Hemde nasıl iyi geldi anlatamam. Isteyenlerde umarım kucuk kacamaklar yapabilirler. Cok önyargıli gittim çocukla nasil olacak diye ama cok iyi gecti şükür.Ohh nefes almışsındır ne güzel. Özendim şu an
Canım o da iyi fikir. Ben serçe parmağı 6 sn dayanabilecek şekilde tuttum, oldu çok şükür.Bende yoğurt konusunda endişeliydim.sıcaklığını tutturmak en önemli püf noktası..
Mutfakta kullanılan termometre aldık.45_ 47 dereceye gelince mayalıyorum.çok güzel oluyor yoğurtlarımın kıvamı.
severek yiyiyor çok şükür :)
Paylasım icin teşekkür:)Bakla Zehirlenmesi (Favizm) ile ilgili iki görsel ekledim. Sonuçları çok ciddi olabiliyor. Okumanızı tavsiye ederim.
10 kat artti canim hic sorma
Gozumun onunde olsun diuodum simdi acaba geri karnimami soksam orda iyiydi usumuyodu karni toktu falan diuorum
insallah bizde de bir sey cikmaz canim. cok sagol.
egenin rahatsizligindan bahsetmistin.egzersiz yapiyordunuz sanirim. simdi nasil?
kardesim arkadasina sormus,o da istanbuldan burak tatliyi onermis. bursada da bir doktor onerdiler.haftaya cumartesi bursadakine randevu aldik. ona bi gidelim bakalim,duruma gore gerekirse burak hocaya da gideriz.sagol tavsiye icin.
siz gittiniz mi burak hocaya?
Bizim dr mama ağırlıklı olmasından yana. Fakat deniz ek gıdayı daha çok yiyor mamayı çok azalttı. Ne yaptıysamda bunu değiştiremiyorum. Açken önce mama sonra ek gıda veriyorum 30 cc ancak içiyor. Sadece gece uyandığında bir defa 150 cc yi bitiriyor. Dün gittik kontrole artık gece beslenmesini vermeyebilirsin ama mamayı bir tek gece içtiği için ver dedi. Dünden bu yanada gündüzleri uyku arasında vermeye başladım biraz daha arttı.Selambebeğini mamayla besleyenlere bir sorum var ek gıdaya geçtiyseniz çoğunluk ek gıdamı veriyorsunuz yoksa hala mama daha yoğunmu oluyor günlük beslenmede doktorlarınız bu konuda ne düşünüyor
Gece o uyanmadan mi hazir oluyor mama?Bizim dr mama ağırlıklı olmasından yana. Fakat deniz ek gıdayı daha çok yiyor mamayı çok azalttı. Ne yaptıysamda bunu değiştiremiyorum. Açken önce mama sonra ek gıda veriyorum 30 cc ancak içiyor. Sadece gece uyandığında bir defa 150 cc yi bitiriyor. Dün gittik kontrole artık gece beslenmesini vermeyebilirsin ama mamayı bir tek gece içtiği için ver dedi. Dünden bu yanada gündüzleri uyku arasında vermeye başladım biraz daha arttı.
Gunaydin amin insallah...hayirli cumalarGünaydın hanımlar bol dualı cumlarımız olsun inŞallah
Canım çok geçmiş olsun minik prens bunuda iyi haberlerle atlatacak inşallahMavili Pembeli @ervahafsa @Sunbright
kizlar tesekkur ederim hepinize. insallah bunu da atlatacak benim kuzum. dualariniz icin allah razi olsun. haftaya cumartesi gidecegiz nörolojiye.insallah bir sey cikmaz. dualarinuzda kuzumun adini gecirmeye devam ederseniz sevinirim
@sakyuz canim cok sagolun,hepiniz cok destek oldunuz. şu donem hastaneler tetkikler derken biraz yogunuz,yogunluk gecsin insallah ben de tanismak isterim.
Canım çok geçmiş olsun minik prens bunuda iyi haberlerle atlatacak inşallahbu süreçte sen moralini yüksek tutki küçük bey seni böyle görüp üzülmesin annesi
Canımm hiç bozma moralini..sagol canim. insallah iyi haber verebiliriz.
tek moral kaynagim emir zaten.
sabah tıbbi genetige gittik,muayene etti,kistik fibroz ve sma acisindan degerlendirecekler. kas hastaligi ve genetik bir hastalik olabilir suphesiyle kan aldilar yine. kuzumun kollari delik desik oldu
ellerinden tutup kaldirmaya calisti,kafasini kaldiramadigi icin cocuk nörolojisine yonlendirdi. iyi bir nörolog ariyoruz simdi.
mamayi sordum,sut istemiyor,gunde 250 cc anca iciyor sagdiklarimi dedim. alerji testini etkiler mi dedim. etkilemezmis.2 saatte 1 60 cc verebilirsin. tadi cok kotu,insallah icer dedi.keklere kattigimiz vanilyadan ekleyebilirsin dedi ama vanilya da icime sinmiyor. insallah tadini sever.
kafasini kaldiramama nedeniyle norolojiye yonlendirmesi canimi sıktı. insallah tek sıkıntısı sutumu sevmemesi olur,baska bir sey cikmaz.
mama vermek zorunda kalmak da uzdu beni ama digerini dusunuyorum daha cok.
Merak ettim seni,eski msjlarına baktım
Lütfen canını sıkma,doktorlar her türlü acıdan düsünüp önlem amaclı böyle davranıyorlar.ayrıca mama olayını da kafana takma,ne olcak mamayla büyüyen gayet sağlıklı ne bebekler var...sen onun icin elinden geleni yapıyorsun sonucta
Insallah ta kötü bisey cıkmayacak... inan.
İcini ferah tut cnm
_Bayankus_
sagolun arkadaslar. beklemek cok yorucu. insallah sonuclar iyi gelsin de yoruldugumuzla kalalim.
artik o kadar yoruldum ki canim fiziken ve ruhen,mama olayini da gectim. saat 10dan beri 50 cc ancak icirebildim. durmuyor,agliyor,katılıyor,mecburen kaldiriyorum gezdiriyorum,yeniden vermeye calisiyorum derken,artik pes ettim.esimi aradim,dayanamiyorum nolur mama al gel diye. belki sutumun tadini sevmiyor artik,mama icer diye ama onu da icmedi
uyuyor simdi 50 c ile.
cok zor durumdayim. bildiginiz gibi degil.
Uyurken vermeyi denedin mi? Bi de yazdın mı bilmiyorum ama kaşık biberon denedin dimi?
Kendini yıpratma dicem ama biliyorum ki elinde değil.
İnsallah su sonuclar iyi cıkacak o zmn derin bi ohh cekeceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?