2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim oğlumda çok kusuyor hergun kusar Dr a da sormadım reflü mu değil mi onu da bilmiyorum. Bu gittiğimde soracağım. 5 aylık olduk daha bitmedi.
Bizde de oturmaya başlayınca biter demişti gerçekten de doğruymuş azaldı baya eskiden günde 2-3 kez kusardı çok şükür azaldı. İnşAllah sizinki de biter

Bizde de oturmaya başlayınca biter demişti gerçekten de doğruymuş azaldı baya eskiden günde 2-3 kez kusardı çok şükür azaldı. İnşAllah sizinki de biter
Canım sizin kusmaniz bana göre yok denecek kadar azmis.Bizimki 5 dakikada bir kusuyor ve sürekli ağzına kusmuk geliyor ne yapacağımızı bilemiyoruz artık reflu mu başka birşey mi anlayamadik

Canım sizin kusmaniz bana göre yok denecek kadar azmis.Bizimki 5 dakikada bir kusuyor ve sürekli ağzına kusmuk geliyor ne yapacağımızı bilemiyoruz artık reflu mu başka birşey mi anlayamadik
Bir doktora göstersen keşke yediği de kendine kalsa ben bebisim kusunca üzülüyorum emdiği süt boşa gidiyor gibi hissediyorum

Amin canim cok teşeekurler guzel dualarin icin. Bana da sanki bitecek artik gibi geliyor ama bi geldilermi fena geliyorlar. Bu ara uykusunu duzene sokma cabalarindayım ve hep bu meme işi bozuyor. Tam uyuyacak baslaniyor aranmaya hooop başa don isin yoksa. Ki ondan baska isim de yok saliverdim kendimi evi esimi onun duzenine konsantreyim ama olmuyor iste bi yerde tokezliyorum.
Yerine gore bence de haklısın. Ben foruma yazarken bile hep sizli bizli yaziyordum başta, baktim cevaplar hep senli benli bende uydum ortama.

@garipkedi ne guzel hedeflerin var umarım hepsini gercekleştirme sansin olur. Yolculuk nasıl gecti peki? Birde sorum olacak sana. Bayadır aklımda tuz seramigi yapmak vardı bu akşam denedik esimle suan pişiyorlar ama biri kabardı digeri kabarmadi bir tuhaf oldular acaba tarifin dışında eklenen ya da yapilan bir sey var mı?

Merhaba aynı dertten muzdaribim ben de. alerjiye dair yalnızca mukuslu kaka sikayetimiz var. ne kadar süre diyet yaptınız acaba ve mukus geçti mi? ben 12 gün yaptım geçmedi.

Herkes de beslenme uzmanı kesilmiş... He canım he, elma vereyim hemen hatta ilk elma vereyim ki sebzelere mesafeli yaklaşsın şekersiz olduğu için. Ben böyle durumlarda hep terslemekten yanayım, tersleyip doğrusunu söylemek... Söyledikleri senin üzerinden akar gider ama başkası bilmez sözünü dinler çocuğuna boş yere erken başlatmış olur. Anne sütünden alacağı fayda azalır. Ayrıca yemek seçmenin sadece geç başlamakla mı ilgisi varmış yoksa annenin ve çevrenin tavrı da etkiler miymis sormak lazım arkadaşına. Ben çocuğum seçmesin diye şimdiden pırasa ıspanak falan pişiriyorum evde ki tatlarina alisayim pırasa çocukluk kabusum. Sadece raflarda gördüğüm şeyleri yemeye ve pişirmeye başladım. Arkadaşın elma versin en ideali o çünkü başlamak için o zaman seçmez.

Benim ki bağımlı çünkü bana babayla oynarken bile bana bakıp bakıp al beni diye mızırdanıyor
Benim kızım da bağımlı gibiydi. Babasındayken bile banyoya girip bir keyif yapamazdım. Haftasonları eşim birkaç saatliğine sadece emmesi için veriyor bana ve oyalıyor, bu durum haftaiçini bile etkiledi artık iyi zamanına geldiyse kahvaltı yapıyorum tuvalete gidiyorum işimi yapıyorum evde. Biraz sensiz vakit geçirmesine alışsa çok iyi olur ben çok rahatladım.

Tersle en güzeli. Senin canını sıkıyorlarsa sen de onların canını sıkabilirsin bence sorun olmaz.

Reflü için tedavi görüyor mu? Doktor ne diyor bu kusmaları için?

Ben de hep siz yazıyordum zor alıştım senli benli konuşmaya

Merhaba aynı dertten muzdaribim ben de. alerjiye dair yalnızca mukuslu kaka sikayetimiz var. ne kadar süre diyet yaptınız acaba ve mukus geçti mi? ben 12 gün yaptım geçmedi.
Merhaba geçmiş olsun . Ben 1.5 2 hafta falan kestim. Değişen bişey olmayınca tüketmeye devam ettim. Bi süre sonra kendiliğinden geçti. :)

Kızlar benimki de dogdugundan berı cok fazla kusuyor ama ben hiç dert etmedim kilo alımı hep iyi gitti neyseki fazlasını çıkarıyor dendi hep. 6 aylık olcaz hala kusuyor baya. Gördüğüm herkes kusan çocuk iyidir diyor doktor da sorun yok fazlasını çıkarıyor diyor

Merhaba geçmiş olsun . Ben 1.5 2 hafta falan kestim. Değişen bişey olmayınca tüketmeye devam ettim. Bi süre sonra kendiliğinden geçti. :)
Teşekkür ederim. Bizim de geçer umarım insanın aklında böyle hep soru işareti oluyor. Siz de geçtiğini bilmek biraz rahatlattı beni de :)

Aynen öyle bizde alışmalıyız bazı şeyleri yemeye. Elmaya gelince de aynen katılıyorum, hayır sen vermeyi kabuk etmiş olabilirsin ben vermiyorum biraz saygı sadece.

Teşekkür ederim. Bizim de geçer umarım insanın aklında böyle hep soru işareti oluyor. Siz de geçtiğini bilmek biraz rahatlattı beni de :)
Geçiyor canım . Test yaptırdınız mı hiç. Biz yaptırdığımzda eser miktarda laktoz intoleransı çıkmıştı ona dayanarak süt diyeti yapmıştım. Zamanla düzeldi ama bence çok can sıkacak bişey değil :)

Kan testi yapıldı negatif çıktı . Sonra da negatif olması bi anlam ifade etmiyor yine de olabilir dediler. Aslında güvenebileceğim bir doktor bulamadım. Artık buradaki tecrübeleri okumayi daha çok önemsiyorum açıkçası

Kandan değil kakadan yaptılar bizm testi.

Şu kusan çocuk iyidir lafına sinir oluyorum; bana da dediler kusan çocuk iyidir sütün yarıyor demektir diye. Sütüm yarayacaksa içinde tutsun ki yarasın dışarı attığı sütün kime ne faydası var! Neyse benim atarımı geçersek benim kızımın kusması reflüdendi ve ilaç kullandık. Son kontrolde ilaç günde 1'e düştü. İlk başlarda günde 3 veriyordum. Çok yediği günler huzursuzluğu varsa, bazen canı yanıyor gibi yok yere ağlıyorsa ve daha çok yatarken kusuyorsa reflüyü göz önünde bulundur derim. İnşallah değildir ama öyleyse de tedavisi kolay ve bir süre sonra geçiyor.

Cnm valla kusuyor ama o dediklerin olmuyor bizde. Kusması arti olarak başka problemleri getirse ben de kesin yoğun araştırmaya girerdim. Bi de yatarken hiç kusmuyor nerdeyse kucakta dik dolastirinca kusuyor. Biraz da işime geliyor aslında kusuyor üstün kirlenmesin diye fazla istemediğim kisilere vermiyorum çocuğu

Her kafadan bir ses hesabı acaba kucaklarken midesine baskimi yapıyorsun diye aklıma geldi :)

Bugün çok huzursuzdu yavrum. Diş dicem ama damak yarılmış ama diş görünmüyor henüz tırnağıyla yırtmış olabilir mi ? Yarılır yarılmaz diş görünüyor mu nasıl oluyor inşallah dişlendik başka bi sıkıntısı yoktur bulguları takip ediyorum çok hafif ateşi var gibi geldi ama yükselmedi hiç. Bir öksürük birkaç hapşırık. Bilmiyorum sanki kalbim onda atıyor. Allah’a daha çok yaklaştırıyor beni. Ne kadar aciz olduğumu hissediyorum. Ne gerekiyorsa yapsan da Allah’tan başka sıkıntısını giderecek yok. En büyük dayanağımız tevekkül.. Elhamdülillah .. Rabbim çocuğunun hastalığına derman bulamayan annelere sabır versin. En büyük acı evlat acısı değil mi.. daha şu 5 aylık sürede çok bir şey yaşamasakta bu cümleyi kalbinden geçirmeyen yoktur. İman ve sağlık.. başka hiçbir şey istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…