B bursa_83 Bir de mama konusunda kendini kötü hissedecek bir şey yok. Lutfen boyle kendini yipratma.
Canim zorlaniyorsun seni anlayamam belki sadece destek olabilirim yanında olduğumu gösterebilirim.Zor bir süreç yaşadığın. Insirah suresini dinlemeni okumani tavsiye ederim.Birde içinden geldiği gibi ağla çünkü o içindekiler bosalmadikca hepten geriliyorsun tecrübe ile sabit.Sen çok iyi ve cok guclu bir annesin.Neler atlattin bu da geçecek buna öyle inanıyorum ki.@_Bayankus_
sagolun arkadaslar. beklemek cok yorucu. insallah sonuclar iyi gelsin de yoruldugumuzla kalalim.
artik o kadar yoruldum ki canim fiziken ve ruhen,mama olayini da gectim. saat 10dan beri 50 cc ancak icirebildim. durmuyor,agliyor,katılıyor,mecburen kaldiriyorum gezdiriyorum,yeniden vermeye calisiyorum derken,artik pes ettim.esimi aradim,dayanamiyorum nolur mama al gel diye. belki sutumun tadini sevmiyor artik,mama icer diye ama onu da icmedi
uyuyor simdi 50 c ile.
cok zor durumdayim. bildiginiz gibi degil.
Ben de şuan o konuyu araştırıyorum. Isofix'li olmasına dikkat ediyorum çünkü en yüksek güvenlik seviyesi isofix. Bir de 36 kg'a kadar olanlardan almak istiyorum çünkü yasal sınır o şekildeymiş. Benim kuzenim Koala inofix isofixli 9-36 kg tavsiye etti. Bu arada baby mall'da25 şubatta tüm oto koltuklarında %30 indirim var ben onu bekliyorum. Senin de aklında bulunsun.Arkadaslar kisa bir sure sonra travel sistemin oto koltugu yeterli olmayacaktir.deneyimli olanlar ya da arastirarak bilgi sahibi olanlar bana otokoltugu onerisinde bulunabilir misiniz? Simdi de onun icin indirim takip edeyimbir masraf kalemi daha esimin yuregine inmeden alt yapisini hazirlayayim
Canim zorlaniyorsun seni anlayamam belki sadece destek olabilirim yanında olduğumu gösterebilirim.Zor bir süreç yaşadığın. Insirah suresini dinlemeni okumani tavsiye ederim.Birde içinden geldiği gibi ağla çünkü o içindekiler bosalmadikca hepten geriliyorsun tecrübe ile sabit.Sen çok iyi ve cok guclu bir annesin.Neler atlattin bu da geçecek buna öyle inanıyorum ki.
Canım ben her gün çok düzenli şekilde egzersizlerini yaptım, hatta çevremde çok abarttığımı söyleyenler oldu ama pek kulak asmadım hep yaptım. Çok faydasını gördük. Baya İyileşti hatta dün doktor bir şeyi kalmamış dedi. Bize mr değil ama boyun ultrasonu çekildi canım. Burak hocayı Türkiye'nin alanında en iyi doktoru diye tavsiye ettiler bize. Hastalarının yorumları da çok iyi. Ben randevu aldım ama o arada başka bir doktora gittik, bakışları gülüşü göz temansı çok normal. Nörolojik bir durum olduğu sanmıyorum dedi biz de gitmedik sonra. Senin de aklında bulunsun. Bu arada diğer tavsiye ettikleri Prof Dr Mine Çalışkan'mış canım, kağıdı buldum. Ama kendisi hakkında pek bir fikrim yok canım.
Cok tskBen de şuan o konuyu araştırıyorum. Isofix'li olmasına dikkat ediyorum çünkü en yüksek güvenlik seviyesi isofix. Bir de 36 kg'a kadar olanlardan almak istiyorum çünkü yasal sınır o şekildeymiş. Benim kuzenim Koala inofix isofixli 9-36 kg tavsiye etti. Bu arada baby mall'da25 şubatta tüm oto koltuklarında %30 indirim var ben onu bekliyorum. Senin de aklında bulunsun.
Ben bugun pek giremedim.langir lungur hicbir msk okumadan oto koltukla ilgili sacma sapan msj yazmis oldum herkes B bursa_83 e destek olmaya calisirken..hepinizden ozur dilerim.
@ bursa_83 ben oncelikle annene gecmeni oneriyorum bir an once.emirin iyi olmasi onemli ama sen iyi olmazsan emire iyiolmasi konusunda yardimci olamazsin.atmosfer degisirsen iyi gelir bakis acin degisir daha huzurlu hissedersin.
Mama olayina gelince biz de verdik.ilk 10 gunden sonra esim keyfi verdi hosuna gitti eliyle beslemek.sutumun yetip yetmedigini de bilemedigimiz icin bir sure devam ettik.mama kotu bisey degil.sadece ilk tercih degil.ilk tercihin total faydasini sorguladigimiz zaman ikinci tercih denenmelidir ic rahatligiyla
Canım benim seni çok iyi anlıyorum.Sütun var ama içmiyor gerçekten üzülüyor insan.Benimki de öyle max 3 dakika emdikten sonra sagdiklarimi zar zor ağlaya ağlaya vermeye çalışıyorum bende.Resmen tüm günüm ona süt sagmakla icirmeye calismakla geçiyorEskiden çocuğum istahsiz diyen anneler çok komigime giderdi icmezse icmesin acikirsa içer derdim ama hiç öyle olmuyormuş.İnşallah bu zor günler geçecek canım Allah beterinden korusun ne yapalım katlanicaz@_Bayankus_
sagolun arkadaslar. beklemek cok yorucu. insallah sonuclar iyi gelsin de yoruldugumuzla kalalim.
artik o kadar yoruldum ki canim fiziken ve ruhen,mama olayini da gectim. saat 10dan beri 50 cc ancak icirebildim. durmuyor,agliyor,katılıyor,mecburen kaldiriyorum gezdiriyorum,yeniden vermeye calisiyorum derken,artik pes ettim.esimi aradim,dayanamiyorum nolur mama al gel diye. belki sutumun tadini sevmiyor artik,mama icer diye ama onu da icmedi
uyuyor simdi 50 c ile.
cok zor durumdayim. bildiginiz gibi degil.
B bursa_83
Canım okudum ama yazamadım bi türlü.Allah yardımcın olsun.tüm sıkıntılarınız bir an önce geçsin inşaallah.
Test sonuçlarınızda iyi çıksında hep birlikle rahatlıyalım.zor bi dönemden geçiyosun ama bi gün gelicek.oğluşun kocaman yakışıklı bir delikanlı olmuş :) bugün yaşadıklarını yarın hatırlamıcaksın bile..
Duamdasın arkadaşım..
Evet canım hemen katilasti.Bir de eskiden iki,üç kez yapıyordu şimdi iki günde bir yapmaya basladiEk gıdaya geçen arkadaşlar bebeğinizin kakası artık eskiye göre katılaştımı?
Nasıl olması gerektiği konusunda bilgim yok.bizimki artık sulu değil.normal mi?
Allah senin de yardimcin olsunCanım benim seni çok iyi anlıyorum.Sütun var ama içmiyor gerçekten üzülüyor insan.Benimki de öyle max 3 dakika emdikten sonra sagdiklarimi zar zor ağlaya ağlaya vermeye çalışıyorum bende.Resmen tüm günüm ona süt sagmakla icirmeye calismakla geçiyorEskiden çocuğum istahsiz diyen anneler çok komigime giderdi icmezse icmesin acikirsa içer derdim ama hiç öyle olmuyormuş.İnşallah bu zor günler geçecek canım Allah beterinden korusun ne yapalım katlanicaz
Canım benim seni çok iyi anlıyorum.Sütun var ama içmiyor gerçekten üzülüyor insan.Benimki de öyle max 3 dakika emdikten sonra sagdiklarimi zar zor ağlaya ağlaya vermeye çalışıyorum bende.Resmen tüm günüm ona süt sagmakla icirmeye calismakla geçiyorEskiden çocuğum istahsiz diyen anneler çok komigime giderdi icmezse icmesin acikirsa içer derdim ama hiç öyle olmuyormuş.İnşallah bu zor günler geçecek canım Allah beterinden korusun ne yapalım katlanicaz
Canım inşallah gerek kalmaz. Gittiğin doktorda gönlün ferahlar canım. Dua edicem ben de sizin için.millete noluyorsa acaba,iyi yapmissin canim. insallah daha da iyi olun ege kuzusu
biz de once bursadaki hocaya gidecegiz. duruma gore belki burak hocaya da gideriz ama insallah gerek kalmaz.
tesekkurler canim doktor isimleri icin.
allah razi olsun arkadasim.
emiri oyle delikanli olarak hayal ettim bi an,iyi geldi:)
uzun bir uykuya yatmak istiyorum,kalktigimda her sey bitmis olsun.
insallah hayirli haberler verebilirim canim,sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?