2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Olabildiğince karanlık ve sessiz olsun zaman. İnşallah ise yarar.
Evet okudum inşallah temiz çıkar sonuclar. Dualarımdasın bebeğin de sen de. Allah yardımcın olsun. Çok yıpratıcı belki anlamam ama tahmin yürütebiliyorum.
Vanilya değil de keçiboynuzu özü katsan mamaya nasıl olur? Tatlı yapmak için kullanıyorlar bebeklere. Bu arada ek gıda başlangıcı ne zaman canım sizin? Allerji testi yapıp katsan? Sonuçta ek gıdaya başlangıç için her ekol farklı yaklaşıyor. 5de başlatan da var.

amin canim,allah razi olsun.
pekmez ya da vanilya dedi canim ama k.b.özü de olabilir. az az katip deneyecekmisim.
emir 2 nisanda duzeltilmis 6 ayini dolduracak.diyetisyen o zaman gecin ek gidaya dedi.
alerji testimiz de 28 subatta ama senin dedigin biraz mamaya ekleyip reaksiyon verip vermedigini gozlemek mi canim?

Yoğurt mayalayan anneler günlük mu mayaliyorsunuz? Ben köyden süt aldım pisirdim 3_4, tane cam kavonoza koysam çok beklemiş olur mu?Siz nasıl yapiyorsunuz?

Ins lıkır lıkır icer sifa olsun kuzuma
Ben de sunnet ettirirken cok aglamistim.45 gunluktu henuz.aman o nasil bir aglamaktir bendeki.aklima geldikce yine aglarim:) sonuc: oglan sunnet esnasinda anestezi ignesi vurulurken de kesilirken de bir damla aglamadi.
Onlar guclu allahin izniyle.

B bursa_83 çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini okuruz. Sen içini ferah tut. Senin sağlığında önemli. Mama konusunda karanlık iyi bir yöntem. Biz günde 1 kere hipp mama veriyoruz. Ben olsam yeterki yesin diye vanilyayla yiyorsa o şekilde de verirdim. Kar zarar analizinde aç kalmasından iyidir diye düşünüyorum.

Concord marka cok cok iyi ama epey pahalli cnm ayirdigin butceye gore bir yol izlemek lazım aslinda... bir de internette carpisma videolari fln var bu koltuklarin hangisi guvenli sinirlar icinde bunlari da bir harmanlamak gerekiyor

Gece az uyanıyor eskiye göre ama çok ağlayarak uyanmaya başladı zor susuyor. atak haftasında mıyız acaba .
Bizim de ikinci dis patladi gece 40 dkkada bir ayakta uyumuyor desem yeridir gozu kapali ama surekli hareket halinde sabah 7-8 gibi ikimizde bayiliyoruz uykusuzluktan 10 larda cikiyoruz yataktan gunduz iki kez kestiriyor sadece bence bu hic normal degil

Evet canım aynı şekilde bahsettiğim de ama doktorun vanilya önerdiyse ence o da uygundur yani. Yesin dr mamayı bence denemekten zarar gelmez de mi

Canim rabbim yar ve yardimcin olsun iyi dusun iyi olsun cocuklar bazen red edebiliyorlar gonlunu ferah tut sagligiyla ilgili en kisa zamanda guzel haberler alirsin allahin izniyle

Maşaallah paşaya :)
Anne olarak hiç üzülmesinler hiç ağlamasınlar istiyoruz.ama hayat işte hepsini tadıcaklar.

Gece o uyanmadan mi hazir oluyor mama?
Orası biraz karışık aslında:) denizin bu diş mevzusundan dolayı gece düzeni epey karmaşık oldu. Bazı geceler sık uyanıyor ama ben sabah 4-5 arasında veriyorum mamasını. Bazende sadece yine 4-5 gibi bir kez uyanıyor veriyorum mamasını. Zaten o mızmızlanınca hemen 1 dk da hazırlıyorum mamayı. Su termosta hazır biberon ve mamayıda yanımdaki komodine koyuyorum. Hazırlamak hiç zor olmuyor yani.

Yoğurt mayalayan anneler günlük mu mayaliyorsunuz? Ben köyden süt aldım pisirdim 3_4, tane cam kavonoza koysam çok beklemiş olur mu?Siz nasıl yapiyorsunuz?
Ben bugun yarin baslayacagim gunluk mayalayacagim deneme yapmistim birkac kez gunluk sut ile yapacagim ama acik sut hem buralarda bulamam hem de bulsam da guvenemiyorum

Bizim de ilk başta içmemişti canım, ben vanilya ve pekmezi de denedim zaten içine çok az miktar koyuyorsun ama öyle de içmedi bizimki. Sonra ki denemede sadece mamayı aldı çok şükür. Ben başlangıçta biraz kaşıkla verdim ağzına belki tadına alışır diye bilmiyorum acaba ondan mı aldı. İnşallah seninki de alır mamayı.

Canim bende ayni mamayi icirdim dedgin gibi ilk zamanlar icmedi hatta icine vanilya pekmezde koyarak denedim ucuncu gun mamayi sade bi sekilde icmeye basladi cok zor durumdasin anliyorum ama iki uc gun daha denemeni oneririm B bursa_83

Ek gıdaya geçen arkadaşlar bebeğinizin kakası artık eskiye göre katılaştımı?
Nasıl olması gerektiği konusunda bilgim yok.bizimki artık sulu değil.normal mi?
canım katılaşıyor benim oğlum 5. Günde yaptı bakalım bundan sonra kaç gün bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…