2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bakla Zehirlenmesi (Favizm) ile ilgili iki görsel ekledim. Sonuçları çok ciddi olabiliyor. Okumanızı tavsiye ederim.

Eklentiler

• FB_IMG_1518169948593.webp
    44 KB · Görüntüleme: 55
  • FB_IMG_1518169954968.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 62
Canım o da iyi fikir. Ben serçe parmağı 6 sn dayanabilecek şekilde tuttum, oldu çok şükür.

Canım ben her gün çok düzenli şekilde egzersizlerini yaptım, hatta çevremde çok abarttığımı söyleyenler oldu ama pek kulak asmadım hep yaptım. Çok faydasını gördük. Baya İyileşti hatta dün doktor bir şeyi kalmamış dedi. Bize mr değil ama boyun ultrasonu çekildi canım. Burak hocayı Türkiye'nin alanında en iyi doktoru diye tavsiye ettiler bize. Hastalarının yorumları da çok iyi. Ben randevu aldım ama o arada başka bir doktora gittik, bakışları gülüşü göz temansı çok normal. Nörolojik bir durum olduğu sanmıyorum dedi biz de gitmedik sonra. Senin de aklında bulunsun. Bu arada diğer tavsiye ettikleri Prof Dr Mine Çalışkan'mış canım, kağıdı buldum. Ama kendisi hakkında pek bir fikrim yok canım.

Eklentiler

• IMG_0512.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 58
Selam bebeğini mamayla besleyenlere bir sorum var ek gıdaya geçtiyseniz çoğunluk ek gıdamı veriyorsunuz yoksa hala mama daha yoğunmu oluyor günlük beslenmede doktorlarınız bu konuda ne düşünüyor
Bizim dr mama ağırlıklı olmasından yana. Fakat deniz ek gıdayı daha çok yiyor mamayı çok azalttı. Ne yaptıysamda bunu değiştiremiyorum. Açken önce mama sonra ek gıda veriyorum 30 cc ancak içiyor. Sadece gece uyandığında bir defa 150 cc yi bitiriyor. Dün gittik kontrole artık gece beslenmesini vermeyebilirsin ama mamayı bir tek gece içtiği için ver dedi. Dünden bu yanada gündüzleri uyku arasında vermeye başladım biraz daha arttı.

Gece o uyanmadan mi hazir oluyor mama?

Canım çok geçmiş olsun minik prens bunuda iyi haberlerle atlatacak inşallah bu süreçte sen moralini yüksek tutki küçük bey seni böyle görüp üzülmesin annesi

Merak ettim seni,eski msjlarına baktım
Lütfen canını sıkma,doktorlar her türlü acıdan düsünüp önlem amaclı böyle davranıyorlar.ayrıca mama olayını da kafana takma,ne olcak mamayla büyüyen gayet sağlıklı ne bebekler var...sen onun icin elinden geleni yapıyorsun sonucta
Insallah ta kötü bisey cıkmayacak... inan.
İcini ferah tut cnm

_Bayankus_
sagolun arkadaslar. beklemek cok yorucu. insallah sonuclar iyi gelsin de yoruldugumuzla kalalim.
artik o kadar yoruldum ki canim fiziken ve ruhen,mama olayini da gectim. saat 10dan beri 50 cc ancak icirebildim. durmuyor,agliyor,katılıyor,mecburen kaldiriyorum gezdiriyorum,yeniden vermeye calisiyorum derken,artik pes ettim.esimi aradim,dayanamiyorum nolur mama al gel diye. belki sutumun tadini sevmiyor artik,mama icer diye ama onu da icmedi
uyuyor simdi 50 c ile.
cok zor durumdayim. bildiginiz gibi degil.

Uyurken vermeyi denedin mi? Bi de yazdın mı bilmiyorum ama kaşık biberon denedin dimi?
Kendini yıpratma dicem ama biliyorum ki elinde değil.
İnsallah su sonuclar iyi cıkacak o zmn derin bi ohh cekeceksin...

Uyurken vermeyi denedin mi? Bi de yazdın mı bilmiyorum ama kaşık biberon denedin dimi?
Kendini yıpratma dicem ama biliyorum ki elinde değil.
İnsallah su sonuclar iyi cıkacak o zmn derin bi ohh cekeceksin...

kasik biberonu denemedik ama diger tum yontemleri denedik canim ama sonuc ayni. gobegi eridi kuzumun.almayi birak kilo verdi sanirim.
insallah canim.

B bursa_83 Selam canım mesajlarını okudum da. Bir tavsiyede bulunabilir miyim? Son bir kaç gündür benim kızım da sut içmiyordu. Sonra banyoda zifir karanlıkta denedim bugün. Icti. Sen de mamayı öyle mi denesen? Zifir karanlıkta içer belki inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…