- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
Aynen ookuyunca deneyim dedim de dellendi ağzını değdirmedi bileyuzustu yatmaz benim oglan,sıkıntı basiyor:)
Son bir aydir kilo almaya başlayınca perşembe diyetisyene gittim. Bebek dort aylik oldugu icin Bol kimyonlu yemem şartıyla bu tarz yiyecekleri önerdi. Bende iki gündür bol kimyonlu karnibahar ve bulgur pilavı tükettim. Gaz oldu ama sancısi olmadi. Patir patir kendisi çıkardı. Size de kimyonu oneririm. Hem sutu arttırıyor, hem yemeğe lezzet katıyor hemde gaz sancısına iyi geliyorSakın bebeğinizin gaz sıkıntıları bitti diye güvenip, benim gibi kuru fasulye yemeyin . Öğlen yedim bişi olmadı diye akşamda yedim. 5aydır canım çekiyorduUykularımız düzene girdi diye sevinirken, sabaha kadar kıvrandı yavrum ya bidaha aslaaaaa yemiycem
butun dengesizler beni mi buluyor allahim ya. annemin karsi komsusu tatli getirmis. tesekkur ettigim sirada annem emirle odanin kapisina cikti,komsusu gorsun diye. kadin ne ara iceri girdi ve emiri optu anlamadim. teyzem de yapmisti aynisini. ben mi engel olamiyorum anlamiyorum. 2 gun once de uzerimde kirginlik var demisti. demin de gripliyim dedi gibi geldi,optukten sonra
catlicam sinirimden. anneme de kizdim niye cikiyosun odadan diye.
neyine opuyosun ya,dengesiz kadin.
Hayır ya bebek arabasıyla gittiğimiz her yerde bir süre sonra sıkılıp mızıldanıp kucak istiyor.Bence hiç gerek yok ama sen bilirsin arabada dışa dönük durmuyor mu
Kaç kilo bebeğin kanguru alsanda kilo bakımından taşıması zor oluyor iyi bişey alman lazımHayır ya bebek arabasıyla gittiğimiz her yerde bir süre sonra sıkılıp mızıldanıp kucak istiyor.
Aynı şey benimde başıma geldi hemde benim kucağımda kadın şap diye öptü çocuğumu neden öpüyorsun dedim tükürmedimya öptüm diyor bide utanmadanbutun dengesizler beni mi buluyor allahim ya. annemin karsi komsusu tatli getirmis. tesekkur ettigim sirada annem emirle odanin kapisina cikti,komsusu gorsun diye. kadin ne ara iceri girdi ve emiri optu anlamadim. teyzem de yapmisti aynisini. ben mi engel olamiyorum anlamiyorum. 2 gun once de uzerimde kirginlik var demisti. demin de gripliyim dedi gibi geldi,optukten sonra
catlicam sinirimden. anneme de kizdim niye cikiyosun odadan diye.
neyine opuyosun ya,dengesiz kadin.
O ne ki çok ben facianın eşiğinden döndüm. Annemdeyim namaza durcam yengem kucağına aldı çocuğu gerek yok diyorum ver ben tutarım diyor neyse hadi içim gide gide verdim . Namazdayım Ama şapur şupur öpme sesleri geliyor . Namaz bitti selam verdim arkamı döndüm ne göreyim emzik yere düştü yengem yaladı ve tam verecekti tuttum elini napıyorsun yenge dedimaldım hemen bebeğimi delirdim daha ben öyle bir şey yapmadım ya neden böyle bu insanlar . Her gelen öpüyo kucağına alıyo ne var sanki ya zar zor şakayla karışık engellemeye çalışıyorum ama insanlar duyarlı olmalı ya
Aynı şey benimde başıma geldi hemde benim kucağımda kadın şap diye öptü çocuğumu neden öpüyorsun dedim tükürmedimya öptüm diyor bide utanmadan
Şuan 7 kilo . Evet aslında bundan sonra hiç surmaz kanguruda eniyisi ben vazgeçeyim b u sevdadan.Kaç kilo bebeğin kanguru alsanda kilo bakımından taşıması zor oluyor iyi bişey alman lazım
Bence hiç öyle düşünme Mertte arbada hiç durmuyordu. Kanguru aldık rahat ettik valla. Avm gidemez olmuştuk . Şimdi takıyoruz istediğimiz yere gidiyoruz. Genelde eşim takıyor. Bende yürüyüşe falan çıkıyorum iyi oluyor. İçinde uyuyup kalıyor.Şuan 7 kilo . Evet aslında bundan sonra hiç surmaz kanguruda eniyisi ben vazgeçeyim b u sevdadan.
Ayy ne fena insanlar var yaa! Öpmeye bile hadi neyse dicem yalamak ne yaaO ne ki çok ben facianın eşiğinden döndüm. Annemdeyim namaza durcam yengem kucağına aldı çocuğu gerek yok diyorum ver ben tutarım diyor neyse hadi içim gide gide verdim . Namazdayım Ama şapur şupur öpme sesleri geliyor . Namaz bitti selam verdim arkamı döndüm ne göreyim emzik yere düştü yengem yaladı ve tam verecekti tuttum elini napıyorsun yenge dedimaldım hemen bebeğimi delirdim daha ben öyle bir şey yapmadım ya neden böyle bu insanlar . Her gelen öpüyo kucağına alıyo ne var sanki ya zar zor şakayla karışık engellemeye çalışıyorum ama insanlar duyarlı olmalı ya
Aynı şey benimde başıma geldi hemde benim kucağımda kadın şap diye öptü çocuğumu neden öpüyorsun dedim tükürmedimya öptüm diyor bide utanmadan
Cok sukur. Cok ugrastirdi hakikaten. Birakacak sandim bir ara ama sutum var niye biraksin dedim devam ettim emzirmeye.Maşallah sizeazmin zaferi, hep böyle gitsin, bol sütlü gunleriniz olsun, ek gıdaya geçmeden bu sorunu aşmanız süper olmuş
Bizim de 1,5 aylik oldugundan beri devam ediyordu. Sanirim sizin de artik bitiyor. Cunku bu son hafta dedigin gibi sorunsuz emdigi zamanlar da olmustu gun icinde. Bize tum uyku pencerleri kapilari kapaliydi. Uykusunu cok iyi alsa da yine ayniydi. Zaman gectikce senin yaptigin gibi cozumler uretmeye baslamistim artik.MaşaAllah akıllı Agâh'a, sizin adınıza cok sevindim umarim baki olur. Tesekkur ederim hepten umut doldum, bizde 2.ayindan itibaren yaşıyoruz red illetini umarım bizimde tamamen biter. Bu ara ya cok iyiyiz, ya cok kötü. Farkettim ki uykusunu alırsa iyi emiyor bende ha gayret uyutma cabaları içindeyim. Uyku pencerelerini kaçırmamaya calışıyorum, daha once yaptıgım gibi şş pat ile sakinlestirmeye calışıyorum. Bazen ise yarıyor, bazen yaramıyor. Ama bu meme reddi ve uyku olayında anladım ki en onemli sey stres yapmamak ve zorlamamak. Sizde Allaha emanetsiniz canım, arada tecrübelerinden bizi de faydalandırmayı unutma.
Aynen öyleydi ama çok az yani benden başkası değiştirmiş olsa görmezdi kesinlikle. Ben de bi gün önce çiğ köfte yemiştim 1 yıl aradan sonra doktorda ondan olmuş olabilir dedi bakso ilaç verdi ama bugün yine vardı iki tane nokta kadar bir daha görürsem direk tahlil için götürücez ama kaka rengi sarımtırak bişey şuanAy ben de tam onu yazmaya geldim ya sanki böyle pul biber gibi kırmızılıklar gördüm ondan mı acaba?
Bizim de reflümüz var. Hafta da bir veya iki kez kusuyordu bu ara yine kusmaya başladı eskisi kadar olmasada git artık piss kusmaaKızlar birkaç hafta hiç kusmamiz olmadı artik bitti derken yine sürekli kusmaya basladik sizin kısmalar bitti mi?
Aaa şok geçirdimm şuanO ne ki çok ben facianın eşiğinden döndüm. Annemdeyim namaza durcam yengem kucağına aldı çocuğu gerek yok diyorum ver ben tutarım diyor neyse hadi içim gide gide verdim . Namazdayım Ama şapur şupur öpme sesleri geliyor . Namaz bitti selam verdim arkamı döndüm ne göreyim emzik yere düştü yengem yaladı ve tam verecekti tuttum elini napıyorsun yenge dedimaldım hemen bebeğimi delirdim daha ben öyle bir şey yapmadım ya neden böyle bu insanlar . Her gelen öpüyo kucağına alıyo ne var sanki ya zar zor şakayla karışık engellemeye çalışıyorum ama insanlar duyarlı olmalı ya
Benim oğlumda çok kusuyor hergun kusar Dr a da sormadım reflü mu değil mi onu da bilmiyorum. Bu gittiğimde soracağım. 5 aylık olduk daha bitmedi.Bizim de reflümüz var. Hafta da bir veya iki kez kusuyordu bu ara yine kusmaya başladı eskisi kadar olmasada git artık piss kusmaa
O nasıl bir şey ya! Bebek senin bakterili ağzına değen şeyi emmek zorunda mı!. Şakayla karışık değil sertçe uyarsan bile anlamayan anlamıyor.O ne ki çok ben facianın eşiğinden döndüm. Annemdeyim namaza durcam yengem kucağına aldı çocuğu gerek yok diyorum ver ben tutarım diyor neyse hadi içim gide gide verdim . Namazdayım Ama şapur şupur öpme sesleri geliyor . Namaz bitti selam verdim arkamı döndüm ne göreyim emzik yere düştü yengem yaladı ve tam verecekti tuttum elini napıyorsun yenge dedimaldım hemen bebeğimi delirdim daha ben öyle bir şey yapmadım ya neden böyle bu insanlar . Her gelen öpüyo kucağına alıyo ne var sanki ya zar zor şakayla karışık engellemeye çalışıyorum ama insanlar duyarlı olmalı ya
Sadece bebek taşınıyor bir süre ama bunun montu var çantası var yük bayagi fazla geliyor o zaman .Şuan 7 kilo . Evet aslında bundan sonra hiç surmaz kanguruda eniyisi ben vazgeçeyim b u sevdadan.
Ben sevmiyorum bu yersiz samimiyeti ya. Ben az tanıdığın insana bile siz derdim uzun süre.Ayy ne fena insanlar var yaa! Öpmeye bile hadi neyse dicem yalamak ne yaaBende Allah kabul etsin ama kalabalik bir ortamda kıldığim namazdan pek bir sey anliyamıyorum aklım hep çocukta.
lafa bak birde! Insan öpmuuormusunuz pardon falan der ki bence anneye sorulması lazım kucagına almak için bile. Ama gel gor ki bizim insanımızda o incelik yok ve cok samimi oluyoruz hemen tanımadiğımiz insanlarla bile. Fransada yaşarken cok kez o iletisime sahit oldum. Bir keresinde kardesim küçüktü markette sira bekliyoruz kasada, fransiz bir teyze geldi arkamıza kardesimde ona donük. Anneme seslendi madam sevebilirmiyim dedi annemde tabi dedi kadin basını oksadı bir kere vebiraz konuştu o kadar. Bırak opmek kucağına almak da neymiş. Ama tabi ben bizim insanimızdaki samimiyeti seviyorum o apayrı bir sey burada konu cocuklar.
insallah sunnet mevzusunu kolay atlatirsiniz. cabuk iyilesiyor zaten. 5. gunde kontrole gittik, gayet iyi durumda demisti dr. adamin reklamini yapiyorum gibi olacak ama :) biz memnun kaldigimiz icin yaziyorum. ismi levend ozkan. aklinda olsun.drucilla canım çok teşekkürler ne guzel seyler yazmissin. Ben de özlüyorum gerçekten sizleri fırsat buldukça yazmak da okumak da şahane geliyor.
Barışın sünnet konusu iyice geçmiştir siz yirttiniz konudan darısı başımıza insallahyapmamız gerekiyor doktor da sünnet kısmında darlık var cis yaparken sıkıntı yaşar bir süre sonra,yaptırın bence dedi. Bakalım şimdi plan dahiline aldık.
Sac için de biotin kullanmaya başladım bir de senin de dediğin gibi eczaneden özel bir yag karışımı hazirlattım onu da kullanıyorum fayda görürsem yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?