzelmişse süt diyetine devam. Ama aynıysa yiyebiliyorsun. Yani nacizane doktorumdna öğrendiklerim bunlar.Kizlar nedir bu sut diyeti basini kacirdim bulamiyorum anlayamadim yardimci olur musunuz neden boyle bir diyet yapiyorsunuz ?
Sanirim arkadasin anne sutu icin uzmanlarin bile saygiyla bahsettigi birsey oldugundan habersiz canimHanımlar demin arkadaşım aramış konuştuk 1yaşında kızı var onunda. Ek gıdaya geçtin mı dedi 6 ay dolmadı daha bekliyorum dedim. E niye vermiyorsun hâlâ bişey çocuğun bida yemek yemez bak büyümüş doymuyordur artık anne sütüyle , yoğurt yap yedir şimdiden elma püresi ver doysun dedihatta bi arkadaşını anlattı çocuğuna çok dikkat ediyordu senin gibi 6ayı bekledi çocuğu şimdi çok yemek seçiyor yemiyor yemek falan dedi. Annesi ek gıdaya geç başladı sütünü sağıp sağıp biberonla içiriyordu dedi.
Dişi çıktımı diye sordu hayır dedim yoğurt yedirmeye başla sağlam olur dişleri kalsiyuma ihtiyacı var onun anne sütü onu karşılamaz dedi.
Yani bunları duymak çok onur kırıcı bişey. Ben evladımın kötü olmasını ister miyim?
Ona verebileceğim en güzel şeyi veriyorum. Anne sütü ...
Arkadaşım dediğim kişiden bunları duymak çok üzdü beni.
Sadece içimi dökmek istedim.
Anladim sagol canim dikkatli olmak gerekiyor tabi sizin de diyetleriniz sonuc verir umarim ...Bebeğine inek sütü alerjisi yapnlar yapıyor cnaım benim bebeğimdede vardı kakası mukusluydu süt diyeti önerdi doktorum. Süt ürünleri ve sütü hiç tüketmiyorsun. Eğer bebeğin düzelmişse süt diyetine devam. Ama aynıysa yiyebiliyorsun. Yani nacizane doktorumdna öğrendiklerim bunlar.
Evet tabi ki öyle ama ben sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi davranmaları üzüyor beni. Benim evladım ya neden kötülüğünü isteyeyim ki. Yoğurt verip kalsiyum almasını sağlamamı anne sütünün onu karşılamadığını söylüyor.Sanirim arkadasin anne sutu icin uzmanlarin bile saygiyla bahsettigi birsey oldugundan habersiz canimben kulak asma derim ilk cocugum ama iki tane yegenim var yengem de kimseye kulak asmadi sutu geldigi surede ek gida icin acele etmedi ikisi de yeme icme zorlugu yasamadi buyurken de sutu kestikten sonra da dr bile gelisimi normal seyrindeyse ek gidaya baslamaya gerek gormuyor. Herkes cok bilincli degil bu konuda kimsenin evladinin huyu suyu da bir olmaz o senin cocugun arkadasin bile olsa sadece tavsiye de bulunabilir evladin icin yine en iyisine karar verecek olan sensin
Aynen oyle :)Evet tabi ki öyle ama ben sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi davranmaları üzüyor beni. Benim evladım ya neden kötülüğünü isteyeyim ki. Yoğurt verip kalsiyum almasını sağlamamı anne sütünün onu karşılamadığını söylüyor.bunu söyledikten sonra hee hee dedim geçtim. Nedir yani. İneklerin sütü de yavruları için geliyor. Benim sütüm de yavrum için.
Buna yorum yapmazsam olmaz.butun dengesizler beni mi buluyor allahim ya. annemin karsi komsusu tatli getirmis. tesekkur ettigim sirada annem emirle odanin kapisina cikti,komsusu gorsun diye. kadin ne ara iceri girdi ve emiri optu anlamadim. teyzem de yapmisti aynisini. ben mi engel olamiyorum anlamiyorum. 2 gun once de uzerimde kirginlik var demisti. demin de gripliyim dedi gibi geldi,optukten sonra
catlicam sinirimden. anneme de kizdim niye cikiyosun odadan diye.
neyine opuyosun ya,dengesiz kadin.
Hanımlar demin arkadaşım aramış konuştuk 1yaşında kızı var onunda. Ek gıdaya geçtin mı dedi 6 ay dolmadı daha bekliyorum dedim. E niye vermiyorsun hâlâ bişey çocuğun bida yemek yemez bak büyümüş doymuyordur artık anne sütüyle , yoğurt yap yedir şimdiden elma püresi ver doysun dedihatta bi arkadaşını anlattı çocuğuna çok dikkat ediyordu senin gibi 6ayı bekledi çocuğu şimdi çok yemek seçiyor yemiyor yemek falan dedi. Annesi ek gıdaya geç başladı sütünü sağıp sağıp biberonla içiriyordu dedi.
Dişi çıktımı diye sordu hayır dedim yoğurt yedirmeye başla sağlam olur dişleri kalsiyuma ihtiyacı var onun anne sütü onu karşılamaz dedi.
Yani bunları duymak çok onur kırıcı bişey. Ben evladımın kötü olmasını ister miyim?
Ben olsam onur kırıcı diye düşünmezdim karşımdakinin kalbini kırardımHanımlar demin arkadaşım aramış konuştuk 1yaşında kızı var onunda. Ek gıdaya geçtin mı dedi 6 ay dolmadı daha bekliyorum dedim. E niye vermiyorsun hâlâ bişey çocuğun bida yemek yemez bak büyümüş doymuyordur artık anne sütüyle , yoğurt yap yedir şimdiden elma püresi ver doysun dedihatta bi arkadaşını anlattı çocuğuna çok dikkat ediyordu senin gibi 6ayı bekledi çocuğu şimdi çok yemek seçiyor yemiyor yemek falan dedi. Annesi ek gıdaya geç başladı sütünü sağıp sağıp biberonla içiriyordu dedi.
Benide aynen öyle güzellikle anlatıyorum kırmak istemiyorum çok bilmiş demesinler diye ama yok olmuyor. İnek sütündeki kalsiyumu anne sütünden üstün tutuyor karşımda ki ne diyebilirimkiBen olsam onur kırıcı diye düşünmezdim karşımdakinin kalbini kırardımhı sanmaki böyle biriyim değilim ve değildim kimseye karşı güler yüzümü bozmam ama bu bebeye karışma işleri bıktırdı artık :)
Dinlemiyorum ama zorla bişi diyen çıkıyor. Halbuki kimse kimseye karılnasa saygı duysa hayat daha güzel olacakBanada diyorlar başla başla diye.
Yemeğin suyundan ver çorba ver vs vs.hiç bişey vermedim.bende heves ediyorum ama her şeyin bi zamanı var.
Belki dr beni ek gıdaya erken başlatır sütüm olmadığı için.
Ama senin mis gibi sütün var.doyuyor çocuk daha ne.
Yiyeceği hiç bir yiyecek senin sütünden daha faydalı değil.kimseyi dinleme..
Canım senin bölümün neydi.?Yok canım 1kv üstü elektrik tesislerinde yetkinlik belgesi. Gidip mühendislik bölümünden ders almam gerekecek okulun ikinci dönemi kadar sürüyor.
Ciddiyim gelirseniz görüşelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?