2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin inşallah . Kimseye dermansız dert vermesin.

Insan.kiyamiyor değilmi..bizde de durumlar sizinki gibi.. eve yılbaşında misafir geldi.. çocukları hastaymış. Hasta çocukla evde bebek olduğunu bilerek gelen.annelere.kiziyorum..

Anneler ek gıda olayına başladınız mı?? Cocuk doktorumuzun tavsiyeleri doğrultusunda ilerliyorum ben.. cevredeki annelerin yada büyüklerin dediklerini duymuyorum bile..
Elma ve armut püresi ile.basladik bu hafta.. ikisini de yemiyor tükürüyor suratıma minnak..

Diliyle ittirmesi tükürmesi istem dışı bi hareket sevmediğinden depil ben başlamadım tam 6.ayda başlayacam ikinci cocugum oşdugundan tecrübeliyim sebzelerle ve keçi sütünden yogurtla başlayacam meyveler tatlı oldugu için sebzelerde zorlanabiliyorsun. Cevredeki büyükleri dinlersek şimdi çorba muhalllebi yiyorlardı

Kaç aylık sizin? Benim 5 aylık olacak, daha başlamadık. 6 aya girince mi başlasam 6 ay bitince mi ? Bi doktor bitince demişti kilosu böyle devam ederse ama bakalım bi dahaki kontrollerde durum ne olacak.

Canım sizin kusmaniz bana göre yok denecek kadar azmis.Bizimki 5 dakikada bir kusuyor ve sürekli ağzına kusmuk geliyor ne yapacağımızı bilemiyoruz artık reflu mu başka birşey mi anlayamadik
Hımm bizim ki şöyle fışkırtarak kusuyodu. Emmeden sonrada fazlasını çıkarıyo derler ya o şekilde kusuyo doktoruna sor kesin inş geçici birşeydir.

Benim bebeğim 6 aya yeni girdi.. 9200gr. Yavas yavas başlayalım dedi doktorumuz.. emmeyi cok sevdigi için kaşıkla yemeyi reddediyor..

Ay
Aynen öyle inek sütü yavruları için.yogurt peynir bizim için

Alta yazmışım nasıl olduysa :)

Ben sadece bir haftadır iki günde bir 1 yemek kaşığı keçi yoğurdu veriyorum sizin ikinci çocukmuş daha erken mi davranıyorum ki 4 buçuk aylık bebeğim

Canım reflu teşhisini sizin anlattıklarınız doğrultusunda mi koydu doktor yoksa tetkik yapıldı mi?

Kendinden şüphe etme canım bence yapabilirim diye kolları sıva. Sen annesin her şeye yetersin:)
Ben sana atayım dm olarak.
alirsin sen onu da:)

gelirsek mutlaka yazarim canim,sizin de yolunuz duserse bursaya gorusuruz insallah. gerci @drucilla ile gorusmek nasip olmadi ama o yakin neyseki,yine gelir:)
Tamam canım kışın zor ama tabi yazın buymuş olurlar belki bi sansimizolur :)
Insallah hepsini gerceklestirirsin. Allah şifa.versin ağrılarına da.
Canım senin bölümün neydi.?
Ben elektrik elektronik mühendisiyim
Çok sağ ol insallab:)
Yolculuk kolaydı ya hiç sorun çıkmadı. Bebek arabasını uçağın önünde görevliler alıyorlar zaten hiç zorlanmiyorsun. Uçakta da çok sakindi yani gözün korkmasın.
Tuz seramiğini ben gönderdiğim tarifteki gibi yaptım aynen başka bir şey yapmadım. Çok hafif kabardı. Kabarmasa iyiydi aslında ama onu nasıl engellerim bilemedim.

Evet inşallah başarıcam . Sabah 7de kalkarak çalışmaya başlıyorum.

Ben sadece bir haftadır iki günde bir 1 yemek kaşığı keçi yoğurdu veriyorum sizin ikinci çocukmuş daha erken mi davranıyorum ki 4 buçuk aylık bebeğim

Keçi yoğurduylamı başlamak gerekiyor?
Nerden buluyosunuz keçi sütünü?
İstanbulda bulmak zordur.marketlerde var ama doğalını bulmaz çok zor.

Keçi yoğurduylamı başlamak gerekiyor?
Nerden buluyosunuz keçi sütünü?
İstanbulda bulmak zordur.marketlerde var ama doğalını bulmaz çok zor.
Peynirci gibi olan yerlerde var. İyi bir peynirci bulursan güvenebilirsin. Eğer bu civara yakinsan Peynirci Sefa'yı önerebilirim daha hiç sevmediğim bir süt ürününe rastlamadım orada. Ben de kızımın süt alerjisi olmasa oradan alacaktım sütleri daha önce bir kez keçi sütü de almıştık, vardı.

Günaydın kızlar ben normal sütle yoğurt yapıcam ama hiç keçi sütü düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…