2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende normal sütle yapacağım bulunduğum yerde onu bile bulmak zor çünkü sıkıntı olmaz hatta önce bi günlük sütle deneyeceğim.
Ben aslında ilçedeyim komşum var arıyorum ineklerindem sağdığı sütü getiriyor kapıma kadar ama keçisi olan birini bulmam lazım pekte kimseyi tanımıyorum

Sen bunları yazınca dün Kocaeli'de olan olayı izledim o geldi aklıma.Şoför bebeği kurtarmış ya.Allahım videoyu izledim o annenin çığlığı caresizligi babanın caresizligi..
Ağladım inan ki şoför e de helal olsun soğukkanlı olmak zor iş .Allah korusun yavrularimizi.

Keçi sütü sindirim acısından daha kolaymış ama ben de inek sutu ile mayaliyorum hep. Yalnızca kızım için probiyotik ve kombiyotik mayaları denemek istiyorum. Bakalım onları mayalayabilecek miyim :/

Canım nerde bu peynirci sefa.
İstanbuldamısın?

Keçi sütü sindirim acısından daha kolaymış ama ben de inek sutu ile mayaliyorum hep. Yalnızca kızım için probiyotik ve kombiyotik mayaları denemek istiyorum. Bakalım onları mayalayabilecek miyim :/
İnstagram da şanslı anne var prebiyotik yoğurt mayalıyor mayayı nerde bulabileceğinide yazmış bakmanı tavsiye ederim

Yolculugunun iyi geçtigine sevindim Allah kavuştursun ailene tekrar. Internette biraz baktım beyaz tutkalla da yapılıyormuş. Ya da en kötü ihtinal alcıyla yaparım diye düşundüm.

Nereden bulabiliyoruz canım onu
http://www.blwmarketim.com/DANEM-KEFIR,LA_15-2.html
Ben burdan alacağım keçi sutu için dr inek sütü için de ayrı mayalar var. Daha once de almıştım buradan.
İnstagram da şanslı anne var prebiyotik yoğurt mayalıyor mayayı nerde bulabileceğinide yazmış bakmanı tavsiye ederim
Sağ ol şanslı anneye baktım çok güzel paylaşımlar var teşekkür ederim :) takipliyorum
Peki sizce labnemi lor mu
Ikisi de olsa? :) çeşit olur
Yolculugunun iyi geçtigine sevindim Allah kavuştursun ailene tekrar. Internette biraz baktım beyaz tutkalla da yapılıyormuş. Ya da en kötü ihtinal alcıyla yaparım diye düşundüm.
Çok sağ ol. Hımm eskiden biz tutkalla hamur yapardık çok güzel olurdu şimdi hatirladim da aslında güzel fikir. Nasıl oldu peki sizinkiler

Teşekkür ederim :)

Huzursuz bebeğim diş görünmüyor ama diş mi gelecek ? Aşamalar böyle mi oluyor

Eklentiler

• 1C9E8959-DE86-4CB7-9122-6552C9BF9749.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 93
Verdiğim linkte şubeleri yazıyor önceki mesajda. Evet İstanbul'dayım. Başka peynircilerde de vardır ben bunu bildiğim için söyledim.

Linke dikkat etmemişim canım şimdi gördüm :)
Donanımlı iyi bi yere benziyor.fiyatları nasıl dışarıya göre?
Sadece bebek için değil kendimiz içinde alırız seversek.

Kızlar selamlar,

Bizi bu dişler çok fena vurdu. 2. Diş de çıkmaya başlamış. Uykular bölük pörçük, huzursuzluk tavan :/ Bende yorgunluk had safhada. Haftaya bir de sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Yandık anlayacağınız. Sünnet için 2doktor arasında kaldım, karar versem hemen yaptırcam. Hayırlısı.

Hepinize kolaylıklar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…