2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaslar kisa bir sure sonra travel sistemin oto koltugu yeterli olmayacaktir.deneyimli olanlar ya da arastirarak bilgi sahibi olanlar bana otokoltugu onerisinde bulunabilir misiniz? Simdi de onun icin indirim takip edeyimbir masraf kalemi daha esimin yuregine inmeden alt yapisini hazirlayayim

B bursa_83 Bir de mama konusunda kendini kötü hissedecek bir şey yok. Lutfen boyle kendini yipratma.
Mamalar da bebekler için özenle hazırlanıyor merak etme. Gayet sağlıklı besleyici oluyorlar. Ben de yakında kızımı bırakmak zorunda kalacağım ve henüz stok yapamadım. Mama alırım belki ben de.

Canim zorlaniyorsun seni anlayamam belki sadece destek olabilirim yanında olduğumu gösterebilirim.Zor bir süreç yaşadığın. Insirah suresini dinlemeni okumani tavsiye ederim.Birde içinden geldiği gibi ağla çünkü o içindekiler bosalmadikca hepten geriliyorsun tecrübe ile sabit.Sen çok iyi ve cok guclu bir annesin.Neler atlattin bu da geçecek buna öyle inanıyorum ki.

Ben de şuan o konuyu araştırıyorum. Isofix'li olmasına dikkat ediyorum çünkü en yüksek güvenlik seviyesi isofix. Bir de 36 kg'a kadar olanlardan almak istiyorum çünkü yasal sınır o şekildeymiş. Benim kuzenim Koala inofix isofixli 9-36 kg tavsiye etti. Bu arada baby mall'da25 şubatta tüm oto koltuklarında %30 indirim var ben onu bekliyorum. Senin de aklında bulunsun.

suan en cok ihtiyacim olan sey birileri tarafindan anlasilmak ve destek. cok sagolun ki hepiniz destek oldunuz. cok tesekkur ediyorum. dedigin duayi da okuyacagim canim.

canim banyom apartman bosluguna bakmadigi icin cok aydinlik.zifiri karanlik odam da yok,yatak odasinda kalin perdeleri kapatarak emzirsem belki olabilir.zifiri olmaz ama en azindan hafif karanlik olabilir. yarin öbür gün bi deneyim bakalim canim. belki ise yarar,sagol.

şu nöroloji isi cikana kadar baya uzgundum birakacak emmeyi diye. ama simdi gundemimiz farkli oldugu icin yeter ki sagligiyla ilgili bir sey cikmasin da emmese de olur diyorum. zaten bugun artik dayanamadim hem boyum hem de gozume vuran basagrisina. esime hemen mamayi al gel duramiyorum ben,icsin uyusun dedim. ama malesef mamayi da icmedi.
diyetisyen icine keklere kattigimiz vanilyadan kat dedi ama ek gidaya gecmeden vermek ne kadar dogru bilemedim.

Ben bugun pek giremedim.langir lungur hicbir msk okumadan oto koltukla ilgili sacma sapan msj yazmis oldum herkes B bursa_83 e destek olmaya calisirken..hepinizden ozur dilerim.
@ bursa_83 ben oncelikle annene gecmeni oneriyorum bir an once.emirin iyi olmasi onemli ama sen iyi olmazsan emire iyiolmasi konusunda yardimci olamazsin.atmosfer degisirsen iyi gelir bakis acin degisir daha huzurlu hissedersin.
Mama olayina gelince biz de verdik.ilk 10 gunden sonra esim keyfi verdi hosuna gitti eliyle beslemek.sutumun yetip yetmedigini de bilemedigimiz icin bir sure devam ettik.mama kotu bisey degil.sadece ilk tercih degil.ilk tercihin total faydasini sorguladigimiz zaman ikinci tercih denenmelidir ic rahatligiyla

millete noluyorsa acaba,iyi yapmissin canim. insallah daha da iyi olun ege kuzusu
biz de once bursadaki hocaya gidecegiz. duruma gore belki burak hocaya da gideriz ama insallah gerek kalmaz.
tesekkurler canim doktor isimleri icin.

Cok tsk

B bursa_83
Canım okudum ama yazamadım bi türlü.Allah yardımcın olsun.tüm sıkıntılarınız bir an önce geçsin inşaallah.
Test sonuçlarınızda iyi çıksında hep birlikle rahatlıyalım.zor bi dönemden geçiyosun ama bi gün gelicek.oğluşun kocaman yakışıklı bir delikanlı olmuş :) bugün yaşadıklarını yarın hatırlamıcaksın bile..
Duamdasın arkadaşım..

Ek gıdaya geçen arkadaşlar bebeğinizin kakası artık eskiye göre katılaştımı?
Nasıl olması gerektiği konusunda bilgim yok.bizimki artık sulu değil.normal mi?

özür dilenecek bir sey yok canim
canim anneme gecemeyiz suan,derin mevzular var. sonra yazarim belki.

emirle konusuyorum surekli annecim nolur beni uzmeden ic sutunu diye,anliyor mu ki beni

alerji cikmaz insallah da similac veririm,onu icmisti ilk dogdugu gunler.
pregomini icmedi bugun.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum.Sütun var ama içmiyor gerçekten üzülüyor insan.Benimki de öyle max 3 dakika emdikten sonra sagdiklarimi zar zor ağlaya ağlaya vermeye çalışıyorum bende.Resmen tüm günüm ona süt sagmakla icirmeye calismakla geçiyorEskiden çocuğum istahsiz diyen anneler çok komigime giderdi icmezse icmesin acikirsa içer derdim ama hiç öyle olmuyormuş.İnşallah bu zor günler geçecek canım Allah beterinden korusun ne yapalım katlanicaz

allah razi olsun arkadasim.
emiri oyle delikanli olarak hayal ettim bi an,iyi geldi:)
uzun bir uykuya yatmak istiyorum,kalktigimda her sey bitmis olsun.
insallah hayirli haberler verebilirim canim,sagol.

Ek gıdaya geçen arkadaşlar bebeğinizin kakası artık eskiye göre katılaştımı?
Nasıl olması gerektiği konusunda bilgim yok.bizimki artık sulu değil.normal mi?
Evet canım hemen katilasti.Bir de eskiden iki,üç kez yapıyordu şimdi iki günde bir yapmaya basladi

Allah senin de yardimcin olsun

ayni durumdayiz canim. butunnnn gun icirmeye calismak,tek is bu.hadi memeyi reddetti ama diger tum besleme araclarini da reddetmesi normal mi bilmiyorum ki.bu da beni korkutuyor baska bir sıkıntısı mı var acaba diye. kasik biberon haric her seyi aldik,yok yok yok. hadi bi elimle ellerini tuttum diyelim,e kafasini saga sola attigi icin sutun yarisi boynuna yarisi agzina giriyor.
bi de kasik biberon alayim da onu deneyim bari belki icer.
allah yardimcimiz olsun canim. tez zamanda gecsin bu gunler

millete noluyorsa acaba,iyi yapmissin canim. insallah daha da iyi olun ege kuzusu
biz de once bursadaki hocaya gidecegiz. duruma gore belki burak hocaya da gideriz ama insallah gerek kalmaz.
tesekkurler canim doktor isimleri icin.
Canım inşallah gerek kalmaz. Gittiğin doktorda gönlün ferahlar canım. Dua edicem ben de sizin için.

allah razi olsun arkadasim.
emiri oyle delikanli olarak hayal ettim bi an,iyi geldi:)
uzun bir uykuya yatmak istiyorum,kalktigimda her sey bitmis olsun.
insallah hayirli haberler verebilirim canim,sagol.

Ah o uzun uykuya yatmayı bi ara ne çok istemiştim.ameliyattan önce uyumak ve herşey düzelince uyanmak..
Ama güçlü olmak zorundaydım.anneydim..
Ben güçlü olucaktım ki yavruma güç verebileyim..
Ne zamanki hastaneye yattık.10 dk sonra ameliyata alıcaz dediler.elim ayağım titremeye başladı.
Bi yanım vedalaşır gibi sarılıp feryat figan ağlamak istiyor.
Bi yanım sakin ol herşey düzelicek güçlü ol diyor.
Ama inan çocuklar bizden daha güçlü.
Koca insanlar ufacık operasyonlarda inim inim inlerken benim kızım ameliyat olduğu akşam kahkaha atmıştı bize :)
O an oh dedim tamam kızım çok iyi..

Yüreğini ferah tut hepsi gelip geçici inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…